• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDANew York
    NEW YORK

.. anketka na nástěnce..

... zamilovala jsem se do New Yorku ... Teď je mým snem se tam dostat..

-byli jste v New Yorku?
    -rady, ,,návody", pomoc- ubytování, letenky..
    -zajímavá místa, zážitky..
    -bary, parky, ..
    -na co si dávat pozor
    -fotky
    rozbalit záhlaví
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    MAJAK: zkus lost & found. na manhattanu jich je urcite hodne. ja jsem kdysi navstivil jeden na penn station, kde meli muj pas. to byla vubec dobra story. v 11 vecer den predem jsem zjistil, ze nemam pas, takze nemuzu odletet na business trip. rano jsem vystartoval na czech embassy, kde mi rekli, ze narychlo mi muzou udelat pouze pas na vycestovani. tak jsem se zamyslel a navstivil lost&found na penn, kde jsem si rikal, ze jsem mohl pas ztratit pri minule ceste z newarku. byl tam ! sel jsem okamzite na standby na dalsi let, dostal se na nej a do cilove destinace jsem se dostal pouze s 5ti hodinovym zpozdenim ;)
    MAJAK
    MAJAK --- ---
    na times square me okradli hned po tydenim pobytu tady a to jsem clovek, co neztratil nikdy nic......

mam obavy, ze za to trochu muze takovy maly namesticko, kde maji skevy margarity za tri dolary:)

btw je nejaky misto, kde se shromazduji neupotrebitelne zbytky ukradenych penezenek nebo veci zapomenutych v taxi?
    MAJAK
    MAJAK --- ---
    Tak tuto nedeli jedu do sokrates sculpture parku http://www.socratessculpturepark.org/ a hned na prvni strance na me vykoukne pozvanka na projekci chytilcinych sedmikrasek v ramci "celebrate the czech republic"
    CROCO
    CROCO --- ---
    3MARIE: presne! :)
    SITH
    SITH --- ---
    LUKYN: hezky spojeni hudby a fajn zaberu, jen by to chtelo natocit neco vic, nez jen okoli times square :)
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    LUKYN: pekny. akorat bych to nazval 'muj trip to times square'. doufam, ze ses mel moznost za ten tyden podivat i do brooklynu, harlemu nebo queens ;)
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    http://vimeo.com/13405208
    moje video z tydeniho vejletu do NY
    SITH
    SITH --- ---
    BEENYY: zalistuj historii, dost se to tu resilo
    BEENYY
    BEENYY --- ---
    ahoj, asi budu znít jak idiot - ale mohl by mi nekdo prosim rict neco o vizem do usa? jaky jste s tim meli problemy, jak dlouho jste čekali atd...
    od konce října bych měla zajištětnou práci poblíž NY a vůbec nevím jak se tady vypořádat s úřadama. Děkuju, každá informace cenná!:)
    MAJAK
    MAJAK --- ---
    Hola, neshanite nekdo ubytovani na zbytek na zbytek mesice?Mam neco k dispozici na Upper West Side, moc hezka ctvrt.

NEFERNEFER
    NEFERNEFER --- ---
    prosim prosim nechte me u sebe prespat z 16-18... spacak mam jen mi staci kus podlahy kde bych se polozil
    ZARA
    ZARA --- ---
    CHAV: pfff, aj tak! peklo :D summer in the city
    CHAV
    CHAV --- ---
    103 central park, dnes "len" 98, ale vyssia vlhkost.
    kozu by som zo seba strhal...
    :)
    ZARA
    ZARA --- ---
    CHAV: kolko, pocula som o 103? ci viac?
    CHAV
    CHAV --- ---
    peklo toto pocasie...
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Turistické vízum je na 10 let a taky tam nemůžeš být 10 let v kuse. Nemusíš do 2/2012 už žádat znovu, ale vždy dostaneš povolený pobyt jen na 3 měsíce.
    HANELA
    HANELA --- ---
    SIENAR: ESTA je snad vždycky na dva roky
    SIENAR
    SIENAR --- ---
    aktajsa - ja som si zaziadala estu normalne cez net a dali mi to do februara 2012, takze na dva roky, co je celkom haluz lebo predtym to bolo na tri mesiace tiez..
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    nejlepsi store je paragon sports a pak eastern mountain sports (EMS)
    nejlevnejsi je sports authority
    MAJAK
    MAJAK --- ---
    tip na obchod s levnym sportovnim oblecenim? potrebuju tricko na behani-
    dik
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    CROCO: tyve jsem tam byl presne pred rokem a je to masakr....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam