• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    KALIBAN: tak cajk, ja uz mel skoro panic attack ze sem zbytecne na jare prodrbal dphcko ze seamasteru ;D
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    XMEDA: já osobně že se mi už deset let velmi líbí a chci je. Kupovat mechanický hodinky mozkem je úplná debilita a nevím proč by to někdo dělal. Celý tohle odvětví je naprosto zbytečný z praktického hlediska...

Jenže hodinky za 100kdyz ztratím rozbiju nebo tak tak mě to bude fakt mrzet.. tohle je ekvivalent jednoho najmu to me bude srat výrazně méně
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    SIRIUS: načerno. Legálně to nejde.:⁠-⁠) Budu se tvářit že je chci prodat dal a chovat se k nim jako ke zboží.
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    DRAGON: tak to ale taky bude hratelny u neceho levnyho ne, trochu pochybuju ze by financak zkousl omegy atp.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    KALIBAN: A v hodinkach za 10k kc+ vidis hodnotu kde? :D

Kor kdyz litaji o minutu sem nebo tam za den a po relativne kratke dobe neprezijou denni noseni. Jakoze osobne nekde nad 3-4k absolutne prestavam videt narust uzitne hodnoty nebo funkcionality. Tam uz jsou v klidu vsechny celonerez hodinky s tuhym sklem a WR100. A dal uz je to vicemene jen Veblenuv efekt.. zvlast jak se to prehoupne do dvojciferne sfery a dal.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SIRIUS: zrovna manažerský typ hodinek si tam das uplne v klidu jako treba sako nebo kozenou pracovni aktovku..
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    KALIBAN: jak to das do ucetnictvi?
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    CALIBOS: z japonska.

CERMINEK: hele prave ze ne, ja si zkusil cestu hodinky za kilo a zjistil ze absolutne v tom tu hodnotu nevidim a jen sem ve stresu... tohle sem koupil za nejaky zapomenuty krypto o kterym sem nevedel :-P

INSEQUI: jsou fyzicky naprosot netknuty, nechapu, zatim je mam druhej den a o vic nez minutu se nepredbihaj (a o min nez minutu to neumim zjistit :-P a staly realne o desitku min nez druhy nejvevnejsi ktery ale na fotce vypadaly dost omrdany... tak nevim.
    teda pasek byl KO ten sem musel zahodit.
    HELIOS3123
    HELIOS3123 --- ---
    přes chrono jsem v únoru koupil tyhle nové seika od někoho z japonska, byly v celkové částce o něco levnější než u nás a ještě k tomu mám papíry v japonštině :-)

GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    87HIGHFLYER: Na dovozu second hand hodinek z Japonska do USA můj známý založil svůj hodinkový byznys můj známý. Dnes má tuhle platformu:
    The Premier Marketplace for Buying & Selling Luxury Watches
    https://valueyourwatch.com/
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    INSEQUI: z Japonska kupuje dlouhodobě švýcarský hodinky z druhý ruky kolega, vyjde ho to říkal klidně o 20-30 procent levněji než kdyby to kupoval v Evropě, přímo o Švýcarsku nemluvě.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    CALIBOS: Na chronu se občas najdou kousky třeba z Japonska, kde to i s tím šíleným clem vyjde levněji než v EU.

Spíš si říkám aby to nebyla další lekce, když se člověk jednou spálí s podezřele levnejma hodinkama od někoho, trochu bych byl obezřetný s podezřele levnýma hodinkama na chrono24.

Ale zase přeju ať dopadneš jako já, já tam kupoval extremně levný Omegy a jsou jak nový a šlapou skvěle.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    KALIBAN: Skončíš u hodinek za kilo tak co tak, pak za dvě, za tři... Projdeme tím jedou všichni...
    CALIBOS
    CALIBOS --- ---
    KALIBAN: Proc 25%, jsi objednaval mimo EU?
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    INSEQUI: co ti budu rikat, nebudu je davat na oscilometr abych zjistil ze se predbihaj o 15sec za den abyl z toho v nervu :-P
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    KALIBAN: Pokud jsou v cajku (na fotce vypadaj fakt hezky) tak je to pecka.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    KOUDY: Ja se samozrejme hodlam tvarit,ze je mam na ic a odecist si to dph co sem zaplatil neasi :-P stav tamtech asi zbytecny po tech letech resit

INSEQUI: druhy nejlevnejsi tam jsou za 28 (neby byly kdyz sem se koukal.. s 1500 postovnym, tohle je nejakej ustrel, ale vypadaj netnuty a na oscilometr je davat nebudu :-P
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KALIBAN: kdyz neco nosis, tak se to proste opotrebuje a ja je tenkrat fakt pouzival jako daily, vcetne koupani v oceanu, cviceni ve fitku apod. 25k je nicmene supr cena. Jsem ti je mohl vzit na firmu a jeste by sis odecetl dph :)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    KALIBAN: Snad všichni kamarádi co je měly je měly po pár letech mechanicky v hrozném stavu.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    KALIBAN: Tak to je hodně fér cena, nebo šli s cenou dost dolu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam