• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    JUNGLER: tak jeste jednou, snad uz jsou to ty spravne. :)
    6349549 - Online Store
    https://loveideaet.click/product_details/6349549.html
    MULISAK
    MULISAK --- ---
    CERMINEK: ta značka hodinek Malm mě celkem zaujala (jiné modely než je na fotce,....naopak pro mě nezajímavou značku Robot jsem obešel obloukem :-)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    JUNGLER: tu mas cerny :D

Armbanduhr Herren Damen JACQUES LEMANS „CERAMIC“ 1-2046 Silber/Schwarz | eBay
    https://www.ebay.com/itm/397055270115
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    CUNESK8: Podobný barevně ale jinak jsou úplně jiný :/ právě bych potřeboval sehnat přesně stejný.
    ASLAN
    ASLAN --- ---
    CERMINEK: Já sem měl naopak letos nějak osobně lepší pocit z Micro Praha než ze SEWu. A bohužel jenom se mi zase letos potvrdila moje slabost pro produkci z Glashütte. Konkrétně už předtím jsem se koukal na nějaké kousky z DUG (Deutsche Uhrenmanufaktur Glashütte) a na živo se mi líbí ještě víc. Kdyby bývali byly dali slevu jako nabízeli na některých jiných stáncích, tak jsem s nima snad i odešel. Naopak trochu zklamání za mě bylo Rosenbusch, po kterých jsem koukal, kde se mi jeden model dřív líbil a měl jsem ho na maybe listu, ale takhle naživo mě to nezaujalo (navíc pánové na stánku, když sem tam byl já tak neměli moc dobrou náladu) a model co se mi líbil prý už není.
    A docela příjemné byly barevné kombinace Viribus Unitis.

SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    dneska na výletě:)

CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    JUNGLER: new:
    Monaco 42-7B Women's watch Ø 34,0 mm | Jacques Lemans®
    https://www.jacques-lemans.com/en/Monaco-42-7B
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Potřeboval bych pomoci. Manželka měla oblíbené hodinky. Jsou to designovky Jacques Lemans takže žádná luxusní hodinka. Ona je nosila jenom proto že se jí líbí a bylo jí jedno když u nich měla půl roku vybitou baterku 😂 prostě si toho nevšimla bo na ně vůbec nekouká. Jenže je teď rozmlátila a jiný nechce protože se jí žádný jiný nelíbí. Napadá vás nějaký místo kde by se tohle dalo opravit, případně jak tyhle konkrétní hodinky najít a koupit nový? Mě se to najít nikde nepodařilo :/

CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Byl jsem dneska na Mikro Praha.
    A kromě Robotů vlastně nic extra zajímavého...

KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    CERMINEK: to neni uplne o tech penezich, spis o tom pocitu... neni to nic objektivniho, proste smartwatche za 10-15k od applu ma ted na ruce skoro kazdej, tohle je porad pobliz a nikdo se nad tim nepozastavi... asi bych dokazal mit i na vysneny paneraie, nicmene ten pocit mi nebyl prijemnej.. tech 1k Eur je takova ok hranice pro moje pocity.
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    KOUDY: jako ze te nechytej, neznamena ze s tim nemaj problem :D ale jako kdyby to bylo legit tak by ty zenithy co ma hanak v black friday vypadali hned vo dost vic sexy ;-)
    LELI
    LELI --- ---
    KOUDY: hezky vzpomínky na tom tvym odkaze :-)

Jinak jestli rikas 10 let a tehdy jsi pouzil 5 let starej obrazek, tak by to mozny bylo, od zavedeni KOH bych se divil, ze se nikdo nezeptal co jsi kupoval a jak je to zauctovany (pokud jsi teda vracel dph a ne pouze snizoval danovej zaklad nebo pouze uplatnil nedanovy vydaj).
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CERMINEK:
    SIRIUS: Uz je to deset let a hodili jsme se s ucetni normalne do dani - [KOUDY @ Hodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze] ...financak s tim asi problem nemel, protoze se neozval, takze jestli jsem mu platil min nez jsem mel, tak mi to hned udelalo lepsi den :))
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    KOUDY: na darek je furt limit 500 ne , navic uz tam nejde dat ani tichy vino
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    KOUDY: Dar do daní sice dáš, ale nesnížíš si základ daně ani nezapočteš DPH. Je to náklad na propagaci.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    KALIBAN: Hodinky se dají pojistit ;-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SIRIUS: ja dal treba dvoje tagy jako darek zakaznikum a hodil jsem si je do dani.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SIRIUS: ty jo, tak sem prave zjistil, ze sem asi nekolik let delal ne uplne ok odecty dph, uf.. nastesti nikdy nic velkyho :) to se tedy omlouvam, fakt sem mel dlouhy leta za to, ze je tohle mozne, ale co tak ctu, tak nesmim uplatnit odecet ani treba na pracovni oblek. Ups :)
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    KALIBAN: tak cajk, ja uz mel skoro panic attack ze sem zbytecne na jare prodrbal dphcko ze seamasteru ;D
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    XMEDA: já osobně že se mi už deset let velmi líbí a chci je. Kupovat mechanický hodinky mozkem je úplná debilita a nevím proč by to někdo dělal. Celý tohle odvětví je naprosto zbytečný z praktického hlediska...

Jenže hodinky za 100kdyz ztratím rozbiju nebo tak tak mě to bude fakt mrzet.. tohle je ekvivalent jednoho najmu to me bude srat výrazně méně
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam