• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDANew York
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    z newarku jede airtrain na nj transit, odkud jede normalni vlak na penn station (34 street). uplne stejnej deal jako s JFK (aitrain + metro A), akorat to nestoji 7, ale 15.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    FEMUR: Ja jel s http://www.coachusa.com/olympia/ss.newarkairport.asp Ale jinak jo, JFK je fajn v tom ze clovek dojede airtrainem primo na metro a jede si kam potrebuje.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    Diky za info, nejaky detaily ale? Manhattan je celkem sirokej pojem, a kdyz o tom vis tak ten transport fakt neni problem.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Z newarku jezdi bus primo na manhattan kde ma asi 3 zastavky, nevidim problem.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    Vetsi voser je to teda z newarku nez na jfk.. Z newarku vlakem x krat prestup ruzny linky kde neplati stejna jizdenka, taxikem platis mytny pac je to z new jersey.. Jfk imo lepsi public transportem my to mame naopak jfk sem newark ven.btw kdyby vas napadlo nedejboze jit na skyride v empire neo topo of the rock tak ne. Je to sracka a predrazena.(Nastesti ji mame zadarmo v ramci new york passu ale stjne voser)
    WERT
    WERT --- ---
    Jo, vcera jsem nakonec neco nasel / zaplatil na east side za 137.
    Prilitam do newarku a navrat z jfk.

Tak jsem si rikal ze bych jel vlakem na manhattan a zpatky s plnejma kuframa:)) tagem.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    A kdyz to bloknou tak airbnb taky trva chvilku nez to zprocesuje... Anebo jsou proste liny nekoho pred vanocema mit a odbejvaj te, co ja vim... Ja napsal na tri byty aa ozvali se mi ze dvou a to okamzite
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    S airbnb vyborny zkusenosti zorvna vcera jsem priletel a prevzal byt..co se tyce obsazenosti jde o to ze ten proces mezi inquiry a zaplacenim je u nekterejch lidi delsi a oni to bloknou vazne az kdyz jsou domluveny, coz zrovna u bytu za 120 na madhattnu bude jeste vybicovany tim ze o to bude velkej zajem... Jinak pri priletu pokud pojedete metrem tak na letisti v klidnu sednete na airtrain, v ramci letistnich terminalu je zadara, kdyz pojedete dal (jakoze asi ano) napr jamaica station kde se letistni airtrain napojuje na subway tak se plati exit fee az pri vystupu.. Doporucuju pak nejakou metro kartu my jsme tu dyl takze unlimited subway na 7 dni za 29.... Lidi pratelsky v pohode, jo adavejte bacha co hlasej ve vagonech, stalo se nam ze v jedny stanici proste zahlasili ze zmena radu, za nama je vlak kterej nestavi takze musime zrychlit a nestavime v tech a tech stanicich))) jinak v pohode vsechno.airbnb bych doporucil prijeli jsme do bytu s 2 hod zpozdenim majitel cekal predal klice vse ukazal vysvetlitl nechal nejaky tel cisla potrebny, a navic zajistil transport na letiste za tyden...
    WERT
    WERT --- ---
    Jaky mate zkusenosti s airbnb.com ???

Pisu uz asi na patej byt, a vzdy mi napisou ze maj plno ackoliv na strankach ukazujou ze maj volno. WTF??? Hledam neco na Manhattanu. Levnyho, pro par... cca 120 noc.

Jedu 11.-18. Kdyby nekdo mel kontakt na neco pouzitelnyho, tak to uvitam :)
    Dik!
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    Jsem ted mimo pc dyztak zejtra posta
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    No cena vlaku z varsavy me rozbila bylo to asi pres 2k tak letime to bylo 2800.. A misto 9 hodin ve vlaku jsme za hodku a ctvrt v prze.. Hele zajimavy to je slozity)) je toho tolik.))Ja si delam jeste zastavku na dva dny v bostonu).
    AMINA
    AMINA --- ---
    FEMUR: Jo letíme jako vy, akorát to máme i zpět z JFK a z Varšavy vlakem nejspíš. Pelikán.cz? No my máme byt přes craiglist za 50 dolaru/noc v soho - jsme dva. Trošku jsi mě s tím craglistem vylekal. No zatím pán komunikuje i po zaplacení, tak ho snad na tom letišti potkáme. Kdyby jste narazili na něco zajímavého, tak dej vědět. Já už se nemůžu dočkat!
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    My bydlime pres www.airbnb.com takovej bezpecnej craiglist. Slysel jsem nejaky spatny reference..

Ubytko (jsme 4) byt u brooklyn bridge 2 loznice, a tak 105 dolaru na noc za celej byt.
    Letite prg malpensa jfk a zpatky newark rim varsava? Letime pak jeste varsava praha..)))

Mame koupenou new york pass karu a tak..
    AMINA
    AMINA --- ---
    FEMUR: Jedeme úplně stejně jako vy akorát 15-25. Jaký jste sehnali ubytování?
    AMINA
    AMINA --- ---
    Ahoj, co bylo za problém s craiglistem? Včera jsme si přes něj zaplatili na 10 dní byt, letíme v úterý.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    SHI: me ano a dokonce to uz v tomhle byte mam zaplaceny:)
    SHI
    SHI --- ---
    FEMUR: odkaz nefunguje :(
    FANDANGO
    FANDANGO --- ---
    do DC, Phil., atd. jsem jezdil z china townu s číňanama busem taky za pár dolarů, žádná rezervačka, wifi na palubě.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    jinak cenove super na cestu NY - DC ale i jina mesta vychazi www.megabus.com mista uz za dolar:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam