Par tydnu zpatky jsem absolvoval zastavku c. 2, na moji zubarske odysee. Ale nejdriv par postrehu k hojeni toho prvniho zubu. Dira se mi zacelila snad behem 2 dnu - skoro bych si ani nevsimnul, ze mam o zub min, nebyt vedlejsich priznaku. Uz predtim jsem psal o odrenym koutku. Tak ten druhy den prasknul a pak kazdy nasledujici rano pri tom prvnim rannim zivnuti - asi znate, peklo. Trvalo to snad 10 dni, nez se to zahojilo (pak mi zubarka rekla, ze na to existuje nejaky zazracny ointment). Druha neprijemnost, jsou afty. Mel jsem snad nejvetsi aft v zivote, kterej palil jako cert a zmizel snad jeste za dyl, nez ten prasklej koutek. Pry se to ma vyplachovat desinfekci (ustni vodou), ale ja jsem true school, co trpi a pak o tom fnuka na netu. Dobry, bebicka zmizly, vratila se dobra nalada a objednal jsem se na druhou horni.
Tentokrate slo vsechno v zasade hladce a zubarka sama (a to dokonce bez sestry) vytrhla zub behem 10 minut. Pokud se nekdy nekomu zdalo, ze sestricka co pri trhani zubu drzi hlavu vypada desive, tak opak je pravdou. Je to vazne uklidnujici a kdyz tam napodruhe nebyla, tak zazitek byl jaksi znepokojujici. Ale probehlo to rychle, takze fajn. Problemy tentokrat nastaly pozdeji a mohla za to vedra. Po tydnu nejistyho pocitu, ze se to nehoji, jsem prisel znovu (zubarka mela dovolenou, takze jsem to musel vydrzet jeste 3 dny navic). Zaroven bych rad poznamenal, ze ibalgin proti bolesti je tady trochu kontraproduktivni, protoze mi daval pocit, ze to neboli a ze je vlastne vsechno v cajku. Nebylo. Kdyz se mi zubarka mrkla do huby, okamzite vytahla injekci, pichla anestezii a zacla to znovu vsechno rozrejpavat a cistit. Navic mi pohrozila antibiotikama. Dalsi den jsem se tam stavil jeste jednou na kontrolu a od ty doby je vsechno zas tak jak ma bejt. Dira je zarostla, afty sice byly, ale to uz neresim. Dam si par mesicu pauzu a na podzim jdu na spodni. Zazitek bude opet unikatni, protoze to bude delat jiny kolega. Bude veselo, ale aspon to budu mit za sebou.