• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    KOGAKU: Akorát by bylo lepší, kdyby to bylo nějak nastavovatelné a ne mít permanentně jen tyto 3 zóny.
    KOGAKU
    KOGAKU --- ---
    TriTime - bezva nápad! :-)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    A tohle znate?

Long Nguyễn Thanh | Tri Time - Design by Bettina Schreyner quartz watch. Please check details of watch on my website or DM me : www.longfinewatch.com #TriTime... | Instagram
    https://www.instagram.com/p/DFOvpw4ymKm/?
    DAANJE
    DAANJE --- ---
    jen pro info stále mám na prodej tyto orienty a šel jsem s cenou dolů
    [hodinky Orient Neo Classic Sports]
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    COUDAK: U analog+digital kombinaci EFA110D, ktery mam uz asi 25? let jsem menil CR2016 trikrat. Prvni tam uz byla kdovi jak dlouho v obchode a furt jsem si s tim tehdy blikal a neco stopoval v labu. Ta druha byla nejakej noname lowcost, co jsem mel zrovna po ruce kdyz prvni klekla a i tak prezila asi 7-8 let. Treti jsem dal tusim Energizer a ted je tam cca 6-7 let.

Tyhle ciste rucickovy EF125 maji CR2012.
    COUDAK
    COUDAK --- ---
    XMEDA: musím podotknout, že ta 10 letá baterie mi vydržela jít 13 let a pak jsem ty hodinky poslal dál. A to jsem docela využíval stopky za svého času a mládí.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    KALIBAN: Casio nedela obsolete technologie .)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    XMEDA: to sou automaty jo? husty za ty prachy
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    STEPNI_VLK: Jen tak pro zajimavost mu ukaz tyhle [XMEDA @ Hodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze] a pridej, ze je 9-10 let nemusi natahovat ani kazdych par dni nastavovat, snesou krom umyti ruk i plavani a stoji cca tretinu. :)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    STEPNI_VLK: pekny cisty, to jsou presne hodinky podle myho gusta musim rict
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Jen tak pro info. Táta si nakonec vybral hned ty první z několika, které jsem mu vybral já (1x Orient a 3x Citizen, plus 1x Seiko, ale už za vyšší cenu, než chtěl), a sice Orient Contemporary. Akorát si teda řekl o černý cifr namísto bílého s tím, že se mu bude odečítat lépe. Vycházejí na 5590 Kč.

STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    87HIGHFLYER: Diky, vyhlizim spis neco mensiho, velikosti tech mid diveru... uvidin co tam bude a necham se prekvapit.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    GLOBETROTTER: Jak za starých dobrých časů, dal jsem je v listopadu na běžný servis a ješte nejsou hotové. :)
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    JOHN_LENON: Tvl.to je jak za komára v Mototechně :-)
    #kecy
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Tak za první den se u bechyneho na tyhle hodinky zapsalo 20 lidi.

Maji přijít tak jedny až dvoje ročně, pokud to bude stejné jak s růžovýma. 😂
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    SUBTITLES017: tusim specialtimepiece mel jedny ruzovy za cca 210 ale i to je nonsense za tudory, ty modry sou fajn za retail bych je vzal ale ne ze na to budu dva roky cekat a hrat hru na historii
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    SUBTITLES017: Je.

Zase takovej řev to naživo neni.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    KOUDY: Tady bych byl fakt skeptik. Ty růžovky jsem v Čechách viděl jen jedny a to byl fakt nekdo, kdo na ně snad čekal půl druhého roku.

Tyhle tiffany (proste je to tif blue, sorry not sorry) budou mít odliv ještě větší.

Btw. I na bb58 se čekalo na začátku víc jak půl roku. A to nejsou zdaleka jediný. Monochrome loňský taky musíš tak měsíc počkat, pokud nemáš kliku a někdo si je odmítne převzít.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SIRIUS: ja koukal po těch růžových, ale když jsem viděl tu cenu na chrono, tak jsem se na to vysral.. asi jich bylo fakt málo, nebo nevim.. 250 je nesmysl
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam