• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDANew York
    NEW YORK

.. anketka na nástěnce..

... zamilovala jsem se do New Yorku ... Teď je mým snem se tam dostat..

-byli jste v New Yorku?
    -rady, ,,návody", pomoc- ubytování, letenky..
    -zajímavá místa, zážitky..
    -bary, parky, ..
    -na co si dávat pozor
    -fotky
    rozbalit záhlaví
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    SIENAR: dneska a kazdej jinej den jdeme lejt, rekl bych ;-)
    SIENAR
    SIENAR --- ---
    neviem ci tu jed dakto kto tam byva, ale keby - co sa deje zaujmave tento tyzden?
    ALESH
    ALESH --- ---
    tak proschazim fotky z kvetna ...a zjistuju, ze malo co si preju vic, nez podivat se tam letos jeste jednou :)

AGOG
    AGOG --- ---
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    neco malo s lonske navstevy NYC 09

VINNEE
    VINNEE --- ---
    Ahoj mam nabídku....kamarádka kurátorka odjíždí na doktorandskou stáž na dva měsíce (únor, březen) do NY. Hledá podnájem nebo pronájem kdekoli, s kymkoli.... pokud byste o čemkoli věděli prosim pošta. Spěchá to, rychlá domluva....
    Může s někým sdílet n áklady na pokoj, etc...
    DEJV
    DEJV --- ---
    SIENAR: nebyl, ale i v opacnem pripade by ta zkusenost, vzhledem k tomu ze to jde jen o inzertni server, byla irelevantni.
    SIENAR
    SIENAR --- ---
    dejv - diki vyzera to super. uz si cez to bol?
    DEJV
    DEJV --- ---
    AGOG
    AGOG --- ---
    Je, byl jsem tam na vánoce 09. Ale zadarmo nebyl. Okolo 2000 za noc +-
    SIENAR
    SIENAR --- ---
    agog - a ten este je?
    AGOG
    AGOG --- ---
    V mém hotelu bylo čisto.
    SIENAR
    SIENAR --- ---
    v breznu sa chystam na tyzden s kamaratkou do NY. a nechce sa mi byvat niekde v zasvabovanom hotele za mrte.neexistuje v NY daco take, ze ludia ponukaju svoje appartmenty, alebo volne pokoje v svojich bytoch, kde aj su dajme tomu..?diki.
    ROZUM
    ROZUM --- ---
    Nevíte někdo o cenově přijatelném bydlení pro 1 osobu na březen - duben? Ideálně něco jako studio v Brooklynu :)
    Prosím do pošty, dík
    DADULINEK
    DADULINEK --- ---
    AGOG: jo, to bych taky řekla,že bude plno..bude to oříšek něco vymyslet a najít. Dnes už tolik nemrzlo jako včera, ale i tak bude kosa a bez alkoholu, pití, batohu, možnosti si dojít na wc a od 3pm čekat (jak to dnes popisovali ve zprávách) to na Times sq bohužel nevidím :( prý už je to jen o psychice :)))
    AGOG
    AGOG --- ---
    DADULINEK: No Queens se sice honosí tím, že odtud pochází spousta slavných jmen, ale žádný pořádný klub jsem na netu nenašel. Takže spíš Manhattan, ale počítám, že bude všude narváno.
    DADULINEK
    DADULINEK --- ---
    doporučil by někdo jazz club na Manhattanu až po Queens? a asi i nějaké místo kam jít na Silvestra, nevim jestli dáme 6hodinový čekání v -2° na Times sq..:(
    AGOG
    AGOG --- ---
    DADULINEK: Tak nepotkali :)
    DADULINEK
    DADULINEK --- ---
    AGOG: od 25. sme s přítelem na dva týdny taky v Queensu v Douglastonu..těšim těšim :) třeba se potkáme,hehe:)
    AGOG
    AGOG --- ---
    ROZUM: Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam