• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    UMIAKI: koupene nekdy v 2001 a od te doby nosene, jen posledni dobou obcas navlecu ty lehonky Seika viz predchozi posty. Jak tak koukam na tu fotku, tak uz by zaslouzily zase vylestit filcakem :)



    Kdybys touzil, tak je ted nekdo dal na aukro :)
    Casio Edifice EFA 110 | Aukro
    https://aukro.cz/casio-edifice-efa-110-7037758277
    PLATINUM_TEETH
    PLATINUM_TEETH --- ---
    JUNGLER: To je slusnej fail servisu, to bych na ne asi byl dost neprijemnej.
    PLATINUM_TEETH
    PLATINUM_TEETH --- ---
    EZOP: Jj ty tam jsou myslim porad. Ale me přesvědčily až ty bronzový. Oproti klasickejm verzím mi přijdou o dost hezčí a neobyčejný.
    000
    000 --- ---
    JUNGLER: No a právě proto jsem rád, že ty moje Casia se nařizujou podle atomových hodin samočinně a žádné Lunety s číslama a trojuhelníčkama nemaj. ALe koukám, že mají podobný to označení hodin na ciferníku.
    000
    000 --- ---
    XMEDA: Jo a neboj. Já na názory ostatních a na jejich vize seru. Vlastní vizy v souvislosti s hodinkama na ruce taky nemám. No prostě takže žádnej strach. Já jsem jsem připravenej na všechno.. :)
    000
    000 --- ---
    UMIAKI: No to sice nejsou ony, co odkazuješ, ale na oficiálních stránkách CASIO je pořád maj prodávají. Takže tak..

    Offizielle CASIO Website - Deutschland | CASIO
    https://www.casio.com/de/
    000
    000 --- ---
    XMEDA: S tou baterkou uvidíme. Je tam už přes 4 roky. Zatím ukazuje HIGH.
    Dost často nosím hodinky pod rukávem, čímž omezuju počet nabíjecích cyklů akumulátoru, protože bez světla nenabíjí a naopak šetří. Tzn, že vydrží déle. Ikdyž uvidíme.....Předtím jsem měl CITIZEN Satelllite Wave s ECO Drive a celkově podobnejma vlastnostma a funkcema., akorát za 40tis a vydržely mi 6let než se se zastavili. Akorát mi vadili při spaní, při oblékání a ze všech funkcí jsem potřeboval maximálně to, co maj ty CASIA taky. Jak jsem je tenkrát zahlédl v Alze, tak jsem si hned jel koupit. A ikdyž se mi moc vzhledově nelíběj, tak dokud půjdou, tak je nesundám... :)
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    JUNGLER: ten trojúhelníček měl původně červené pozadí pod tou bílou teečkou... prostě logo brandu.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    U mě pokračují peripetie s Alpinama. Když jsem zpětně koukal na recenze, tak ty hodinky takřka bez vyjímky všichni vyzdvihují do nebes. Jenom já jsem asi prostě smolař nebo co. Ve všech recenzích tvrdí, jak mají přesnost kolem 5 s/d, já měl od počátku + 25s/d a postupně se zajely na nějakých + 12 s/d, takže víc jak dvojnásobek toho co většina recenzentů tvrdila. Aby toho nebylo málo, tak po skoro dvou měsících prostě zastavily uplně a šly na reklamaci. Reklamace byl skoro měsíc kdy jsem se cejtil bez hodinek jako nahej a těšil se až je zase nasadím. No a dneska mi je konečně manželka v Helveti na P7 vyzvedla. První na co jsem koukal byl servisní protokol, kde jsem uviděl těch vytoužených 5 s/d, takže si řikám, dobře voni, vyladili to. Pak jsem si hodinky nasadil a zase jsem se nasral. Oni při tom servisu pro změnu vymrvili lunetu. Nějak se jim povedlo zmrvit ten trojúhelníček, jedničku v čísle 10 a tečku mezi 20 a 30. Takže to tam zejtra asi vezu zas :/

    EZOP
    EZOP --- ---
    PLATINUM_TEETH: Btw na chronu jsem nedávno Koukal na podobné akorát se zelenou lunetou…

    EZOP
    EZOP --- ---
    PLATINUM_TEETH: Francie, ale……. koukal jsem a Morteau je jakoby kamenem dohodil do Swissu… :D
    Máš je moc hezký!
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    UMIAKI: Furt stejne, na skle je par skrabancu od futer, na pouzdru nic a tah osoupanej kolem spony od stolu jsem parkrat vzal lesticim kotoucem s pastou.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    XMEDA: Dej fotku těch EFA110 prosím. Zajímá mě jak vypadají nerezové hodinky z téhle kategorie po tolika letech nošení.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    000: Nerad ti kazim vizi, ale neni to az tak ruzovy s tim dosmrti :D
    Je divny ze maji jen 5 Bar WR, kdyz moje starsi nerezova obdoba EFA110D s CR2025 baterkou, databankou ale bez vterinovky (coz me trochu sere), bez waveceptoru a bez solaru ma 10 Bar. Dalsi divna vec je, ze vlevo nahore nemaji pusher symetricky.
    A baterku menit budes cca kazdych 7-10 let, protoze ji ten solar postupne sice dobiji, ale taky cykluje. Je to kobalt-titan-lithiova knoflikova baterka, CTL 920F s cca 7mAh, co se casem nafoukne a zdechne do stavu, ze se ti pres noc zhasnou. Stoji sedm stovek. Vymena: https://www.youtube.com/watch?v=18Xvwa_Go-Q

    Ty hodinky se prodavaji:
    Casio Radio Controlled | TIMESTORE.CZ
    https://www.timestore.cz/Znacka/Casio-256/Casio-Wave-Ceptor-29156

    Ale tech 80g je prijemna hmotnost, to ty moje EFA110 nerezovky maji 160g? Mam je 22-23 let (!) :D baterku jsem za tu dobu menil 3x, ale slusna CR2025 stoji 40kc :)
    PLATINUM_TEETH
    PLATINUM_TEETH --- ---
    Royal Burano :D
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    Tohle je krásný! Hlavně to jméno teda...

    Burano - Marco-loretti.cz
    https://marco-loretti.cz/burano//?
    PLATINUM_TEETH
    PLATINUM_TEETH --- ---
    TOMMY_: Jo, na to konto nechapu, ze spousta lidi ma Yema zarazenou jako micro brand vedle nesmyslu jako Baltic nebo si radsi koupi jinej nesmysl typu Christopher Ward.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PLATINUM_TEETH: Yemy jsou skvely. Mely skvely chronography a yachtimery a rallyegrafy v 70" totalne cool motorsport heritage znacka!

    R4BB1T
    R4BB1T --- ---
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    MABLUNG80: tak jestli jako uplatek mely figurovat quartz hodinky za 17tis, muzeme klidne spat, k naplneni skutkove podstaty trestneho cinu korupce skutecne nedoslo.

    Kolik ma stat "pozornost" dale vysvetli kolegyne Jana Nagyova, prosim, mate slovo... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam