• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDANew York
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    MASOUN: hele bar Smokie na rohu 106w a brodway pod harlemem... fakt parada maj 3 predstaveni za vecer vlezny cca 8-20$...a na rohu brodway 101w je brodway hostel docela fajn ubytovai za slusnou cenu blyzko do centra a do central parku cca 23min na time squer metrem s 96w....naproti tomu hostelu je uzasna thaiska restaurace......
    MASOUN
    MASOUN --- ---
    Ahoj, chystám se poprvé do NY a mám pár obligátních dotazů. Nejlevnější ubytování, co nevynechat a hlavně mě zajímá nějaký bar, nejlépe bluesový nebo jazzový... díky moc za každý postřeh...
    CANIS_LUPUS
    CANIS_LUPUS --- ---
    ALESH: na toto som mal dnes neskutocnu naladu: New York City Serenade: http://www.youtube.com/watch?v=AWpv0aStofo a s tymi zabermi to je este lepsie...
    ALESH
    ALESH --- ---
    Aerial Virtual tour of New York City, USA
    http://pixelcase.com.au/vr/2009/newyork/
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    ORKA_2G4U: kamaradi zili ve statech par let ilegalne,ale californie a meli dost stesti na lidi, uklizeli baraky na plazich
    ja jsem to neriskla, pac se do statu budu jeste par let vracet a pravdepodobne i zit,takze pokud neco podobneho neresis,tak to riskni,ale priprav se na drnejsi zachazeni a min plat...pokud nebudes mit luck a znamy co ti pomuzou,tak muzes taky par mesicu drhnout hrnce za par supu a nazdar bazar...a zamestnavatel ma za to taky skraloup...
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    MAGI: to věřim :) ale to nemůžeš ne? :)
    MAGI
    MAGI --- ---
    prodam letenku z NY do cr .)) chci tu zustat!!!
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    ORKA_2G4U: No, osobne bych to takhle ruzove nevidel, pokud jses ilegal, tak ti klidne muzou dat zakaz vstupu do US na x let.
    ORKA_2G4U
    ORKA_2G4U --- ---
    prosim vas, nemate nekdo poneti, jak je to v New Yorku tedkonc v "krizi" se shanenim prace? chystam se tam na podzim na cas a nikdy js v USA jeste nepracovala...nekde jsem cetla, ze tam legalnost moc neresi, ptze i kdyby na ne prisla kontrola, je to pruser spis pro me, oni dostanou jen malou pokutu. rada bych pracovala v nejakym baru nebo restauraci...diky moc za rady :)
    ps legalne, pokud nejsem genius a nechci byt au-pair, asi nemam sanci, ze...(a student uz taky nejsem a na zaplaceni skolnyho tam fakt nemam :)
    MAJK01
    MAJK01 --- ---
    DREAMCASTER: diky za info ale uz jsem buknul hotel Pennsylvania.Tak jsem zvedav.cau
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    MAJK01: http://www.hostels.com/hostels/new-york/broadway-hotel-n-hostel/16002 hotel/hostel.. docela dobra lokace cca 5min od central parku a od metra naproti skvela Thajska restaurece a na 106 paradni Jazzovej klub smokie...
    MAJK01
    MAJK01 --- ---
    nevite nekdo o levnych hotelich (ne hostelich) v New Yorku, idealne primo na Manhattanu??diky
    FATBEAR
    FATBEAR --- ---
    tak jeste tri fotky z new yorku .)

DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    prave jsem se vratil a musim rict ze NYC je super zazitek .... vic asi ani rict se neda a tesim se na dalsi a dalsi a dalsi.......... navstevu:)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    FRIX211: :) závidím
    FRIX211
    FRIX211 --- ---
    zdravim ze sveho tretiho pobytu, ktery prave probiha... opet na dva tydny, jako v prvnich dvou pripadech, akorat tentokrat east side (murray hill) misto upper west side (morningside heights) :) je to dost zajimave. uz me netankuji klasicke zazitky, na mrakodrapy nejdu, na sochu nejedu (prvni volny termin do koruny je v zari!!)... o to vic si uzivam proste jen mesta jako takoveho. a stale se mi tu hrozne moc libi... ale vic nez driv se tesim domu. ta eklekticka smes VSEHO je stale uzasna, ale uz se docela tesim zpet. neni to uz ten stejne intenzivni pocit, jako driv.
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    FATBEAR: presne jsme se bavili s jednim Italem kterej tam ma restauraci rikal ze takhle na dovolenku je to super ale zit tam je zlo zakony jungle tam platej dvojnasob.... zajimave mluvil i 911 ze to melo pozitivni dopad na lidi v new yorku ... ze je to stmelilo a castecne odbouralo "rasisticky predsudky"... to mesto je zvlastni
    HANELA
    HANELA --- ---
    Koruna sochy Svobody se otevírá poprvé od 11. září. Prohlédněte si unikátní schodiště - iDNES.cz
    http://cestovani.idnes.cz/koruna-sochy-svobody-se-otevira-poprve-od-11-zari-prohlednete-si-unikatni-schodiste-geo-/igsvet.asp?c=A090702_152203_igsvet_tom
    MAJK01
    MAJK01 --- ---
    jedu tam v prosinci na 8dni a dam dva dny v new yorkeru tak dam info jestli to za ty prachy stoji
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam