tak se hlasim do klubu se svou prvni zkusenosti.)
- leva dolni, kousek vyrostla.
doktor mi to opich, po asi 30 min - mezitim delal jeste jednoho coveka - hura na kreslo. odchod - za dve a pul hodiny.))
zub byl castecne zkazenej, kousky upadavaly, az pak tam byly uz jen ty koreny, viklalo se to, ale porad se drzel kosti. chtel to v nekolika mistech odvrtat, ale jeden pristroj byl moc vysokej, ze se nevesel, druhym to slo pomalu a hlavne se tam chytala dásen, tak to bylo hned od krve, videl prd, susil pet minut a pak to samy.
pak chtel ten koren rozdelit na dva, ze to pude lip, mozna i rozdelil, mam dojem, ale zas se kus urval atp.
pak teda ho napadlo udelal rtg, mel jen ten velke cely pusy. na tom malym se ukazalo, ze koren je ohnutej zas nahoru, ze to je proste jako hacek.
no tak mi to zasil, napsal atb, tramal a jeste nakej fet a ted cekam, az se to probere.) odchazela jsem pred pul 6.
mno, zas tak strasny to nebylo, sice neprijemny, kdyz se chytila ta tvar nebo takovej ten koutek, ale zadnej des. pak kdyz to zkousel vyndat tema dlatickama (pochytila jsem nazev srni noha u jednoho.)) tak to tlacilo, ale tak to asi musi.))
pak me sralo, kdyz to zasival, znate to, pocit jak kdyz ma covek vlas v puse.))
jinak se to bud zahoji, kdyby to zlobilo, du na stomtochirurgii asi pod celkovou narkozu, esi jsem to dobre pochopila
a pak jeste nejedu sluzebne do mikulova, kde jsme mj,. meli navstivit sklipek, ale tak stanou se horsi veci, preci tam nepojedu s atb, to by byla skoda!.)) a riskovat naky infekce atd se mi fakt nechce.
jinak mam spat s dvema polstarema pod hlavou, hlavu vejs, od pondeli muzu vyplachovat dvouprocentim nevim cim, zacina to od c. ted hlavne nevyplachovat ty tri dny. a asi ze nebudu moc otvirat pusu. a mam ledovat. vietnamka mi prala pekny vecer, kdyz videla, jak kupuju meloun a takovy ty jogurty a tak, hubu nateklou.)
tak tot muj zazitek!
..cekaj me jeste dve nebo tri.) ta jedna tlaci do 7, kera se v tom miste kazi, ty horni si mozna este chvili necham.))