• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDANew York
    ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    MAKOSHARK: myslim, ze nekolikrat doporucovany Ye Olde Carlton Arms Hotel to splnuje... http://www.carltonarms.com/index.html
    pri platbe cash nam dali jeste 10% dolu navic k zimni sazbe
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    máte tip na levné ubytování na Manhattanu na cca 3 noci pro jednu osobu (za levné na Manhattanu beru pod 100 dolarů na noc)? může to být i hostel se sdíleným pokojem, ale ne zrůdnosti jako 15 lidí na pokoji (a pokud by to byl sdílený hostelový pokoj, tak už bych samozřejmě chtěl být výrazně pod 100 dolarů)
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    FEFERONIE: obecne se da rict, ze vsechny silove zarizeni co pracuji s AC proudem (tzn. co produkuji teplo apod), jsou neprenositelne. Existuji sice 1:2 'step-down' a 'step-up' transformatory, ale pro vykon napr. fenu se to nevyplati. naproti tomu zarizeni, ktere pracuji s DC proudem (laptopy, nabijecky telefonu a dalsi elektronika) mohou mit jakekoliv napeti 110-250V, protoze napeti prevadi na DC.
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    FEFERONIE: jj to vim, proto mam fen apod. z US, ale myslela jsem ze opacne to fungovat bude, lec u toustovacu asi ne.. resp. to napeti asi prevadi moc? Moc tomu nerozumim.
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    ANDR3_I: tyhle levné nepřevádí napětí. evropský fen ve státech téměř nefenuje. nabíječka na noťas je chytrá a vypořádá se s obojím atp. záleží na co to člověk chce
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    WERT: jen si nejsem jista ze fungujou tak jak maj, toustovac mi dela cerny tousty uz po 2 sec. :D takze mozna doporucuju fakt nejdriv vyzkouset..
    HLAVIS
    HLAVIS --- ---
    nema nahodou nekdo z prahy na pujceni redukci z americke zasuvky na evropskou?
    WERT
    WERT --- ---
    FEFERONIE: www.airbnb.com :)
    SITH
    SITH --- ---
    proč je tady každý tři měsíce stejná otázka? neumíme filtrovat?
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    České centrum v New Yorku a Fakulta umění a designu Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem si Vás dovolují pozvat na výstavu GYM LESSONS.

Kurátor: Michal Koleček

Vystavující umělci: Miroslav Hašek & Libor Ptáčník, Blanka Kirchner, Karel Konopka, Adéla Marková, Margareta Turčínová

Vernisáž výstavy proběhne ve čtvrtek 19. ledna 2012 v 18,30 hodin v Českém centru v New Yorku, 321 E 73rd Street, New York. Výstava potrvá do 23. února 2012. Více informací naleznete na www.czechcenter.com

Gym Lessons - Czech Center New York
    http://new-york.czechcentres.cz/program/event-details/exhibition-gym-lesson/
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    ANDR3_I: to zalezi kam priletis,jestli na JFK tak airtrainem na metro a pak metrem je to klasicka jizdenka...

adrestaurant week netusim nic
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    FEMUR: nekdo mi rikal ze z letiste se plati zvlast (asi cca 11$)
    Ale i tak se to zrejme vyplati, dik ;)

Jinak jeste posledni vec (pak prestanu otravovat :D) - co si myslite o NYC Restaurant Week
    viz.: http://www.nycgo.com/restaurantweek/?a=1&b=1&pid=hp-hero-drgbl-1

Ma cenu si rezervovat stul hodne dopredu? (jedna se mi jen o jeden den 10.2.) a restauraci vubec netusim... Nejaky tip na dobre vegetarianske?

Dekuju :))

FEMUR
    FEMUR --- ---
    ANDR3_I: jedna cesta jakkoli dlouha vyjde na dva dolary. tak si to spocti, podle toho kde bydlis, to mas z letiste, a na letiste, pak asi rano do centra a z centra domu, to jsme na 12 jizdach minimum. a vubec v to neni zapocitany presouvani se behem dne po centru:) a navic je pohdlnejsi mit jednu jizdenku slide, nez si pokazdy kupovat:)
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    WERT: Ehm tisknu elektronickou, ne elektronicky, uz neumim ani psat :D
    promin ja na konci videla pass a prehlidla to. Jinak ten NY pass je teda dost podobny tomu City passu, a vzhledem k tomu ze do NY jedu jen na 5 dnu (a z toho hodlam taky nakupovat + mam listky na vystoupeni Pam Ann a galavecer Philipa Glasse) tak chci stejne videt jen 5 veci z toho co maj v nabidce coz kdyz jsem si spocitala vstupny zvlast, porad se to vyplati ;)
    Kazdopadne diky za tip, muzu aspon doporucit nekomu kdo tam pojede na dyl.

Jinak vyplati se sedmidenni litacka do metra za cca 30$? Jsem tam jen na 5 dnu a z toho chci navstevovat pamatky a obchody jak uz je vyse zmineno. Nevadi mi chodit ale zase NY neni Brusel nebo Berlin ze :D
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    WERT: potvrzuju

HLAVIS: navic usetris nejen prachy ale hlavne cas, fronty se te netykaj mas vlastni vstupy / vydejny listku
    HLAVIS:
    WERT
    WERT --- ---
    HLAVIS: spocti si kam vsude pujdes... a vrati se ti to za 4 dny
    resp. ten city pas ze asi 79 na 6 vylozene turistickejch atrakci, coz je proste blbost:)
    HLAVIS
    HLAVIS --- ---
    WERT: dik za tip. 185$ na 7 dni.. jeste uvidim :)
    WERT
    WERT --- ---
    nemluvim o citypassu ale o nypassu, coz je rozdil viz link
    proc tisknes elektronicky? :))) Ale verim ze k tomu tvymu asi taky neco dostanes...
    Ja jsem to zaplatil kartou pres net, a dosel si to vyzvednout na times kudy jsem tak jako tak mel cestu... (kde sem jim na mobilu jen ukazal potvrzeni v mailu)

Mel jsme tenhle NYpass na tejden a asi doporucuju pak neresis nic a jen chodis tam kam chces... (prijde mi to vyhodnejsi, jezdili jsme lodem apod, vsechny muzea...)
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    WERT: ale kdyz si ten citypass tisknu elektronicky - poslou k tomu teda i mapu? ;)

Jinak ja jsem v NY 9.12.- 14.2., tak doufam ze se pocasi do ty doby trochu umoudri!!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam