• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    tvl dlouho jsem nevidel takovyhle humus :-D

Jacob&Co Ghost Carbon 5 zone - Prodám - Chronomag fórum
    https://forum.chronomag.cz/topic/172786-jacobco-ghost-carbon-5-zone/
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    MADCAT: jop nikdy to nebude jako nerezovej tah, ale pokud se prerve pasek driv nez plastovy telo, tak je to dobre. Vymenit pasek je stovka. Vymenit telo hodinek je ekonomicky nesmysl.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    XMEDA: Mám taky, akorát s normálním (neinverzním) displejem. Drží a fungují dobře, akorát pásek je asi slabý místo, poměrně rychle se mně přetrhl.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    UMIAKI: W800
    Robustni jsou dost, pokud se vylozene nehodlas plazit denne sterkem a mlatit s nima o strom. A staly me necely ctyri stovky, to je na tom nejsladsi :))
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    XMEDA: Ctj za typ?
    Uvažuju, že na tohle přesně (kolo, sporty, práce na zahradě) používám G shocky, které jsou asi násobně dražší. 200m WR úplně nepotřebuju, ale Gshocky patrně vydrží více a déle než tyhle plasťáky. Na jednu stranu nechceš přidávat do světa víc plastového odpadu, ale jestli je tam velký rozdíl v ceně a baterie vydrží 10 let, tak se ten rozdíl setře.
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    Tak jsem si udělal radost a koupil si "nové" (čti z třetí ruky) hodinky. Sice potřebují servis (vyměnit tělo), ale mám z nich radost :) Garmin Tactix Delta Saphire

DRAGON: Ses mě tu nedávno ptal, kde je koupit z druhé ruky (a já neodpověděl)... :( - jsou postavené na Fenixech 6X myslím ne 7čce, koupil jsem je na bazoši .
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    LOOKASH: U tech kombinaci je skoda, ze obvykle ndmaji vterinovku. Takhle mam edifice kombinaci i s databankou.. a chybejici vterinovka i to, ze lume je jen na rucickach tu "analogovou" cast trochu kazi. Asi jim prislo blby tam davat vterinovku, kde by lidi uz po par dnech videli, jak se ty dve jednotky rozchazi od sebe. Po par mesicich je to uz treba o minutu.
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    LOOKASH: no na nekterejch casio hodinkach to jde zmenit jak je libo :D nebo aspon na tech trech co mam to jde ...
    LOOKASH
    LOOKASH --- ---
    XMEDA: tak ja mam rad svoje stary G-Shock GBA-800-1AER
    Ja ty ciste digitalky moc nemusim, takze sem rad za rucicky. A ta nabidka moznosti na displayi je super (dual time, stopky, odpocet, pocet kroku) a datum si zobrazim jen kdyz ho fakt potrebuju.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    LOOKASH: To mi neva, taky tak indexuju vsechny mozny soubory :) Hlavne ze to neni ten americkej paskvil MMDDYYYY. Druhy Edifice Casia mi ukazuji WED 8-21 a rok je tam videt jen pri nastaveni.

Tady je fajn, ze maji i dual time. To tu nekdo pred casem hledal. A taky pri stopkach misto toho roku porad ukazuji cas. Jen je skoda, ze nemaji odpocet. Byly doby kdy jsem ho pouzival denne na jinych Casiich.

Cekal bych neco jako standardizaci UI napric radama. Napr. hodinky maji ctyri koliky, tak povinna vybava je podsviceni, dualtime, worldtime, stopky, odpocet, sedm budiku a moznost zapnout vypnout pipani kazdou hodinu. A niz radsi ani nejit :)
    LOOKASH
    LOOKASH --- ---
    XMEDA: ale pořád nejsou schopní udělat datum jako pro normálního evropana....
    (ano, uznávám, že pro indexaci je ten japonský zpusob YYYYMMDD nejlepší a při vytváření souborů/adresářů ho používám, ale na hodinkách mi vadí ta nemožnost si to přepnout na DDMM)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Pridal jsem jedny lehky na kolo apod. Nemam rad plastovy, ale tyhle vypadaji docela decentne a proti nerezkam jsou fakt lehunky. I s tema popiskama se tam krotili. :)

KOUDY
    KOUDY --- ---
    I odies urcite pujde.
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    KANAREK1: Ahoj nevím teda jak na hodinkové ale na jiné kožené řemeny ( a autosedačky ) jsem používal (www.banghandmade.cz) maji toho tam více :)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    KANAREK1: Ballistol.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    Ahoj, řešíte někdo občasné čištění a promaštění kožených řemínků? Doporučili byste nějaké přípravky?
    Díky
    GREGI
    GREGI --- ---
    EXPOSING THE TRUTH behind Jacob & Co Watches!
    https://www.youtube.com/watch?v=a8gVEabKEvI
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    DAANJE: ta zmensena sestka a devitka by me provokovaly :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    AZIM: Ma to gorilla glass sklo, coz urcite neni plastovej displej byt je to i tak ocividne mekky jak rit. Nemyslim si ze to je cesta ale dik
    AZIM
    AZIM --- ---
    REDSNAKE: zkousel jsi to sam rozlestit ? mozna je to pro tento pripad vhodna cesta ... ??

PolyWatch Plastic Polish odstraňovač škrábanců na plastové displeje | Sunnysoft
    https://www.sunnysoft.cz/z/517PDS-003/polywatch-plastic-polish-odstranovac-skrabancu-na-plastove-displeje.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam