• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Pánové, řeším hodinky pro tátu, kterého po dlouhé době "zradily" jeho Orienty a oprava by stála pomalu víc, než byla původní cena hodinek. Chce automaty, rozhodně ne baterku, spíše větší, výborná čitelnost nutnou podmínkou vzhledem ke špatnému zraku, na tahu (řemínek nechce), pokud bude i datumovka, eventuálně ukazatel dne, jedině dobře, bez lunety a nějakou šílenou vodě odolnost také není potřeba řešit, poněvadž se špatnou pohyblivostí prakticky neopouští byt. Cenu mi říkal do 5-7 tisíc, ale to nevím, jestli dnes není málo. Zatím projíždím jen sekci Poraďte s koupí/výběrem na Chronomagu a k vlastnímu projíždění nabídky jsem se ještě nedostal. Takže pokud byste měli nějaké konkrétní tipy, sem s nimi (zvláště pak budou-li na základě vlastní zkušenosti), budu vám za ně vděčný.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Asi brzo budou turqoise tudory. Beckham uz je mel na ruce.

Tudor : une Black Bay Chrono Turquoise en approche
    https://www.mrmontre.com/tudor-une-black-bay-chrono-turquoise-en-approche.html
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    Poradite prosim? Poleti zanedlouho do Osaky a chtel bych si tam koupit nejaky automaty, basic level Seiko nebo tak neco ( mam SKX007 a mid size divery 4205 a radeji bych neco takoveho nez oblekovky ale necham si poradit..) nemate nahodou tip na nejaky kramky? Diky!
    HARPER
    HARPER --- ---
    Já nechci fit náramek řemínek s vibrací by mi stačil
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    SUBTITLES017: Na spanek a cast sportu mi staci samsung galaxy ring.
    Ten mam navic i kdyz mam na ruce automaty.
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    SUBTITLES017: Ted jsem narazil treba na tohle a to mi smysl dava( ne samozrejme trnovku na BLNR)
    Convert Any Watch Into Fitness Tracker with Smart Buckle Watch Clasp - Bonjourlife
    https://www.bonjourlife.com/convert-watch-fitness-tracker-smart-buckle-watch-clasp/
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ADDALBERT: jo v tehle podobě si neumim predstavit, ze bych to na hodinky dal.. ale jak jde ta smart technologie dopredu, tak treba za rok / dva to muze mit polovicní velikost a pak proč ne.. bohužel že by něco takého udělal třeba Garmin a zapadlo to do ekosystému, to můžeme zapomenout (kombinace "smart" rolex s vibracema na notifikace, počítaním kroku a měřením tepu jako daily + garmin na sport a spánek..)
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    SUBTITLES017: Ta spona vypada desne robustne
    Z4IK
    Z4IK --- ---
    SUBTITLES017: Uz jsem se bal ze kvuli tomu budu muset zalozit firmu a udelat si to sam. Konecne!
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    smart clasp, údajně z letošního CES.. taky cesta :)

SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    JOHN_LENON: nádhera!! Gratulace a taky všem vše nej do nového roku 🙂
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Tak ať Vám to tiká i v roce budoucím, přátelé!
    MULISAK
    MULISAK --- ---
    ROBOTON: tak tahle hodinky jsou best ever ! :-)
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    Helveti vydali hodne zajimavou limitku

87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Dneska jsem si cestou domů udělal radost a po letech ocumovani Hamiltonu jsem si je koupil

ELPASO
    ELPASO --- ---
    SUBTITLES017: Jj jasny. Ja mam nejaky letity tissoty a mam je uz roky ve windru :) presel jsem na apple watch protoze mam celej barak komplet v homekitu (loxone). Ale ted nejak pozoruju ze to pouzivam z hodinek mene a mene a tak zvazuju koupi moonů
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ELPASO: jen zmíním to, co pravděpodobně stejně víš… Moonwatche jsou manuály a musí se tedy ručně natahovat (rezerva tuším 48hod).. stane se z toho postupem času trošku oser a co jsem koupil expy II (self winding), tak jsem Moony prakticky nevzal na ruku, nebo jen na občasné pomazlení:) jestli je chceš vyloženě jako daily watch, tak bych tohle zvážil..
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    ELPASO: Hesalit vyměníš za litr, když ho praskneš.
    Nebo tak mi to říkali pět let zpátky.

Safir desetinásobek. Možná víc.
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    JOHN_LENON: Asi je moc nenosil, jestli ten hesalite vypada jak novej :) ja v tom chci delat vsechno. Nesmasim sundavani hodinek krom spanku. Takze todle by me asi psychicky znicilo :)
    To ze ma hesalite lepsi “finish” u hran a je vic authentic a vintage me asi nepresvedci
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    Diky to vypada velki pekne.
    Ja vnitrne bojuju s kovovym paskem. Vim ze to k tomu patri, ale ten cernej textilni mi prijde zrovna zde pro me lepsi. Nicmene vymenit to jde vzdy :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam