• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AJMINAOSMIČKY aneb zuby moudrosti
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    EUCHENIE: ja kdyz sem se objednavala, jako ze me bolela hodne ta jedna osmicka, tak me poslali na rentgen a pak na rovnatka (mela sem staly) a od tama na stomatochirurgii at se objednam.. no a tam me zapsali, ze mam prijit za cca dva mesice na zakrok... a pry jestli mi to prijde dlouho, tak muzu zkusit jit do prahy, ze tam se ceka treba rok (!!!) byla sem na pul devatou napsana a o pul uz sem sedela v kresle... ale teda najedna sem se trochu az dneska (studenou polivku) a to sem na zakroku byla v pondeli.. ale to spis diky ty levy, kera rostla krivo a museli mi ju vrtat.. fuj uz nikdy..
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    JESTERICE: bylas na stomatochirurgii v pze? ja to dnes resila se zubarkou, bud mi osmy (dolni, leva horni casem] thrnou na stomatochirurgii, kde prej muzu cekat celej den, nebo interni chirurg 2500/zub.
    no jako asi si pockam a za 7500 pojedu nekam do sveta nebo si koupim spacak a helmu na kolo.]] a jeste neco k tomu!
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    pod hlavou mam dva polstare a leduju,... dik .) uz aby bylo tyden po, vyndali stehy a ja zas fungovala normalne..
    MARPA
    MARPA --- ---
    No, a teď už je asi pozdě, ale když jsem nechtěla mít modřinu po zlomení nosu, podložila jsem si na první noc hlavu větším polštářem.
    PANTHERA
    PANTHERA --- ---
    CHEESS: Ahoj, není to žádná katastrofa, ale přikládej si na to raději ledové obklady. (tzn. cokoli zmraženého překrytého třeba utěrkou, aby se na kůži nedostala voda)
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    jo dik.. trochu me to vydesilo:(
    MARPA
    MARPA --- ---
    CHEESS: Řekla bych, že jo. Když se vrtá do kosti.....
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    cau cau, vcera sem byla na zakroku, jeden zub mi vyvrtavali, bo byl upe schovanej a druhej jen rezali a tahali, takze stehy mam jen na jedny strane. ale dneska rano sem se probudila s velkejma namodralejma otokama, je ta barva normalni? antibiotika beru...
    ZOFCZ
    ZOFCZ --- ---
    JOKERKA: Kámoš říkal veselé zážitky z dolování dásní u zubaře. Figurovaly v tom nůžky a dvě tabletky ibalginu :D
    JOKERKA
    JOKERKA --- ---
    ZOFCZ: me to taky trvalo dlouho. Ta jedna nestacila skoro ani vykouknout kompletne... :)
    ZOFCZ
    ZOFCZ --- ---
    Mně asi před půl rokem začala vylézat první osmička vlevo dole. Nejdřív jsem si říkal , co je to za tupou bolest, jestli nemám aft apod. Asi po týdnu mi teprve došlo, že to jsou osmičky :D Ale už stoličky mi lezly hodně pomalu, takže teď po půl roce zub ještě plně neprorazil dáseň :D Demence
    MINOS
    MINOS --- ---
    JOKERKA: To me strihal az nakonec nejaky zbytky :]
    Prisel jsem domu asi tak v 11 dopoledne, a s malyma prestavkama jsem spal az do druheho dne do 7 do rana kdy mi zvonil budik (a kupodivu bych nemel problem spat dal). Ale vysledkem bylo ze uz druhy den jsem o nejakem trhani skoro nevedel, takze parada a do konce zivota klid :D
    JOKERKA
    JOKERKA --- ---
    MINOS: jinak este gratulace ;)
    JOKERKA
    JOKERKA --- ---
    MINOS: aaaa odstrihavani jsem zazila takyyyy! Ja jsem tam sla s tim ze mi bude trhat osmicku ktera byla venku a neee tu co ji koukala teprve odhalena spicicka.Ten doktor je skvelej v tom, ze vi ze vomdlim i pri pohledu na injekci tak prede mnou ty nastroje do posledni chvile schoval ale ja jsem videla ze na to bere nuzky a pak teprve to dlato... :D
    MINOS
    MINOS --- ---
    Dneska rano jsem prisel i o zbyle dve osmicky. Dve injekce jako minule, spodni rval asi 10 minut a pak tam jeste cosi odstrihaval (fuj) a horni byla venku asi za 10 sekund :]
    Ted lezim doma a snazim se spat... Ale jsem rad ze od nich uz mam nadobro pokoj :] Jeste ze nejsem zralok a nemam tri rady zubu.
    MARPA
    MARPA --- ---
    LUKACZECH: Aha, no na mne to zanechalo obrovský dojem. Jsem si říkala, že to tam vypadá, jako by pacienty po nezdařeném zákroku zrovna na místě i pitvali. :-)
    Koneckonců, asi je jedno, kde kdo byl.
    LUKACZECH
    LUKACZECH --- ---
    MARPA: no ale tohle je ulice U Nemocnice... a jaky tam maj zídky fakt nevim :))
    MARPA
    MARPA --- ---
    LUKACZECH: Asi to bude ono, Kateřinská je hned navazující - z ÍPáku. Mají tam takové vykachlíčkované zídky?
    LUKACZECH
    LUKACZECH --- ---
    MARPA: nevim, kde je katerinska... ale tohle je primo u karlaku... VFN, U nemocnice 2 .))
    MARPA
    MARPA --- ---
    LUKACZECH: V Kateřinský, nebo přímo na Karláku? Na mně taky pracovali medici (v Kateřinské) a je to fakt sranda - pro otrlé ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam