• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    CALIBOS
    CALIBOS --- ---
    ELPASO: Ano jak říkáš, Speedmaster Professional jsou vždycky s manuálním kalibrem. Hesalit nebo safir. Nicméně existují pak další verze Speedmastru, které už automatické jsou (a jakože je jich hodně).
    A v rámci historie byly první Speedmaster - manuální. Pak byly Speedmaster MkII, taky manuální. A až pak přišly Speedmaster Mk III, které jsou automaty.
    Hesalitky vs safír se liší v tom, že safír má hezčí strojek a má kovovou brzdu (hesalit má brzdu z plastu/silikonu). Jinak jsou to stejné hodinky.
    Každopádně já jsem za hesalit :)
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    Zdar panove,

jdu sem pro radu, proto z toho zacinam byt trosku zmatenej :) speedmaster professional 310.30.42.50.01.001 (moon watch).

byl jsem zkouset neco u Dusaka a bavili jsme se o nich a pan vysvetloval toto:

- puvodni moonwatche meli hesalit a pouze manualni natah protoze to bylo jedine reseni co na mesici "prezije/funguje" za me 310.30.42.50.01.001

- pak udelala omega revizi, ktera ma safirove sklicko a zada jsou bud pevna nebo saffire-sandwich a o tech pan tvrdil, ze maj automaticky natah :) 310.30.42.50.01.002 nove nebo 311.30.42.30.01.006 starsi kalibr

podekoval jsem, prislo mi to rozumne... nicmene at hledam jak hledam, tak saffire-sandwich automat nenachazim... soucasny kalib 3861 nebo dříve 1861/861 je manual nahat.

takze mi prijde, ze me pan Omega balamutil a automaty proste neexistujou.

thx!
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    CUNESK8: Ale nakonec asi musím hledat dál :/

https://malwaretips.com/blogs/loveideaet-click/
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    CUNESK8: Neuvěřitelný. Moje Google fu se stydí. Hledal jsem to jak debil a nenašel. Díky moc.
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    JUNGLER: tak jeste jednou, snad uz jsou to ty spravne. :)
    6349549 - Online Store
    https://loveideaet.click/product_details/6349549.html
    MULISAK
    MULISAK --- ---
    CERMINEK: ta značka hodinek Malm mě celkem zaujala (jiné modely než je na fotce,....naopak pro mě nezajímavou značku Robot jsem obešel obloukem :-)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    JUNGLER: tu mas cerny :D

Armbanduhr Herren Damen JACQUES LEMANS „CERAMIC“ 1-2046 Silber/Schwarz | eBay
    https://www.ebay.com/itm/397055270115
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    CUNESK8: Podobný barevně ale jinak jsou úplně jiný :/ právě bych potřeboval sehnat přesně stejný.
    ASLAN
    ASLAN --- ---
    CERMINEK: Já sem měl naopak letos nějak osobně lepší pocit z Micro Praha než ze SEWu. A bohužel jenom se mi zase letos potvrdila moje slabost pro produkci z Glashütte. Konkrétně už předtím jsem se koukal na nějaké kousky z DUG (Deutsche Uhrenmanufaktur Glashütte) a na živo se mi líbí ještě víc. Kdyby bývali byly dali slevu jako nabízeli na některých jiných stáncích, tak jsem s nima snad i odešel. Naopak trochu zklamání za mě bylo Rosenbusch, po kterých jsem koukal, kde se mi jeden model dřív líbil a měl jsem ho na maybe listu, ale takhle naživo mě to nezaujalo (navíc pánové na stánku, když sem tam byl já tak neměli moc dobrou náladu) a model co se mi líbil prý už není.
    A docela příjemné byly barevné kombinace Viribus Unitis.

SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    dneska na výletě:)

CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    JUNGLER: new:
    Monaco 42-7B Women's watch Ø 34,0 mm | Jacques Lemans®
    https://www.jacques-lemans.com/en/Monaco-42-7B
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Potřeboval bych pomoci. Manželka měla oblíbené hodinky. Jsou to designovky Jacques Lemans takže žádná luxusní hodinka. Ona je nosila jenom proto že se jí líbí a bylo jí jedno když u nich měla půl roku vybitou baterku 😂 prostě si toho nevšimla bo na ně vůbec nekouká. Jenže je teď rozmlátila a jiný nechce protože se jí žádný jiný nelíbí. Napadá vás nějaký místo kde by se tohle dalo opravit, případně jak tyhle konkrétní hodinky najít a koupit nový? Mě se to najít nikde nepodařilo :/

CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Byl jsem dneska na Mikro Praha.
    A kromě Robotů vlastně nic extra zajímavého...

KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    CERMINEK: to neni uplne o tech penezich, spis o tom pocitu... neni to nic objektivniho, proste smartwatche za 10-15k od applu ma ted na ruce skoro kazdej, tohle je porad pobliz a nikdo se nad tim nepozastavi... asi bych dokazal mit i na vysneny paneraie, nicmene ten pocit mi nebyl prijemnej.. tech 1k Eur je takova ok hranice pro moje pocity.
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    KOUDY: jako ze te nechytej, neznamena ze s tim nemaj problem :D ale jako kdyby to bylo legit tak by ty zenithy co ma hanak v black friday vypadali hned vo dost vic sexy ;-)
    LELI
    LELI --- ---
    KOUDY: hezky vzpomínky na tom tvym odkaze :-)

Jinak jestli rikas 10 let a tehdy jsi pouzil 5 let starej obrazek, tak by to mozny bylo, od zavedeni KOH bych se divil, ze se nikdo nezeptal co jsi kupoval a jak je to zauctovany (pokud jsi teda vracel dph a ne pouze snizoval danovej zaklad nebo pouze uplatnil nedanovy vydaj).
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CERMINEK:
    SIRIUS: Uz je to deset let a hodili jsme se s ucetni normalne do dani - [KOUDY @ Hodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze] ...financak s tim asi problem nemel, protoze se neozval, takze jestli jsem mu platil min nez jsem mel, tak mi to hned udelalo lepsi den :))
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    KOUDY: na darek je furt limit 500 ne , navic uz tam nejde dat ani tichy vino
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    KOUDY: Dar do daní sice dáš, ale nesnížíš si základ daně ani nezapočteš DPH. Je to náklad na propagaci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam