• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze

Pro nekoho je to soucast ruky, pro nekoho jen modni doplnek - Hodinky vsech druhu a tvaru!..podme se o nich pobavit (pripadne zaslintat :)
    rozbalit záhlaví
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    JJOXER: Koukam, tam kde chcou 4kc/ks nechodim :D
    KOUDY: Diamanty jsou ok, kabelka sama o sobe casem shnije, podobne boty, kozich apod.
    AUDIAC: Ono existuje neco jako "dost zlatych cihel" ?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    XMEDA: zlatou cihlu uz mas. Zlato je all time high. Chces diverzifikovat portfolio, takze si radsi koupis tri kabelky, nejaky diamanty, dvoje hodinky apod. Lidi jako ty za tim videj flex a potrebu externi validace..chlubeni apod..Lidi kteri proste ty penize nechteji mit na uctu kde jim z nich bude kazdy rok ukusovat inflace v tom vidi skvelou prilezitost pro investice. Znam plno lidi kteri dali miliony do akcii, hodinek, crypta apod a maji za deset let daleko daleko vetsi zhodnoceni svejch investic nez kdyby koupili nejake byty ci baraky. Nehlede na to, ze v pripade nejaky krize, valky atp to muzou vsechno vzit, nahazet do kufru auta a odjet doprdele :)

Nejdražší kabelka historie. První Hermès Birkin se vydražila za 8,6 milionu eur | Forbes
    https://forbes.cz/nejdrazsi-kabelka-historie-prvni-hermes-birkin-se-vydrazila-za-86-milionu-eur/
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    XMEDA: Zkusme to jinak... když jdeš do obchodu koupit rohlík, koukáš se jestli stojí dvě nebo tři koruny? Předpokládám, že ne, protože je ti to jedno. No a některým lidem je jedno jestli ta věc stojí 5k, 50k nebo 500k. Bohatství je relativní.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    KOUDY: Inteligentni zena s 10M na uctu si koupi spis zlatou cihlu nebo byt v praze, nez debilni kabelku. Kabelka je spotrebka. Zvlast, kdyz to nosi. To opotrebeni a moznosto opravy je jeste horsi nez uz hodinek.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    XMEDA: No a ty to opet muzes brat jako potrebu externi validace, zatimco zenska ktera ma na uctu 10M+ si klidne koupi investicni kabelku za 600k protoze vi, ze ji nejspsi proda draz nez ji koupila a rozhodne na ni neprodela a je to pro ni lepsi, nez mit ty penize na uctu..Birkinky jsou neco jako pateky :)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    GLOBETROTTER: jsou lidi schopni kupovat kabelky nebo i boty za 500k+.. tu mas treba ojetou kabelu https://www.luxurybags.cz/kabelky/110844-hermes-birkin-35-matte-niloticus-crocodile-nero

A ano, je to jeste vetsi ulet nez hodinky za micudu.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Omlouvám se za off topic, ale věděli jste, že jsou nejen investiční hodinky, ale také investiční kabáty?
    Šéfce Dermacolu ukradli v salonku na letišti kabát za milion. Myslím, že to je organizovaný zločin, říká Komárová | Hospodářské noviny (HN.cz)
    https://byznys.hn.cz/c1-67837530-sefce-dermacolu-ukradli-v-salonku-na-letisti-kabat-za-milion-myslim-ze-to-je-organizovany-zlocin-rika-komarova
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    XMEDA: diky tomu sklicku se to blbe foti mobilem. zatim vsechno vypada cajk natoz, ze to jsou hodinky ze 70. let, ale v praci je dam hodinarovi prozkoumat. ;)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    CUNESK8: no ty zahyby na tahu vypadaji, ze by to chtelo svliknout z hodinek a fakt dukladne vyprat, na korunce a kolem toho sklicka je taky cosi tmavy. Nebo to je fotkou? Ja si hodinky drbu zubnim kartackem s mydlem cas od casu, co nepovoli, to lihem a mam je vsehny cisty jak novy :D
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    LITTLEFOX: ano, puvodne jsem chtel Seiko Advan, ale nakonec se na ebay objevilo toto a hned me zaujaly. Tak jsem napsal o slevu a nebylo nadcim premyslet. jsou krasny, aspon pro me. :) je to celkovy repas s origo dily, bral jsem je ze seiko vintage. ;)
    PEJR
    PEJR --- ---
    BAAL: Tak moje sarb017 bezi uz 22 hodin na stole..
    LITTLEFOX
    LITTLEFOX --- ---
    CUNESK8: jedná se o Seiko Caliber 0703?

- elektronický hybridní strojek (předchůdce quartzů)
    - s vibračním motorkem řízeným tranzistorem
    - frekvence 12 000 Hz
    - sekundová ručka běží plynule, ne skokově
    - napájený klasickou knoflíkovou baterií
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    zmínil tady někdo Seiko? Zrovna včera mi jedny došly. V pondělí posláno economical shipping ze Singapuru a včera dopo u mě doma. :)
    PEJR
    PEJR --- ---
    THEODORIK: Titan je dobrej, hodinky jsou lehci a nestudi tolik. Asi bych je klidne vzal i znova, ale tentokrat 38mm a bez PVD.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    THEODORIK: Ty bohuzel nic nevydrzi. To uz lepsi W800H co maji aspon WR100 a slusnou baterku. Cena nastejno.

Nebo na to nabastlit full metal kit jako

¿Unscratchable Full Metal Casio A168 with Sapphire Crystal? Yes, please! | SKXMOD
    https://www.youtube.com/watch?v=7fX7thm1f5c

Nekdo je prodava na
    https://aukro.cz/hodinky-casio-a168-upravene-7108459736 apod.
    THEODORIK
    THEODORIK --- ---
    XMEDA: Casia ktery si urcite poridim jsou god tier F-91W, jiny me nelakaji ale diky za nazor.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    THEODORIK: Vem Casio Duro a neres. Za 2k mas beznym nosenim neznicitelny a neutopitelny klasicky hodinky, ktery budou ukazovat presne i za 20+ let, nejspis prezijou i tvoje deti. Baterka stoji stovku, jde vsude sehnat a vymenis ji cca po trech letech. Nikdo te kvuli nim nebude vrazdit a kdyz je nekde zapomenes nebo znicis, tak to nebude tak bolet :)

A kdyby te otravovalo i to meneni, tak EF-125D ted uz par let nosim skoro porad, vetsinou bily, sem tam modry. (Bily novy koukam uz asi nejde koupit). Krasne sedi na ruce, 127g ani tezky ani moc lehky, baterka CR2012 na cca 10 let, tri barvy ciselniku na vyber, datumovka nezavazi ciselniku, lumy lumuji dlouhy minuty, WR100, tuhy sklo nechyta skrabance, nerez telo i tah, nekolik vterin ujety za mesic. Co vic si prat.

Za jedny podivny Hamiltony muzes mit EF-125D ke kazdymu obleceni jiny, Dura na potapeni, W800H na behani/kolo a jeste ti zbyde :) Jebat Hamiltony.

(A ja furt doufam, ze pristi iterace tech Duro bude mit konecne taky strojek s 10y baterkou, pokud mozno datumovku mimo trojku a zpatky mecouna. Lidi jim to pisou furt, tak snad. Uz byl pokrok, ze zacli delat tuhle verzi s nerezovym tahem a lidi to nemusi menit z gumovyho pasku jako u prvni generace.)

Jo a taky https://www.reddit.com/r/DuroGang/
    THEODORIK
    THEODORIK --- ---
    BAAL: Na ty jsem taky koukal i mel na ruce.

Vypadaj skvele imho ale na moji ruce pusobi az moc male a hlavne to bylo kratce pred druhym posranim prospexu ktery maji stejny strojek.

nechal jsem to plavat nasledne.
    THEODORIK
    THEODORIK --- ---
    PEJR: Hehehe

No tak uvidime, pri nejhrosim to suplik vyresi.

Uprimne jsem koukal presne po khaki field v titanu (modrej cifernik).

Mam vizi o micro sbirce mixu hodinek (field, diver, chrono, pilot etc) ktery zaroven pokryvaji ruzny barvy. Temahle jsem uvazoval uzavrit modrou a field hodinky.

Tak to progooglim, diky kolego.
    PEJR
    PEJR --- ---
    Ale muzu zkusit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam