• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDANew York
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    SUNY: Správně! Naprosto schvaluju :-) A pokud budete mít dost času, běžte na jeden před soumrakem, ať si to užijete přes den i v noci. A na druhý zase ráno, ať máte sluníčko na druhé straně.
    SUNY
    SUNY --- ---
    pro mě je výsledek jasnej, půjdu na obojí :)) A budu na to lákat případné potenciální spolucestovatelé :))
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    JANDOS: to asi leckdo:-)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    To sem si udelal hezci fotky :)
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    JANDOS: top of rock

JANDOS
    JANDOS --- ---
    Tak jit na oboje :) Na rocku clovek stoji uplne nahore a nikde nic. Na empiru jsou mrize ne ?
    FANDANGO
    FANDANGO --- ---
    GLOBETROTTER: jj je to o názoru, já zase víc preferuju Rock, protože vidím vše okolo, z Empiru je to nemastné neslané a radši si z Rocku udělám podobnou fotku Empiru. http://www.flickr.com/photos/krivanek/4809053353/in/set-72157624413017521
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    JANDOS: Asi je to věc názoru. Z Rockefellera vidíš Central park, ale práve vidíš hůř Dolní Manhattan, který je zajímavější. Empire leží uprostřed zajímavé části Manhattanu, Rockefeller trochu stranou. Rozhodně bych volil Empire, byť za cenu delší fronty a větší tlačenice na vyhlídce.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    SUNY: na Top jsem nebyla, nemuzu srovnat. a napsala jsem to blbe, Empire za to stoji, ale staci to zakladni 86.? (tak nejak) patro, ten priplatek vys je imo zbytecnej. Jinak cekacka to je, byly jsme v sobotu relativne brzo a trvalo to tak 3/4 hod, ale maji to dobre organizovany, takze to cloveku docela utika
    HANELA
    HANELA --- ---
    SUNY:SITH: těsně před soumrakem, to vidíš všechno...
    SUNY
    SUNY --- ---
    haha, letenku platím sobě, to mě vycucne až až :)
    doufám že fakt někoho seženu, samotný se mi nechce vůbec, navíc bych se bála a neužila si to tak, ale každý buď maká nebo nemá peníze :))
    SITH
    SITH --- ---
    SUNY: ve dne, to vidíš víc :)
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    SUNY: jestli platis letenku, tak klido jedu:D
    SUNY
    SUNY --- ---
    ok, empire nevynechám a v noci by to mohla být fakt romantika :)) otázka je, s kým pojedu :)
    SITH
    SITH --- ---
    SUNY: empire state za to urcite stoji. Ja mel frontu tak na 20-30minut, klasika, neuveritelny vyhled na cely manhattan a da se skrz tu mriz dobre fotit. Rozhodne doporucuju
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    SUNY: jo jeste snad stoji nebo minimalne me to za to stalo, koupit si dvojitej listek na den i vecer... ma to neco do sebe tam jit za tmy jeste jednou..
    HANELA
    HANELA --- ---
    JANDOS: SUNY: my byli nahoře (taky na Topu) v podvečer...zapadalo sluníčko a za chvíli byla tma.....taky super!
    Navíc se vstupenkou z vyhlídky byly nějaké slevy, myslím, že kluci využili tu na válečnou loď.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    JANDOS: Ale zase z top of the rock je skoro celej zakrytej Chrysler Building :)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    SUNY: na empire se stoji takova dlouha fronta, ktera se ale pomalu hybe, takze se to da celkem prezit, nicmene tak pul az hodina nez dojdes nahoru to bude
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Top of the rock mi taky prijde lepsi, hlavne je tam ten pohled na spodni manhattan i s Empire State ktery se k tomu hezky hodi a vyhled na central park je nezakrytej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam