DRAGON: Jasny, firma s vic jak 100 lety tradici, firma ktera jako prvni udelala vodotesny a prachotesny hodinky, jako prvni meli Class "A" Certificate from the Kew Observatory, jako prvni na svete udelali presny damsky hodinky, jako prvni na svete udelali automaty, jako prvni na svete udelali vodotesny automaticky hodinky co si samy meni datum na datumovce, jako prvni vymysleli lupicku na datumovce, jako prvni meli otocnou lunetu, ... Tyvole to uplne smrdi uplne obycejnou znackou co umi hovno a prosadi ji marketing a hollywood (hello hublot).
Rolex fakt vetsinou hatujou lidi co o tom vi hovno a nemaji na ne. :-)
S mercedesem je to stejny, lidi co o tom vi hovno tak proti tomu maj kecy a predsudky, lidi co to znaj a maj s tim zkusenost by ti nejspis rekli, ze overall dela mercedes nejlepsi auta na svete. Naposledy mi to rikal gentleman s vyrazne vic cashi jak ja, co mel 10+ ferrari, lamba, etc a samozrejme hromadu mercedesu. Potvrdil mi, ze Ferrari je krasnej konicek, ma smysl aspon jedno vzdycky mit, ale na normalni fungovani se lip zije v mercedesu. V cechach se stava, ze si nekdo koupi treba A8, ale castokrat si ji koupi ne proto, ze by byla nejlepsi, ale kvuli sousedum, je to nenapadny a pro prumernyho negramota s 1,9 TDI je to "neco jako ma on sam, stejna firma to dela".