• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDANew York
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    tak letenky do Ny koupeny 18-26 listopad:-)
    praha NY Varsava 6500 .-)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    zdravicko, chystam se pritelkyni do NY behem pozdniho podzimu, a koukam na airbnb.com, vypada to skvele uz si namatkou nachazim nejaky bydleni, mate vsichni dobre zkusenosti? nebo s enekomu stalo, ze to byl Fail nebo jeste hur Scam?:)

preci jen si nemuzu dovolit zaplatit nejakou zalohu a na miste zjistit ze to nevysloa a rychle shanet neco jinyho..

jinak dobrej napad na tohle auditko, uz jsme to cely procetla snad usetril vas mnoha dotazu:-) ale stejne jeste nejaky prijdou ( napr na ty listky vyprodejovy na Times Sq,)
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    obycejnej cannondale f7 se slikama na jezdeni ve meste
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    3MARIE: slusny, co mas za kolo?
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    GLOBETROTTER: ver tomu nebo ne, ale do vsech hospod kam jezdim se dostanu rychleji na kole nez metrem. do bohemky to je z brooklyn heights 40min, do radegastu neco pres 20 a do village pod 20. krom toho se clovek prijemne projede a cestou zpet alespon relativne vystrizlivi ;)

sit cyklopruhu je naopak docela slusny. podivej se na google maps 'get directions' a zvol bike

nekdy to je teda docela adrenalin ;)
    YouTube - ‪Biking in Brooklyn‬‏
    http://www.youtube.com/watch?v=V4EoF1lgQJI
    ROZUM
    ROZUM --- ---
    GLOBETROTTER: Jo je na severním cípu a má 15 metrů. Kolem je Lighthouse Park, kde na jaře grilují ostrované i neostrované všech národností. Btw., kousek od břehu je tam (směrem na Queens) prapodivný vodní vír, zajímavá podívaná, ale nepřál bych nikomu do toho spadnout...
    Blackwell Island Light - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Blackwell_Island_Light
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Stejně si říkám, že musíš být naprostý cyklofanatik. V tak velkém městě, s ucpanými ulicemi a chodníky, velmi řídkou sítí stezek nebo pruhů, smogem a s tak skvěle fungujícím a levným metrem :-)
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    3MARIE: Vždyť máš v Brooklynu slovenskou hospodu se skvělou otevírací dobou :-)))
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    to je super jet na kole na pivo do bohemky a najet pritom 45km ;)
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Jak je vysokej?
    Kdyby byl na jižním cípu, tak bych si ho určitě všiml. Ale v Harlemu (ani v Queensu tak vysoko) jsem nikdy nebyl na břehu East River.
    NIZZER
    NIZZER --- ---
    GLOBETROTTER: jop, presne tak...je docela malej takze z manhattanu se prehlidne snadno :)
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    3MARIE: Ještě pro upřesnění: pil jsem před cca 2 měsíci zlatou košer slivovici, koupenou v USA. Ta mi chutnala. Nápoje zvané Moravská švestka apod.z produkce Jelínka, bych pil jen v nouzi a rozhodně bych o nich neřekl, že mi chutnají.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    NIZZER: Předpokládám, že ten maják je na severním konci ostrova; jinak nechápu, že jsem si ho nikdy z dálky (z Manhattanu) nevšiml. Na ostrově jsem byl vždy jen v nejbližším okolí lanovky a stanice metra.
    NIZZER
    NIZZER --- ---
    GLOBETROTTER: roosevelt island, kousek od majaku

...

GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    NIZZER: Kde to je?
    Prot Tebe možná. Jenže přecházení na červenou v NYC žádný policajt neřeší, je to tam masový jev, který hraničí s neuvěřitelnou drzostí pěšáků vůči řidičům.
    NIZZER
    NIZZER --- ---
    GLOBETROTTER: no offense, ale prijde mi asi tak nelegalni jako prechazeni na cervenou :)) +- ,]

3MARIE
    3MARIE --- ---
    GLOBETROTTER: tak az nekdy budes mit o vikendu cas, udelej si vylet na moravu at poznas co je to slivovice ;) jelinek je tragedie i kdyz ta uplne nejdrazsi hruskovice co prodava mi kdysi neprisla uplne spatna.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Jasně že su Pražák a taky mi chutná (zda je košer nebo není mi je úplně fuk, aby bylo jasno).
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    GLOBETROTTER: doufam ze ses z prahy, protoze jenom to by te omlouvalo ze ten svestkovej destilat nazyvas 'koser slivovici'.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Btw.papírovej pytlík je v NYC ilegální. Na rozdíl třeba od košer slivovice od Jelínka, ve spoustě čtvrtí Brooklynu ke koupi na každém rohu, přelité do flašky od vody :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam