• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDANew York
    ZARA
    ZARA --- ---
    HARDCABB: super
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    nadhera.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    Letecky přes New York (HD) - návratdoreality.cz
    http://navratdoreality.cz/?p=view&id=6791
    ROZUM
    ROZUM --- ---
    GLOBETROTTER: O trajektu se tak 2 roky zpátky mluvilo...tu opravu taky dlouho odkládali, tuším, že původně měla proběhnout o rok dřív. F Train je fajn (btw. z ostrova taky jezdí autobus do Long Island City), ale lakovka je tak nějak sympatičtější...
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    ANTIHERO:
    Teď jsme našli inzerát s výhodnou nabídkou. Paní tu ale nežije a ona má jediná klíče, tak nám to nemůže nikdo ukázat. Má se poslat záloha a ona pak pošle klíče. Haha!
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    3MARIE: Ten film jsem neviděl.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    ROZUM:
    Od března. Mělo to být hotové v srpnu, ale otevřeli to 30.11.
    Starou jsem jel před 2,5 lety. Z velké dálky není rozdíl moc vidět, ta stará zase tak stará nebyla, když se porovná s nejstaršími lanovkami např.v Alpách. Jenže ty toho za rok tolik nenajezdí. Nevím už, jak to bylo dřív, ale teď nejezdí obě kabiny současně, jako je tomu na horách (jedna dolů a druhá nahoru). Napřed mě to překvapilo, ale jelikož to jezdá prakticky po rovině, není tu důvod.
    Trajekt není potřeba, na ostrově staví metro F.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Ja na broadway bydlel a nemuzu si stezovat.
    ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    ad craigslist, diky vsem, presne tohodle vojebani se bojim. napsala jsem jedne inzerujici, ze se mi podle googlemaps nezda, ze by tam byl popisavanej byt a uz neodepsala. pak jsem odepsala na jiny inz. a tam mi bylo receno, ze mi hned posle smlouvu a vic fotek, ale chce velkou zalohu. takze s tou osobkou je to dobrej napad, jenom sehnat nekoho, kdo bude ochotnej tohle udelat :/

a jeste dotaz: ma vubec smysl premyslet nad ubytkem na broadway? opet extremne levne, ale dovedu si predstavit ten kolotoc. nebo spis asi nedovedu...

MRS_BRIGHTSIDE: diky velice
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    bozi ! nejspis asi znate film dark waters, kterej tam je natocenej, ze ?
    ROZUM
    ROZUM --- ---
    GLOBETROTTER: Jak dlouho to nejezdilo? Mezitím tam byl trajekt? Tady za stara:
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Od úterý opět jezdí lanovka mezi Manhattanem a Rooseveltovým ostrovem. Vše kompletně nové, kromě spodní části sloupů. Okna kabin jsou od teplické firmy, je na nich kromě jiného logo Českých drah.
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    ANTIHERO: je to v pohode, ale najdi si nekoho, kdo ti tam zajde, s tim clovekem se setka a byt si prohlidne. samozrejme je taky dobry podepsat smlouvu, ktera presne definuje podminky, cenu, terminy, smluvni strany atd.
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    ja osobne mam teda super zkusenost s timhle http://www.airbnb.com/
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    HARDCABB: priletel, chlapek nebral telefon a kdyz dorazil na adresu, tak tam byl kostel... a proste nic se s tim nedalo udelat (teda krome toho ze to nasrane odvypravel vsem newyorcanum, ktere potacejic se s kuframa potkal a crashoval pak u nas na gauci)
    KYTAK
    KYTAK --- ---
    jo taky mam negativni zkusenosti, kamaradky takhle prisly o 400 dolaru...
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    jak vojeban?
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    ANTIHERO: kamarad takhle zaplatil 900 za super byt na Manhattanu a byl total vojeban, source craigslist (negeneralizuju, ale blizka zkusenost).
    ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    mam dotaz ohledne nabidek na ubytovani na craigslist - je to duveryhodne? mate s tim nekdo zkusenost? nabizeji tam apartmany na manhattanu, ktere vychazi mnohem levneji nez hotel (treba 70-90 USD na noc).
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Od ledna ruší jednodenní jízdenky na MHD. Nejkratší jsou týdenní. Pokud chtějí víc vydělat na turistech, co přijedou na pár dní, tak je měli prostě zdražit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam