• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EMENEMSAudi - podlehate rovnez luxusu 4 kruhu?

Pro nadsence a vlastniky krasavcu od nasich zapadnich sousedu :)
    rozbalit záhlaví
    KODAS23
    KODAS23 --- ---
    GULAZ: 2,0tdi hlavní problem jsou vstriky a vyvazovaci hridele, spolehlivost jako byla u starsich 1,9tdi tady uz neni. Kazdopadne kdybych si koupil karu s timto motorem hned bych vymenil osicku ve vyvazovacich hridelich co pohani olejove cerpadlo, je temer jistota ze s 200 tkm se co nejdriv protoci a motor je bez mazani, to uz nebude levna oprava :(
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    Nepotrebuju nutne 125kW, ale kdyz bude, tak proc ne.
    Jeste sem koukal, ze za techdle podminek se obejvuje dost 1.8T v benzinu. To by mi taky nevadilo, ale tam se trochu desim spotreby (kor u quattra. Ted mam passata B5 syncro (taky stalej nahon) 1,8 bez turba a pod 10l skoro nejdu.

v pripade toho dieslu, jak je to s tim filtrem pevnejch castic? Co sem tak slysel, tak s tim maj lidi spis problemy...
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    Koukas po 125kW? Tam pozor na Siemens vstriky..rok 2005-2008 myslim se tam neco sralo
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    2006rok
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    Mam doma A3 2.0TDi 103kW , najeto cca 200tis a spokojenost.Lejt dobrej olej, menit pravidelne remety a ses v pohode :) Mozna si najit dobrou pumpu v okoli
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    Po novym roce pocitam, ze se taky stanu majitelem naky ojety audiny...
    momentalne mam v merku neco takovyho: http://suchen.mobile.de/...di-a4-avant-2-0-tdi-dpf-quattro-wissen/170247310.html?&origin=PARK&ticket=ST-122956-yEXAn9B3xddNUps0Ciqm-mycas47-2_c01_4201

4kola, serviska, do 100t km, do 15t EUR.

Co sem tak cet, tak tyhle 2.0 TDI motory by meli bejt dost v pohode (cemuz bych i mozna veril kdyz je to PD) a celkove jsou tyhle modely z roku 2006-2008 spolehlivy, aspon podle statistiky TUV.
    Ale spis by me zajimaly osobni nazory mistnich...;)
    BEDUAN
    BEDUAN --- ---
    Ted vyrazime z cr do hamburgu..

Pro audi avant a6 quatro 2,5 tdi 110kw

Tzn pevna 4 kola ne ta nova allrad

Rk 99/00

Zname klasicky veci po cem se koukat ale nezname a nema nazity zivotni problemy techto vozu... Samozrmne je pro nas nejdulezitejsi motor
    Ale taky podvozek a ostatni dilu na co trpej...

Predem diky

CESKI
    CESKI --- ---
    WASONE: to je pecka info díky
    WASONE
    WASONE --- ---
    SKAFF: Takhle funguje hodně dílů u Audi a nemusíš tam nikoho znát. Mi to nabídli přímo v autorizovaném servisu. Na všechny díly se to nevztahuje, ale je jich hodně co jde takhle koupit za polovinu, když jim tam necháš ten starý.
    KODAS23
    KODAS23 --- ---
    SKAFF: Vnitřní kloub poloosy, setkal jsem se s tím už párkrát.. v tahu vibrace a po ubrání plynu to zmizí, huř se identifikuje jestli levý nebo pravý :((
    CESKI
    CESKI --- ---
    řídící tyč??? Já mám např. problém s natahovákem řetězu
    WASONE
    WASONE --- ---
    Prodávám kola, kdyby někdo chtěl

Zánovní ALU kola 5x112 16´, pneu 225 / 55 / R16 - Hodonín, prodám
    http://auto.bazos.cz/inzerat/18740331/Zanovni-ALU-kola-5x112-16-pneu-225--55--R16.php
    CESKI
    CESKI --- ---
    SKAFF: já budu ted prodávat a6 2002 avant 2,7 bit s automatem...s tím nebyl jediný problém. Jen ted opravuji napínák řetězu a je to jako nové :) mám najeto 278000 :) měněn olej brzdy rozvody vše dle servisních intervalů :)
    SPUN
    SPUN --- ---
    zdravim neměl by někdo motor 2.3 5val bez turba na nd. shánim vačkové hřídele a setrvačník. dělám upgrade na S6.dík
    KCN2
    KCN2 --- ---
    SKAFF: pokud byl vzdy poradne menen olej tak tato motorizace nemela problemy a byla s 2.8 benzin tim nej motorem....snad jen automat, to je vseobecna bolest vsech koncernu audi specialne
    CESKI
    CESKI --- ---
    Do A6 avanta......3,2FSI nebo 3,0 TFSI ???
    KODAS23
    KODAS23 --- ---
    KCN2: ale pápne si, bohužel musím koukat co mě stojí kilometr:( jinak jsem taky pro benzin .)
    KCN2
    KCN2 --- ---
    KODAS23: co jsem slysel je tam4.0 nebo 4.2 tdi strasnej nekultiva pes.....ale nikdy jsem to neridil...jen co jsem slysel.....4.2 benzin je proste klasik jak by rekl klasik
    KODAS23
    KODAS23 --- ---
    LOBUS: Jezdil jsem A8 3,0tdi, na můj vkus je ten motor v A8 lenoch.. Ale v A6 šlape luxusně. V A8 bych doporučoval 4,0tdi nebo 4,2tdi. Výkon a hlavně pěknej krouťák, co benzín nemá..
    KCN2
    KCN2 --- ---
    LOBUS: zatim jsem s plynem spokojenej, casto to prozenu i na benzin takze zatim pohoda....etanol jsem neresil, az takova uspora mi to neprijde
    LOBUS
    LOBUS --- ---
    KCN2: jj a co ethanol jsi nepřemejšlel ?? sice plyn je levnější ale taky to není spatná varianta i když to není nic super pro motor..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam