• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze

Pro nekoho je to soucast ruky, pro nekoho jen modni doplnek - Hodinky vsech druhu a tvaru!..podme se o nich pobavit (pripadne zaslintat :)
    rozbalit záhlaví
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JOHN_LENON: tak se pak pochlub :)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    DRAGON: Tak samozřejmě, tenhle konkrétní model mě taky nebere, sere mě tam ten qr kód. Ale obecně mám v plánu si nějakej octo model pořídit.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JOHN_LENON: rozhodně je to zajímavá věc. Ale za mně naprosto odpudivá. Zajímavá velmi. Velmi. Ale odpudivá :)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    DRAGON: mrkni na tuhle řadu, za mě bulhar má jasnej signature v rámci hodinařiny, takovýhle kousky nikdo jinej nedělá.

Introducing - Bulgari Octo Finissimo Ultra World's Thinnest Mechanical Watch
    https://monochrome-watches.com/bulgari-octo-finissimo-ultra-new-worlds-thinnest-mechanical-watch-introducing-price/
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JOHN_LENON: poljot mel vyborny diving watche, ale jako nebyly nikdy moc drahy. Jinak IMHO Bulhar nema na IWC naprosto zadnou sanci, hlavne designove. IWC je v hodinkach naprostej minimalistic unikat. Jak pisu, IMHO.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Jenže vedle nich je zase corum no. 😀

Proste tvl, ten člověk netušil, co dela.

Moser a cie je například super znacka, ale dat je tam, kam je dal on. No nevím nevím.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    DRAGON: Tak Bulhar je ve světle ostatních hodinek od věhlasných módních výrobců trosku jinde. Ty octo ultra thin modely jsou kulervouci.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Tady třeba válím oči, že někdo má odvahu dat poljot do druhy kategorie…
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jako davat BVLGARI a IWC vedle sebe, no ja nevim...
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Problém s temahle tabulkama je v tom, ze vždycky je ovlivněna názorem autora. Setkávám se s nima tak 10x do roka a vždycky je to strasnej maglajz.
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Ahoj, potrebovala by som radu. Preberam este veci po ocovi a okrem ineho som nasla tieto hodinky https://www.windowscentral.com/vector-smartwatch-review

Vcera som ich nabila a zda sa normalne funguju. Akurat som neprisla na to, ako nastavit cas, nemam k nim apku.

Ma to v dnesnej dobe este nejaku cenu, alebo vyhodit? Kam pripadne s nimi? Idealne Praha. Dik za pripadne rady.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    XMEDA: Edifice budou pravděpodobně moje nové hodinky, až mi někdy umře solární akumulátor na mém Seiku.
    #kecy
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VOJTAM: kde se daj kua koupit z druhy ruky? :) Nasel sem je jenom na bazosi nekde z Ostravy za 28 a to bych neriskoval. Mas tip, kde je vzit levnejsi? Kdyztak posta ;) (teda samozrejme pokud maj vic kusu, nevzal bych ti ten tvuj, to by me honila ostuda po polich ;))
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    DRAGON: Mě se líbí ty funkce a na sportovních Garminech jedu už nějakou dobu (asi 8let) a tyhle vypadají fakt fakt dobře :)
    Ale 32 litrů za ně taky nedám, kupoval bych je z druhé ruky, i tak by to byly moje nejdražší hodinky...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VOJTAM: taky sem je mel objednany (pokud to jsou 7 Amoledky), ale pak mi doslo, ze 32 litru za smartwatchky nepotrebuju, protoze nejsem profi atlet nebo vojak.. ale teda taky bych je bral, to jo :) Ted sem ziskal vyhodne Fenixy od kamarada, uplne novy za 3500, protoze mu po brachovi lezely v supliku, tak sem nevahal a dalsi budou asi osmicky tactics, jako chapu te, ne ze ne :)
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    Momentálně sním o těchto hodinkách...

Možná si ke kulatým narozeninám udělám radost...
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    VEEHELL: Maji byt na zadni strane:

VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    XMEDA: ja tyhle koupil jako takovou srandu, darek pro jeden par. Takze slo hlavne o to, aby to bylo "dozlatova" :D

A jako jo, popisky jsou pro bridily, profik si projde uzivatelskou prirucku :D
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    VEEHELL: Casio me sere s tim, ze tyhle obyc digitalky nemaji v nerezovm WR100m pouzdru a pokud mozno bez te hromady dementnich serednych popisku. Jak kdyby to nemohli dat na zadni viko stejne jako to maji moje kombinovany.

Celonerez jsou jen https://www.meetyshop.com/p/hodinky-casio-a1000d-7ef a i tak prezijou sotva umyti ruk.

Treba na AE1200WHD musi nerezovy kity s pouzdrem delat 3rd party aby to vubec existovalo. To uz by mohlo japonce tuknout.

Stainless Steel Casio Royale AE-1200 Mod
    https://www.youtube.com/watch?v=jIWP_qrBE44
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam