• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze

Pro nekoho je to soucast ruky, pro nekoho jen modni doplnek - Hodinky vsech druhu a tvaru!..podme se o nich pobavit (pripadne zaslintat :)
    rozbalit záhlaví
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    Premyslim jestli ma smysl si poridit garmin fenix s inreach, kdyz jsou v cely rade zemi kde bych je potencialne doufal pouzit vlastne nelegalni (Indie, Cina, Vietnam atd). Na bezny provoz v cr je mi to celkem k nicemu. Co myslite?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    FALL: aha aha! :O diky!
    FALL
    FALL --- ---
    BOBESH: používám rádiové řízení u všech Citizen a Seiko quartzek, co mám. Je to opravdu náladové. Musíš je nechat někde s výhledem na oblohu a než se signál zachytí a dobře sesynchronizuje, trvá to 20-60 vteřin, v extrémech i déle. Je to fajn u přesných strojků, protože se to spustí v noci samo a jednou za X dní se zadaří, i když je máš válet u postele a dohromady to drží +- pár vteřin celý rok, každý den. Ale rozhodně to není jako BT, kde můžeš dělat s hodinkami cokoliv a synchronizace zafunguje na pozadí během dvou vteřin.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KOGAKU: prave, ze vubec! :)) jen nejaka momentalni uchylka, ktera snad prejde.)
    u toho radio band sem cekal, ze kdyz je jeden z vysilacu nekde v nemecku, ze s tim v cr nebude problem :O
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja sem teda momentalne uchylnej prave na to, aby mi sly presne na vterinu, takze mam BT zaply a na mobilu nonstop na pozadi casio apku :D tak si rikam ze to radio serizeni bude lepcejsi a vono to nejak extra zere tu baterku? a kdyz je to tough solar, tak jakoze misto ja nevim 10 let to vydrzi 8? :o
    FALL
    FALL --- ---
    MALEK: i když teda ty zapuštěná kovová tlačítka jsou mor, proč to furt dělají. Ach jo. To je další malý důvod, proš mám ty dvoustovky...
    FALL
    FALL --- ---
    MALEK: bingo, a zatím jsem je nesehnal ani přes Sakurawatches ani další shopy, kde nakupuju JDM varianty. Tak měním výpověď, korunuju GW-BX5600-1 a samozřejmě hned vypínám Bluetooth, aby mě KOGAKU alespoň za něco pochválil (když mi strhne body za solár). Kdo chce skoro nenošené GBD-200 se super slevou, ať mi napíše do pošty:)))
    MALEK
    MALEK --- ---
    FALL: valid points :) oni už je udělali GW-BX5600-1 by mohli být, to co hledáš akorát teda v česku se zatím ofiko neprodávají. Možná až dojde za 20 let na výměnu baterky u mých 5610, tak je vyměním :D
    https://www.casio.com/intl/watches/gshock/product.GW-BX5600-1/

BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja koukal po tehle, ale nakonec si myslim na ty gwm5610u :) ikdyz mip displej by se mi taky libil!
    https://www.casio.com/intl/watches/gshock/product.GW-BX5600-1/
    FALL
    FALL --- ---
    MALEK: jsou super, jen já chci MIP displej.
    FALL
    FALL --- ---
    MALEK: jenže já trvám na klasickém displeji, né invertním. A ten zatím Casio u moc hodinek s MIP displejem dělat nechce. Kdo ví proč. Bluetooth samozřejmě používám na nejjednoduší a nejrychlejší řízení z telefonu, Multi-Band 6 je mi tudíš na nic. Pokrývá zhruba 10-15% planety (na populaci je to zhruba 30-35%), Bluetoothem to nařídíš kdykoliv a kdekoliv. Na solární pohon ti nic neřeknu, ale jednou či později ty hodinky stejně musíš rozebrat a baterku vyměnit. Takže ano, u solárů je to zhruba jednou vs. 5-10 výměn u klasické baterky. Takže za solární pohon jsou kladné body, ale invertní displej je furt fail. Tak proto zatím GBD-200.

Až ty mamlasové z Casia udělají square G-Shock v černém resin pouzdře s MIP displejem ve správné polaritě, solárním pohonem a automatickým řízením (ať už rádiem, nebo z telefonu), tak rád změním krále a svoje GBD-200 pošlu dál.

MALEK
    MALEK --- ---
    Nejlepší digitálky jsou prostě tyhle, ty dw-h5600 mě sice lákají, ale ty chytrý funkce jsou za mě useless, smartwatch nechci

MALEK
    MALEK --- ---
    FALL: rád se hádáš jo? však ty GBD nemají ani solární dobíjení, nemají ani multiband 6 a to bluetooth je tam za mě navíc, nejlepší digitálky jsou 5610, čas se ti sám synchronizuje a nikdy se nevybijou a nemají zbytečný bluetooth blbosti nebo nový DW-H5600, který mají MIP display

https://www.hodinky.cz/hodinky/casio-g-shock-move-bluetooth-solar-hr-dw-h5600-1er-674.html?d=1000834&gad_source=1&gad_campaignid=23227336770&gbraid=0AAAAAC9ixLUXF8NADUqWIYjIhDaokKjk0

XMEDA
    XMEDA --- ---
    Casio Just Dropped Something INSANE - MTP-B195L-1AV #newwatch #unboxing #casio
    https://www.youtube.com/shorts/tumybWSPRbs
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Hele máte oba pravdu a já sám krom sportu žádný digitální chytrý hodinky nenosím. Jen se mi líbí ten koncept:)
    FALL
    FALL --- ---
    AMSTERDAM: tak dobře, podle mě jsou tyhle G-Shocky nejlepší digitální hodinky historie a fakt si je užívám. Takže já mu rozumím, jen se rád na nyxu hádám.

Casio G-Shock G-Squad GBD-200-1A1ER | Hodinky Koscom
    https://www.hodinky-koscom.cz/casio-g-shock-g-squad-gbd-200-1a1er
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    FALL: tak mu to pochval, ne? on to sdili proto, ze to je obecne fajn, ne proto, ze by popiral to, cim mu to vyvracis.

Ja sem rad za to, ze Casio takovy hodinky dela a nemusis si kupovat nic velkyho. Tohle jsou smart hodinky maskovany za F-91 a to sem treba ja vzdycky chtel.

Sirme dobro :)
    FALL
    FALL --- ---
    87HIGHFLYER: ale Casio má v katalogu hodinky s Bluetooth a padometerem už od roku 2018. A pokud je to to kombo taková zabijácká kombinace, dá se to s 1-2 letou výdrží baterky pořídit už dekádu v různých designech od různých značek, viz ty moje Kronaby, které jsme tu před čas probírali s DOTCOM. Takže to zas tak převratný počin nebude, obzvlášť s přihlédnutím k tomu, jaký mají komerční "úspěch"... lidi prostě chtějí applewoče.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Hodinky Casio vypadají jako klasické digitálky. Lze je ale propojit s mobilem, počítají kroky a nabité vydrží dva roky – MobilMania.cz
    https://mobilmania.zive.cz/clanky/hodinky-casio-vypadaji-jako-klasicke-digitalky-lze-je-ale-propojit-s-mobilem-pocitaji-kroky-a-nabite-vydrzi-dva-roky/sc-3-a-1365239/default.aspx

Zajimavej počin
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam