• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EMENEMSAudi - podlehate rovnez luxusu 4 kruhu?

Pro nadsence a vlastniky krasavcu od nasich zapadnich sousedu :)
    rozbalit záhlaví
    WYMA
    WYMA --- ---
    FDM_NACELNIK: aha, tak jestli druhá běhá bez problémů, tak je to v klíči.
    imho výměna v autorizovaným....
    FDM_NACELNIK
    FDM_NACELNIK --- ---
    WYMA: 2dalka bez problemu a ta je cela ohmatana a byla asi vice pouzivana .jinak jinej problem sem nezaznamenal.z niceho nic to zaclo 10minut predtim to bylo normalne funkcni klic v kapse v bunde kdyby aspon upadl tak si reknu ze se tam neco v tom klici vyjebalo a na klici to normalne blika cervene .
    WYMA
    WYMA --- ---
    FDM_NACELNIK: u staršího modelu (2000) mi to samý provedla loni komfortní jednotka. pokud je problém v tom, tak ti pravděpodobně budou blbnout ještě interierový osvětlení a okna.
    mám ale pocit, že pozdější roky mají jednotku separé a tvůj problém by mohl spočívat v kompresoru centrálního zamykání.
    FDM_NACELNIK
    FDM_NACELNIK --- ---
    u audi a4 2007 me prestala fungovat dalka ale baterkou to neni vyzkouseno nejake rady a na co mrknout? nebo co by to mohl bejt ? dik
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    RODWY: schvalne bych zkusil odjet :D
    RODWY
    RODWY --- ---
    SPUN
    SPUN --- ---
    Rok mam 96. ale teď mě trapi jiny problem včera jsem byl blbnout na horach a z nějake přičiny mi přestalo jit servo pravda dělaly se nějake kolečka a pak to přestalo jit. někdo mi psal že to ma souvislost i z brzdami. jak jsem porovnával čerpadlo s 2.5 tdi tak je stejne ale ma jen 2 hadice natož ja tam mam 3. jedna vede do řízeni druha do nádobky a ta 3 jde někde pod motor a nevim kde. memaš s tim nějakou zkušenost. je to těžke auto a trosku to parkovani je složitější :-)
    BRIAN_LEETCH
    BRIAN_LEETCH --- ---
    zdravim... schanim krytky volantu audi, skoda nejlepe nove. pomuze mi nekdo prosim? diky moc.
    KODAS23
    KODAS23 --- ---
    SPUN: jaky mas rok? co ja vim, tak snimac teploty, hladiny a viskozity oleje je ze spondu na vane.. je to jeden snimac a zastava tyto 3 funkce .)
    SPUN
    SPUN --- ---
    panove nevite kde je na s6 2.2t snimač na teplotu oleje?? neni náhodou vzadu na hlavě bíla svorkovnice 2 polová??
    KCN2
    KCN2 --- ---
    KODAS23: i kdyz ale jsem mel a6 2.5tdi tak me az tak nezlobila, obligatni odchod vahy vzduchu jsem presel v klidu a tradicni potize s cerpadlem ci vackama se mi vyhnuly takze az tak hanit nemohu, ale spousta znamych s timto motorem proinvestovala skoro cely druhy auto :))))
    KODAS23
    KODAS23 --- ---
    KCN2: samozrejme 1,9 a 2,0tdi lze pouzit max do tridy A3 = octavka.. a s nazorem na 2,5tdi muzu jen souhlasit :)
    KCN2
    KCN2 --- ---
    KODAS23: slusne receno dovolim si nesouhlasit.....1.9tdi i 2.0tdi je proste zlo...chapu ze mit oktavku s timto motorem je snem ceske rodiny ale ne ! 2.5tdi pokud funguje jede pekne, lec bohuzel on vetsinou nefunguje :)
    KODAS23
    KODAS23 --- ---
    zlaty 1.9tdi o proti inovovanymu 2.0tdi, tim bych se bal jet i na moravu. dvoulitem tam a zpatky sockou.. vetsi hnuj je jen 2.5tdi. pokud naftu tak stary spolehlivy 1.9 nebo 3,0 a 4,2tdi.
    KCN2
    KCN2 --- ---
    jezdit s nacipovanou 1.9tdi se ctyrma hrnkama a za 5litru na sto by byl pro me nejvetsi trest :)
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    KCN2: pekne napsano:) Ochcavkari jsou povestni
    KCN2
    KCN2 --- ---
    SPUN: prosim ne...mel jsem asi 6 audin a prosel si vsemi motory od 2.5tdi az po 4.2........prosim ne....tohle delaji jenom idioti s ochcavkama 1.9tdi......pokud chces zvysit tak kup 2.8 A6 to ti bude stacit nebo obligatni 4.2 V8 a nic necipuj !
    SPUN
    SPUN --- ---
    zdravim chtěl jsem se zeptat jestli nekdo nema zkušenosti se zvyšovaním vykonu na audi S6 rv. 97 motor 2.3t.
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    ehm :) myslim ze tu jezdime audi trochu jine cenove relace :) kazdopadne asi pekny svezeni budes mit !
    KALDANEK
    KALDANEK --- ---
    Nema tu nekdo RS5, nebo tridverovou S5? Premyslim o koupi, tak se chci zeptat na reference...
    BUQOY
    BUQOY --- ---
    KUBAJZS: ty radsi sezen celej zadek, mas to vomlaceny az beda...uz by si to ta vase audina zaslouzila.. akorat delas vostudu =D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam