• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDANew York
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    AGOG: u vytamínů nevim, ale vitaminy asi můžeš. Ale zeleninu a ovoce máš lepčejší
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    AGOG: za vytaminy s tvrdym y te sem nejspis nepusti.
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    AGOG: na tablety ser radsi papej zeleninku!
    AGOG
    AGOG --- ---
    No a jak je to s převozem vytamínů. Když si naložim ssebou, takové množství tablet může vzbudit nedůvěru celního úředníka :)
    CROCO
    CROCO --- ---
    DADULINEK: Presene, praseci chripka je porad "jenom" chripka a tak je treba k ni pristupovat. Prevence a lecba jsou stejny. Jen je radno ji nepodcenovat, kdyz uz na tebe neco leze. Ale taky neprecenovat jako smrtici virus a chodit ve skafandru...
    DADULINEK
    DADULINEK --- ---
    CROCO: dobrá, olizování zabrádlí tentokrát vyškrtnu ze svých praktik :)
    no šance k nakažení jsou zde mnohem vyšší, vzhledem k prvotnímu rošíření do světa...ale asi je tedy lepší se na to vybodnout a no stress..
    MOOM
    MOOM --- ---
    jejda mane, chřipku vůbec neřeš, můžeš ji chytnou kdekoliv...
    CROCO
    CROCO --- ---
    DADULINEK: papej vitaminy, hodne bumbej a neolizuj zabradli v metru! Nic se ti nestane.
    DADULINEK
    DADULINEK --- ---
    chci se optat,jak je to s očkováním do New Yorku - proti prasečí chřipce?dost lidí mě na to upozornuje, ale taky prý samotný očkovací serum neni zrovna dobrý či co..takže jak se ochránit při návštěvě NYC?
    HANELA
    HANELA --- ---
    MOOM: :-))) NY je fakt zážitek, já na něj musím taky pořád myslet, a to jsme se vrátili před dvěmi měsíci!
    My také byli na Coney I., kousek dál je tam ruská čtvrť, tak proto je jich tam tolik.
    A tam u moře se zastavil čas!
    MOOM
    MOOM --- ---
    Právě jsem se vrátil z New Yorku a byl to super zážitek.
    Bydlel jsem na 71 ulici kousek od Centrál Parku v hotelu
    River Side Studio za cca 77$ (dvojlůžkový pokoj). Na druhé
    straně je pěkný park u řeky Hudson, kam jsme ráno chodili
    cvičit Tai-Ji. Pokud máte nějaké otázky, tak mohu napsat
    aktuální zkušenosti.

V info centrech dostanete mapu, ale je plná reklamy a celkově
    nic moc. V metru si můžete říct o mapu metra, která je podrobnější
    a hlavně ukazuje, že můžete metrem dojet až k moři například
    na Coney Island a pročvachtat kotníky v moři. Až na to, že tam je
    hodně rusů, tak je to dobré odpočinutí :)

Jinak doporučuji kvalitní větší deštník, protože když začne pršet,
    což nám pršelo asi dva a půl dne v kuse. Samozřejmě ho můžete koupit
    rovnou na místě za cca 5$. K tomu i náhradní boty, nebo rovnou
    holínky, jak je teď v NY v módě :)

S tím spropitným jsem asi byl za blba. Tak děkuji za vysvětlení :)
    AGOG
    AGOG --- ---
    DADULINEK: Ja budu taky v Queens, ale to nejlepší tam asi nebude. Třeba tento je doporučovaný http://www.smallsjazzclub.com
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    AGOG: za to, ze ti to ten pikolik prinese. cena jde na tvuj ucet v hotelu, coz platis az pri odjezdu. sam nevim, kolik bych mu dal. 2-3 $ asi
    AGOG
    AGOG --- ---
    3MARIE: A za roomservice se to počítá z čeho?
    DADULINEK
    DADULINEK --- ---
    AGOG: od 25.12. se taky přidávám s žádostí na nějaký jazz klub..stačí doporučení v okolí Queensu, kde budem bydlet..
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    mimochodem, v taxiku se tez dava tip. vetsinou kdyz se plati tak se da vic a rekne se, kolik chces zpet. tzn kdyz je cena 16$, das 20$ a reknes 2 back. v tu chvili se na tebe taxikar podiva jako na nejvetsi socku, ale da ti je ;)
    AGOG
    AGOG --- ---
    3MARIE: Aha tak jsem si to špatně vyložil.
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    AGOG: spropitne v hotelu se dava jen za roomservice. za spani v hotelu ne. jinak kdyz je vetsi skupina v restauraci, tip jde automaticky 20-25%
    AGOG
    AGOG --- ---
    Nevzal by mě někdo jeden den mezi 24-28.12 do nějakého pěkného jazzoveho klubu?
    HANELA
    HANELA --- ---
    AGOG: aha, tak to mě nenapadlo. My platili vždy jen to, co bylo na účtě, kartou. Ale co psala 3MARIE o těch spešl kolonkách při placení kartou v restauraci, je pravda (kolik dáš tip). Nebo v jedné se nás přímo zeptali, jestli spropitné můžou zahrnout do účtu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam