• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDANew York
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    jo zatim vedou vizualama, bathtub gin, apotheke a raines law room.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    zdravim, shanim se po nejakym fakt epesnim baru v NY, idealne ve stylu 30. let, art deco, vybavenim i exterierem, kdyby to bylo nekde na strese total bonus:)
    znate nekdo?
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Máme trochu narvaný program v NY, proto bych se rád zeptal na jednu věc. Jde o loď na sochu svobody.
    Podle http://www.statuecruises.com/pdf/schedule/bp-4-boat-830-500-may23-sept7.pdf
    Je to možné udělat tak, že v
    9:00AM budu na Depart Battery Park
    počkám jednu loď
    9:45AM bastoupím na další loď a s tou až v 10:15 vystoupím na Arrive Battery Park?
    Nebo to funguje trochu divně a všichni musí na té zastávce vystoupit? (takhle bych nevystoupil na Ellis Island) díky
    VRSASI
    VRSASI --- ---
    Pokud jste na Manhattanu a dostanete hlad, ale nechcete utrácet desítky dolarů za teplé jídlo, ideálním řešením je: 2brosspizza nebo 99 cents pizza. Zadejte výrazy do google map a najde vám to pobočky. Nejlepší na tom je, že máte velký dílek pizzy za dollar. Většinou mi stačí 4 k obědu a zatím jsem nenašel nic lepšího v NY v poměru cena/množství.
    VRSASI
    VRSASI --- ---
    Řešil jste někdo v NY WiFi? na mém apartmánu není a jelikož tu budu 3 měsíce, tak by se docela šikla. Nicméně nevím jak to zatím vyřešit. Rád bych se vešel do $40 měsíčně, ale bez instalace. Paní u které bydlím (důchodkyně) nechce aby ji po bytě někdo pobíhal a instaloval, když to je jen na 3 měsíce. Mám tam v dosahu Optimum Wifi hotspot, ale k tomu je potřeba mít u nich účet, kde vyžadují SSN, které zatím nemám a pak instalaci modemu, přes který je možné aktivovat jejich účet. Napadá někoho něco jiného
    VRSASI
    VRSASI --- ---
    JUANITA: Děkuji :)
    VRSASI
    VRSASI --- ---
    JUANITA: Nevíš jestli existuje něco jako idos, nebo jízdní řády (aplikace pro telefon)?
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    VRSASI: z JKF to vezmi metrem imho. neztratis se...
    VRSASI
    VRSASI --- ---
    Ahoj, nechystáte se někdo do New Yorku 18.6. z Prahy v 12:35? :)
    Taky bych se rád zeptal, jak je to v New Yorku s taxíky, jsou předražené, nebo levné? Jedná se mi o dopravu z JFK na Cony Island. Nerad bych se totiž první den ztratil s kufry v metru :D
    VRSASI
    VRSASI --- ---
    tak si tak hledám na AirBNB ubytování v Brooklynu pod $500 až jsem z toho tak zoufalej, že začnu psát i těm, kteří stojí 2x tolik a nakonec se mi ozval jeden chlápek a cenu mi snížil! Takže doporučuji nebát se a klidně si říct o slevu ;)
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    DRAGON: Zapomněl ses zeptat na kreditku.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NOPOLICE: zkusil prave pred chvili nasel super deal, dik
    SITH: taky dik
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    DRAGON: airbnb si zkousel?

New York Prázdninové pronájmy a krátkodobé pronájmy - Airbnb
    https://www.airbnb.cz/...102348361&ne_lat=40.94041276777659&ne_lng=-73.77163434379611&ss_id=qya4etrl
    SITH
    SITH --- ---
    DRAGON: Sice se o pár dolarů nevejdu do tvého rozpočtu, ale pokud bys byl ochotný si jich pár připlatit, tak můj tip je toto. Mají slevu na tři noci a dostaneš se kolem 110 USD, co jsem narychlo čeknul.

Howard Johnson Inn Jamaica JFK Airport NYC | Jamaica, NY  11434 Hotel
    http://www.hojo.com/...els/new-york/jamaica/howard-johnson-inn-jamaica-jfk-airport-ny/hotel-overview

Je to cca 5 min od JFK, jezdí tam jejich shuttle zadáčo, nebo taxíkem do 15USD tuším. Hned vedle hotelu je bus co tě hodí za 10-15min na Jamaicu na metro.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Ahoj,
    poradil byste mi prosim nekdo jak na ubytovani v New Yorku? Potrebuju sehnat pokoj pro dva od 12.5. do 18.5 a nemuzu najit nic pod 100$/noc a s lokacema typu Bronx, Harlem, Brooklyn a tak.

nemate nekdo nejaky tip?
    dekuju
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    VRSASI: Hele, mel jsem pocit, ze do dizkuse s nazvem New York by se to mohlo hodit. :-)
    VRSASI
    VRSASI --- ---
    GIOMIKY: to se chlubíš nebo nabízíš? :D
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    VRSASI: Jestli je to 11kUSA, tak jsi špatně hledal bydlení. Jestli 11kCZK, tak jsi špatně hledal práci. Jinak se to okomentovat nedá.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    NYX BY NIGHT
    Sorry za kvalitu, ale nejak mi jabko nebere

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam