• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDANew York
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    SUNY: co ja si pamatuju ale uz je to delsi doba , tydeni legitka 25usd a ceu za lod si nepamatuju ale vim ze musis jit strasne brzo rano jinak je tam desna fronta
    SUNY
    SUNY --- ---
    A ještě se zeptám - jak se pohybují ceny za dopravu a vstupy? Jedeme na 7 dnů. Nechceme projít všechna muzea apod, ale např. výlet lodí k soše svobody nesmíme vynechat :)

A jak je to s vízem?

Díky za info!
    SUNY
    SUNY --- ---
    nemáte tip na levné ubytování v centru?
    ROZUM
    ROZUM --- ---
    TURF: Klasické, ale taky sympatické, je Sunshine Cinema na LES (143 East Houston): http://www.landmarktheatres.com/market/newyork/sunshinecinema.htm
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    TURF: IFC, angelika, jedno mily jeste taky ve village a pokousim se vzpomenout si na jmeno.. hipstersky spis kouknete co hrajou v salu co je v arts centru v Dumbo, nebo obskurnejsi neofiko saly ve w-burgu
    TURF
    TURF --- ---
    doporucite nejaky kino typu oko/aero na manhattnu? beru i dalsi hipstersky body zajmu, dik!
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SITH: ok ok, budu nad tim přemejšlet. ale prostě to jsem já, radši si připlatim za pohodlí, jsem děsná a tvrdohlavá, vím :)
    SITH
    SITH --- ---
    CELULITIDA: v madridu se nemas sanci ztratit, usetris 2-3k, coz mas vsechny vstupy do budov v NYC :)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SITH: chci přímák, jsem hroznej stresař když jedu sama :)
    ale jo, myslim že v unoru to bylo všude levnější..
    vyčkám ještě, díky.
    SITH
    SITH --- ---
    CELULITIDA: heh, hele to je divny. Ja bookoval v unoru a letel v kvetnu a vyslo mi to na 12k (prestup v madridu) a letel jsem s iberií
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    na květen 2012 - bez přestupu

.. přemejšlim kdy bude nejlepší doba na nákup letenek. čekat na přelom tohoto roku nebo už ted například?

3MARIE
    3MARIE --- ---
    4th of july fireworks - west side below 59th street. starting 9pm.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    HANELA: me ne, ve varsave jsem nebyl. a letet domu polskejma aerolinkama neni takovej problem. trojka navic bud vlakem nebo letecky. plus ten vylet ve varsave:-)

ale jo je to hodne spontanni rozhodnuti:)

HLAVIS: a taky uz zmenili dopravce,:) me z alitalie zmenili na CSA a Deltu. na Deltu se teda moc netesim let s nima do DC byl celkem vopichale co:) lowcost low service:)
    HLAVIS
    HLAVIS --- ---
    FEMUR: vcera jsem si je taky koupil. ale my letime az 28.1.-5.2.
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    SUPERMARIO: najit si byt na craigslistu. abys mel jistotu, je nejlepsi se domluvit s nekym v NYC, kdo toho pronajimatele navstivi, podepsat smlouvu a zaplatit zalohu. cena je predem znama, vetsina lidi chce security deposit v cene jednoho najmu. je dobry zeptat se na to, kolik se tam plati najem. najem je samozrejme podle lokality.
    SUPERMARIO
    SUPERMARIO --- ---
    jaky je nejlepsi typ ubytovani treba na mesic ci 2?
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    PEAHVEZDICKA: na co vízum? pas ti udělaj do tří týdnů
    NITKA
    NITKA --- ---
    Doporučuju apollo.cz, ještě teď na září za 11..
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    PEAHVEZDICKA: ale kdybys to řešila dostatečně dopředu tak i za dvanáctku :)

já řešim ted přímák na květen příštího roku a vyjde mě to na 15 tam i zpět a přímej luxus :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam