• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    CALIBOS
    CALIBOS --- ---
    ADAMM: Asi bych v první řadě udělal nějakou galerii s fotkami. A poslal nám to klidně tady. Můžeme ti pak aspoň napsat, co má větší cenu a co ne.
    Osobně bych pak ty levné kousky dával na aukro, upřímně stejně tam ty ceny jdou docela vysoko, nebo mi to tak aspoň připadá.
    A dražším kouskům pak můžeš věnovat čas a dávat je na chronomag atd.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    ADAMM: Pošli to sem, něco určitě udáš i tady.

Jinak chrono24 IMHO. Nafotit a poslat a zároveň tam vidíš i jaké aktuální ceny...
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    CURZE: nerikam dat to do inzerce, napsat vicemene presne to co napsal sem... odpoved dej to na aukro od koruny je taky odpoved, al treba to nekoho zaujme

kazdopadne to aspon musi vyfotit aby bylo aspon trosku jasny o co jde..
    CURZE
    CURZE --- ---
    KALIBAN: To bych uplne nedoporučoval, odpověd bude pri lepsim dej to na Aukro od koruny a uvidis. Pokud tam nema ucet a prispevky, coz vzhledem k dotaz asi nema, stejne nebude schopnej dat tam inzerat a nove zaregistrovany uzivatele za ucelem oceneni hodnoty pozustalosti nebo prodeje cehokoli tam zrovna moc nemusi. Predne je to forum pro fanousky hodinek a vseho okolo a inzerce je neco jako bonus. Doporucil bych spis hodinkovy skupiny na FB...
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ADAMM: chronomag je misto kde bys takovou otazku mel polozit. je tam mraky lidi co se tim zabyvaji
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ahoj, budeme se ségrou řešit pozůstalost po tátovi, je v tom poměrně dost hodin a hodinek a věcí okolo... nemyslím si, že by tam byly úplně nějaké extra drahé věci - stavoval se tu jeho kamarád hodinář a přišlo mi, že nejdražší kusy byly někde okolo nižších desítek tisíc korun; spíš by mě zajímalo, co je vhodná taktika, jak s tím dál... aukro? nějaká specializovaná diskusní fóra? eBay? nebo ještě jinak? budu docela rád za doporučení.

bavíme se o třeba o vyšších desítkách kusů (náramkové, stolní, kapesní - mix). čas nás úplně netlačí, ale zas mám vlastní život a nemůžu tím strávit bůhvíjak dlouho.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Casio vs. Rolex #standupcomedy #watch #comedian #standup
    https://youtube.com/shorts/VoGwA5aGab0
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    DRAGON: Nebudeš prodávat tu vázu? Kdyžtak SZ.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Máte někdo zkušenosti s Lotusy? Konkrétně by šlo o ručičkové quartz s Bluetooth. Dá se očekávat podobná kvalita jako Casio nebo je to někde úplně jinde?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Diky, mrknu na to. Je to pozustalost po mame. Nechtel byste to nekdo? Mne se to domu nehodi a kldine to prenecham nekomu komu to udela radost :)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    DRAGON: nějaký nápis nebo něco to nemá?:)
    Podobný jako ty vlevo jsem našel za 250 USD
    RARE Early WORKING KERN & SHONE Torsion German Anniversary Clock Glass Dome KEY | eBay
    https://www.ebay.com/itm/205501155638

Ty vpravo by pak cca mohl být tohle
    Lot - German 400-Day Bandstand Torsion Clock
    https://www.fontainesauction.com/auction-lot/german-400-day-bandstand-torsion-clock_E3448238D9

Takže něco kolem 200 USD, asi spíš míň
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    DRAGON:Tak trochu OT: Hodiny nevím, ale váza je z hutního skla, podle Návrhu Jana Beránka ze sklářské huti ve Škrdlovicích, jméno je tuším Vrtule, nebo Šroubovice.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    netušíte někdo, jakou cenu tak maji tyto dvoje ročky? v perfekt stavu funkcni jsou.

VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    Kdyz s tim D.Farny zacinal, tak jsem si rikal, ze bych takove hodiny domu chtel. Ze to nebude uplne levny jsem tusil. Mezitim, zkusim ukecat kamose, ze by ty moje digitron/pragotron stopky predelal na hodiny :D

RODWY
    RODWY --- ---
    cau,nahodou nekdo kod na Timestore?diky
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    JJOXER: tak ono hlavne zalezi odkud to amazon posila... ja objednal knihu, standart shipping do 3 tydnu z UK. 2 mesice balik nikde, amazon vratil penize a za 3 tydny mi prisel z celnice dopis, takze jsem musel vyplnit na celni sprave formulare, zaplatil 40kc dan... ale nor ebay to ma resene tak, ze kdyz si nechas poslat neco z mimo EU, tak pri checkoutu platby po zadani sve adresy se ti automaticky vypocita dan a nekdy i clo do dane zeme. Vopruz je to, ze ceska posta, dhl apd nepozna, ze dan je zaplacena. Pokud je zaplacena prijdou ze spedicni firmy emaily, ty vyplnis a neplatis nic, jen na celnici ti to zdrzi o dva 3 dny. U ceske posty se to da vyresit tak, ze kdyz ti treba ebay posle sledovaci cislo, tak hned ho dam do trackingu ceske posty, tam zjistim, ze to je v jejich systemu, vyplnim ty formulare a balik potuje rovnou k tobe. Treba ty Seiko hodinky byly odeslany v pondeli ze Singapuru ecenomy shipping a v patek tentyz tyden jsem je mel doma a podle trackingu to vubec pres celnici neslo. ;)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    PEJR
    PEJR --- ---
    BOBASH: Dulezity je si overit kdo v danym pripade hradi celni zalezitosti. Muze jak prijemce, tak odesilatel.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    JJOXER: Jo Amazon nebo něco jinýho, co je lokalizovanýho sem, to asi umět bude.

Ale normální zahraniční eshop ti neukáže českou DPH.
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    BOBASH: Tohle vyjádření mi dal specializovaný útvar celní služby.
    Plus jsem balíky objednával na Amazonu a přišlo to přesně jak říkám.
    Ale pokud máš lepší zdroje, tak si je samozřejmě rád přečtu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam