• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    SMIICH: Mám titanové Béčka a flek se mi nedělá. Když pracuji na dílně tak tam zůstává prach/špína.
    SMIICH
    SMIICH --- ---
    Zdravím, snad nebudu moc off topic. Mám cca 3 roky titanové hodinky "Citizen CC9015-54E".
    Když jsou horka tak mi to na ruce udělá flek jako je na fotce. Flek se udělá pouze na té jedné části.
    Nevíte prosím někdo jestli je to normální? Zrovna budu hodinky reklamovat protože nefunguje přepínání mezi jednotlivými módy tak to tam můžu dopsat.
    V hodinářstvích mi nikdo neporadil. Díky.

INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    UMIAKI: Díky, to mám kousek.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    INSEQUI: Volavka :-)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Zdravím, doporučíte mi nějakého šikovného hodináře z Prahy co dělá Seika? Potřeboval bych vyčistit, seřídit a přetěsnit Seiko Scuba 7002-7001. Myslím že se do nich dostalo trochu slané vody. Díky.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    vybírám teď 16570, takže jsme toho plnej (znáte to, cesta k novým hodinkám... :-D), ale tady jsem si říkal, že se podělím s tímhle Rolex videem.. nejen o Explorer II, ale celkově pohled o tom, co se z Rolex (a drahejma hodinkama obecně) stalo / děje..

Rolex Explorer II - The Final Rolex.
    https://www.youtube.com/watch?v=Eu74jOZTB1Y
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Stát draží jedny Omegy, cena začala na 15k, teď je na 60k. Docela by mě zajímala reálná hodnota
    ÚZSVM - NMS Detail aukce
    https://www.nabidkamajetku.cz/Home/AuctionDetail/41902
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    LOOKASH: Moc pěkný, jakej to má průměr pouzdra?
    LOOKASH
    LOOKASH --- ---
    Nejakej cas sem kolem nich chodil a premyslel, ze bych to vzal na denni noseni...
    Jediny co me teda docela zklamalo je spona... Takhle cheapckou nemam ani na Citizenech co staly tak 1/3 ty ceny

SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Všechny verze Primek Sport 2 vedle sebe. Konečně v tom nemám holubník.

PRIM SPORT 2 CSSR CZECHOSLOVAK SPORT WATCH COLLECTION
    https://www.youtube.com/watch?v=m8i7fuHpGws&ab_channel=CLOCKWORKTIME
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Takovýhle nějaký zlatý cibule měl můj táta, těsně po revoluci je prodal a za utržené peníze mi koupil první počítač - Commodore 64. Událost co mě ovlivnila na zbytek života.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    PREDSEDA: Ty plastovy tela zabiji spoustu jinak peknych Casii. Jsou schopni i zkombinovat titan s plastem, coz je uplne ulet. Koupis si titanovy hodinky za 6k a ony maji kus tela plastovej aby lip fungovalo radiovy synchro casu, ale za dva roky noseni to vypada jak ze skladky.

Moje prvni Casia mely taky plastovy telo striknuty stribrnou barvou. Po par letech se osoupala na exponovanych mistech a finalne s nima zatocil asi 20kg batoh co se mi svezl po ruce a vzal hodinky s sebou, protoze z toho plastu vyrval pasek i s tyckou a roztahlo to i zavit jednoho ze sroubu zadniho vicka, coz uz neslo nejak rozumne opravit bez vymeny pouzdra, ktery by tehdy stalo jako jiny hodinky. Nebyly pak uz ani vlhkotesny a ten pasek sel sice nandat zpatky, ale uz to nebylo tak pevny.

Dalsi Casia uz byly jen celonerez. Tam muze batoh byt jakej chce a urve se jen ta standardni tycka za 20kc. Kdyz se to doskrabe, tak se to rozlesti a hotovo.
    Obcas si rikam, ze si poridim nejaky plastovy cerny lehky za par stovek na kolo apod, ale to je jina trida.
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    INSEQUI: mně se původně líbilo, že to není plastový, ale kovový. jak jsem se mýlil... :-)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    PREDSEDA: Líbí se mi ze to není ten klasicky nudnej vzhled hodinek casio.
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Tak já mám dvacet let na ruce tohle. Koupila mi to manželka a postupně se z toho otřela stříbrná barva a teď nedávno upadl ten rámeček kolem displeje (který je jediný kovový), ale chemoprén ho tam dostal zpátky. Za tu dobu jsem v tom JEDNOU měnil baterku, asi po 12 letech. Předcházejí se o cca 2 minuty za měsíc.

SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    máte někdo Explorer II? konkrétně koukám po 16570 v tmavé variantě, novější nechci, pac se mi zdají moc velké (40mm vs 42mm)..
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    MULISAK: Budík, holínky nebo hodinky...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam