• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    XMEDA: Uvidim, poreferuju az dorazej ;))
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    VEEHELL: Za ty prachy to nema 20 Bar konkurenci, jen me (OCD) tam sere ta stredove nesoumerna datumovka na trojce. Ale nedavno byly v akci v nejakym shopu primarne s oblecenim za 1750,- ty s nerezovym tahem.. to jsem se hodne premahal, ze je nepotrebuju ;)
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    Tak jsem si pred malou chvilkou objednal Casio Duro :D (MDV-107-1A2VEF)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    PRASOLET: To je min než jsem čekal, i když pořád hodně. Ale líbí se mi ten kovový tah co má quick adjust, třeba to časem dají i na nějaké levnější hodinky.
    PRASOLET
    PRASOLET --- ---
    NEVILL: 119
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    XMEDA: Za ty nové Orlíky budou chtít tak nejmíň 150K, co?
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Od roku 2003 makáme a koupeme se v moři, Podolí a vůbec děláme vše spolu. Co víc si přát :)
    Běžný servis a těsnění jednou za x let.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    25 let nebo tak nejak stary hodinky :)

TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    XMEDA:
    :) pěkný to je - v segmentu potápek toho asi moc vymyslet úplně nejde každopádně tak jako bych tenhle tvar už někde viděl . Klobouček - těchto výšin můj patriotismus opravdu nedosahuje. Co takhle kluci a holky bez meteoritu ,roztažených křídel majestátních orlů a ceny +- jedněch Tudor BB, dvou Longines HC/ Oris Aquis případně šesti Samurai SE Padi ?
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    BACCARA: Plastovy Casia nechces. Teda pokud nestoji petistovku a neberes to jako obetni spotrebku viz ty W800.

Kdyz mi kdysi v 1999 DB34H serval z ruky batoh a nerez tah se vyrval z resin tela, zarekl jsem se, ze uz nic nez komplet nerez, kde se v podobnym pripade skubne stezejka za 20kc co prehodis a fungujes dal.

EFA110D mam cca od te doby, 3x jsem tam menil baterku, prezily celou tu dobu temer denniho noseni.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    TALPENNY: Vsechno edifice nerez. Jedna vyjimka W800

Jinak novy Orliky

THEODORIK
    THEODORIK --- ---
    SIRIUS: Kolego jinak, doufam ze se pochlubite pokud to tam padne.

Koukam osobně po none-Bond verzi stejnych ALE i po 300M (210.90.42.20.01.001) neb ta kavova hneda a broad arrow mi osobne prijde skvela ALE^2 ten He valve nvm nvm.

Nutno dodat ze bych se doma nasledujici rano patrne probral bez kulek v momente kdyby je pani zmercila...
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BACCARA:

:) první možnost kde to ojebat je ofc řemínek. Případně rovnou počítají s tim že to ztratíš, budeš 5 minut pyskovat a pak si koupíš v nejbližšim nákupáku nový. Jedny oldschool Casia jsem naposled ztratil ca 40 minut od zabouchnutí vchodových dveří. U novejch a dražších G-Shocků Full Metal apod. tyhle problémy odhaduju nebudou ale testovat to nemínim.

Co se posh segmentu trhu začínajícího někde na +-100 k ála tyhle Breitlingy apod. Rolexy týká nedovedu si představit že by někdo byl tak blbej a zkoušel tyhle jarmareční triky.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    TALPENNY: Přesně tak. Měl jsem jedny g shocky a rozpadnul se mi řemínek. Zlatý brajtle žádná baterka a vše jako nové. A to je mám od roku 1997 :)))
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    XMEDA:

Casio je OK ale z dávných časů si pamatuju problémy s řemínky u cca tří různejch kusů a to si rád ušetřim. Plus co tak pozoruju některý G-Shocky tak je to sice pěkný ale dost Invicta a k tomu nezřídka někde na pomezí chytrejch hodinek což neni pro mě.

Burany s medvědem a tučňákama by byly výbornej doplněk k Prim Bob a Bobek po kterejch šilhám už delší dobu .Amphibie Neptuny bez problémů na denní nošení, in-house, za pár šupů, minimalistický, neni o čem.

Co se bejvalýho Tábora Míru vůbec týká tak je každopádně zajímavý že oboje Vostoky, Poljoty případně ofc Čínu má venku kde kdo ale Prim prostě neochvějně jede domácí polku :)
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    THEODORIK: Díky. Vybiral jsem ze 3 ruznejch starech srotu co sem kopil na Ebayi - cifernik i rucicky.. mam i mnohem vic jetou vlozku lunety ale nakonec jsem nechal tudle... treba zkusim casem.
    THEODORIK
    THEODORIK --- ---
    STILL_PRIMITIVE: Ta patina je supr sexy!
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    JJOXER: Generalka strojku, vymena vadnejch dilu a tlakovka cca 3500,-
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    STILL_PRIMITIVE: Kolik to koštovalo opravit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam