• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    Ahoj. Nechcete někdo automaty Timex Waterbury, limitka pro Hodinkee? Cena 2700,- (původní cena necelých 300 usd). Hodinky jsou v zánovním stavu, jen vyzkoušené a chvíli doma ponošené, na dýnku je ještě folie, z toho důvodu jsem je ani nefotil. Velikost 40mm, 13mm na výšku. Kompletní balení (Obal, papírová krabice, pevná krabice). Moc se mi líbily, ale naživo to nějak necinklo.

Waterbury HODINKEE Limited Edition – HODINKEE Shop
    https://shop.hodinkee.com/products/waterbury-hodinkee-limited-edition

Můžu poslat zásilkovnou po platbě předem nebo osobní převzetí na Praze - Západ.
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    Potrebuju poradit:

potreboval bych replacement, aftertmarket bracelet na moje Zodiac Red Dot.

Hodinky nejsou uplne moc bezny, jako treba Seiko, takze eBay nema stary kusy "na dily".

Muzu na to dat universalni tah od Uncle Straps podle roztece nozek a prumeru pouzdra? Nebo to hodinar neumi upravit a je potreba mit tah opravdu na miru...

ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    Ozivil jsem Accutrony co mi lezej doma, nemel by nekdo zajem? Nenosim je, ani je nemam vystaveny, je jich u me skoda. Pokud vim plne funkcni, kosmeticky v pohode. Hezky hrajou :-)
    S nejakym peknym dobovejsim reminkem by udelaly paradu...

Model Bulova 2181 "TV Case"

GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Tohle se jim IMHO dost povedlo '
    OCEANUS | CASIO
    https://www.casio.com/jp/watches/oceanus/
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ROBOTON: fakt že jo, podobá je velká, dík mrknu na tu.
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    DRAGON: Jak tudor ranger..

87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    DRAGON: to by se ti mohlo líbit něco od Laco:) nebo obecně flieger ciferník
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    DRAGON: Líbí se mi ten pasek, takový si musím pořídit k Fortis Flieger
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    a uplne idealne pro me, minimalistickyho magora, by to bylo takhle :D takovy bych si okamzite koupil :)

DRAGON
    DRAGON --- ---
    sem schvalne zkusil narychlo udelat bez toho a pak mi prijdou uplne bozi :)

DRAGON
    DRAGON --- ---
    nahodim hodinky z vedlejsiho klubu:

a zeptam se: vadi tam nekomu ty cislice 13 - 24? ja sem nikdy nepochopil, proc to tam davaj. bez toho by byly skvele minimalisticky, co si o tech odpolednich cislicich na hodinkach myslite vy?
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    KOGAKU: Akorát by bylo lepší, kdyby to bylo nějak nastavovatelné a ne mít permanentně jen tyto 3 zóny.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    A tohle znate?

Long Nguyễn Thanh | Tri Time - Design by Bettina Schreyner quartz watch. Please check details of watch on my website or DM me : www.longfinewatch.com #TriTime... | Instagram
    https://www.instagram.com/p/DFOvpw4ymKm/?
    DAANJE
    DAANJE --- ---
    jen pro info stále mám na prodej tyto orienty a šel jsem s cenou dolů
    [hodinky Orient Neo Classic Sports]
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    COUDAK: U analog+digital kombinaci EFA110D, ktery mam uz asi 25? let jsem menil CR2016 trikrat. Prvni tam uz byla kdovi jak dlouho v obchode a furt jsem si s tim tehdy blikal a neco stopoval v labu. Ta druha byla nejakej noname lowcost, co jsem mel zrovna po ruce kdyz prvni klekla a i tak prezila asi 7-8 let. Treti jsem dal tusim Energizer a ted je tam cca 6-7 let.

Tyhle ciste rucickovy EF125 maji CR2012.
    COUDAK
    COUDAK --- ---
    XMEDA: musím podotknout, že ta 10 letá baterie mi vydržela jít 13 let a pak jsem ty hodinky poslal dál. A to jsem docela využíval stopky za svého času a mládí.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    KALIBAN: Casio nedela obsolete technologie .)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    XMEDA: to sou automaty jo? husty za ty prachy
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    STEPNI_VLK: Jen tak pro zajimavost mu ukaz tyhle [XMEDA @ Hodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze] a pridej, ze je 9-10 let nemusi natahovat ani kazdych par dni nastavovat, snesou krom umyti ruk i plavani a stoji cca tretinu. :)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    STEPNI_VLK: pekny cisty, to jsou presne hodinky podle myho gusta musim rict
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam