• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    CALIBOS: Na chronu se občas najdou kousky třeba z Japonska, kde to i s tím šíleným clem vyjde levněji než v EU.

Spíš si říkám aby to nebyla další lekce, když se člověk jednou spálí s podezřele levnejma hodinkama od někoho, trochu bych byl obezřetný s podezřele levnýma hodinkama na chrono24.

Ale zase přeju ať dopadneš jako já, já tam kupoval extremně levný Omegy a jsou jak nový a šlapou skvěle.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    KALIBAN: Skončíš u hodinek za kilo tak co tak, pak za dvě, za tři... Projdeme tím jedou všichni...
    CALIBOS
    CALIBOS --- ---
    KALIBAN: Proc 25%, jsi objednaval mimo EU?
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    INSEQUI: co ti budu rikat, nebudu je davat na oscilometr abych zjistil ze se predbihaj o 15sec za den abyl z toho v nervu :-P
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    KALIBAN: Pokud jsou v cajku (na fotce vypadaj fakt hezky) tak je to pecka.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    KOUDY: Ja se samozrejme hodlam tvarit,ze je mam na ic a odecist si to dph co sem zaplatil neasi :-P stav tamtech asi zbytecny po tech letech resit

INSEQUI: druhy nejlevnejsi tam jsou za 28 (neby byly kdyz sem se koukal.. s 1500 postovnym, tohle je nejakej ustrel, ale vypadaj netnuty a na oscilometr je davat nebudu :-P
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KALIBAN: kdyz neco nosis, tak se to proste opotrebuje a ja je tenkrat fakt pouzival jako daily, vcetne koupani v oceanu, cviceni ve fitku apod. 25k je nicmene supr cena. Jsem ti je mohl vzit na firmu a jeste by sis odecetl dph :)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    KALIBAN: Snad všichni kamarádi co je měly je měly po pár letech mechanicky v hrozném stavu.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    KALIBAN: Tak to je hodně fér cena, nebo šli s cenou dost dolu.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    KOUDY: to bylo soucasti ty lekce, i kdyz mas pocit ze neco kupujes levne, podivej se po alternativach :) ale vyrazne lepsi lekce byla, ze nechci nosit hodinky za kilo a delat impulsivni nakupy. Cimz padem tyhle hnedy tagy na ktery uz koukam deset let a staly: 1000euro vcetne toho dph, jsou okej :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    KALIBAN: Tyhle mám v černý, kolik tě to nakonec stálo?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KALIBAN: A to jsem jeste ani netruhlaril a nenosil je do dilny :)), ale zase jsem ti je dal krasne levne. Tyhle jsou nicmene taky pekny :))
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    KOUDY: ne od tebe jsem koupil gran carrery ktery byly mechanicky uplne v hajzlu a servis na ne aby byly vubec dal prodejny stal patnact litru a byla to jedna z zivotnich lekci za ktery sem zaplatil dle jejich dulezitosti kez by i jiny lekce byly tak levny... to byly jiny hodinky :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KALIBAN: Vzdyt jsi tyhle odemne koupil uz pred deseti lety ne? :)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    jako to ze ctvrtina navrh dam to me teda fakt nenapadlo :( ale porad za ty prachy sem happy

CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    KALIBAN: Proto jsem si nákup přes Chrono rozmyslel a šel jsem alternativní cestou...
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    KALIBAN: ciwe 25% clo+dph ... au
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    aneb kdyz uz na ne cumim celou tu dobu co me hodinky krapet zajimaji... a mam nastavenej filtr na tak malo, ze predpokladam ze dojdou hodinky ktery rozhodne nebudou vonavky.. ale jako daily driver...

mely by dojet v pondeli tak dodam fotky :)

XMEDA
    XMEDA --- ---
    Kdyz tak v kazdym hodinarstvi vidim ty hodinky JVD...Jasnena Vlahova Design... to se tady jen skladaji nejake cinske komponenty a sem tam myiota strojky (par nejdrazsich ETA), nebo to jen dovezou uz slozene po paletach a prebali?

Dost mi to pripomina ty MPM Primky
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Zdravím, ženě došla baterka v 6n53, měníte si to standardně sami, nebo kam se podobné hodinky dají v praze přinést?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam