• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EMENEMSAudi - podlehate rovnez luxusu 4 kruhu?

Pro nadsence a vlastniky krasavcu od nasich zapadnich sousedu :)
    rozbalit záhlaví
    CESKI
    CESKI --- ---
    GEKONZPRAHY: on to i ten servis chce na náhradní díly a nebude s tím nic dělat jelikož pokud to spraví tak kdoví co se posype dále(i to byl důvod proč to již nechci opravovat
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    CESKI: 50-60k, ale ty rozvody jsou problém...
    CESKI
    CESKI --- ---
    Mám dotaz.....potřebuji nacenit servisu své auto k prodeji.....je to A6 avant r.v. 2002 2.7 BiT ..... najeto 280K nebourané.....jediný problém je v tom že se uvolnil napínák řetězu a tn posunul rozvody, což navýšilo cenu opravy a defacto mě přimělo k rozhodnutí auto prodat....... netušíte na kolik bych jej měl nacenit???? Prosím o jakoukoliv radu
    PANDOVEC
    PANDOVEC --- ---
    Koukam,ze tady tech klubaku bude asi vic :-D.To bysme mohli udelat nejakej prague regional nyx ak sraz.

2.5 co ja vim se delali 110,120,132kw.Na olej sou haklivy vsechny.Ja menim po 10000 longlife.Aditiva.Dobrou naftu.Motor se mi za to odvdecuje.

Postavit roada na pruziny bude imho stejne nakladny jako ozivit vzduch. podvozek
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Jinak teda pokud fakt chcíply ty měchy, tak bych to dal na pružiny, tim pádem bych se zbavil několik průserů - měchy, čidla, kompresor. A nebylo by to ani tak drahý.
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    No uvidíme. Někdy v tejdnu se na to jedu podivat, vemu s sebou i kolegu, kterej vlastnil Allroady dva, ten se mi k tomu nějak vyjádří, a podle toho se rozhodnu. Ale podle recenzí co jsem četl a vašich názorů se mi do toho i přes ty ultra zajímavý vstupní prachy vůbec nechce. To by musela bejt fakt voňavka v plný palbě :)
    WYMA
    WYMA --- ---
    PANDOVEC: jak řikám sem laik, co čerpá z netovejch informací, kde tak nějak všeobecně 2,5 tdi příliš doporučováno není.
    DYNK
    DYNK --- ---
    EMENEMS: jj, ta formulace "nejhorsi na servis" mela znamenat, ze je nejcitlivejsi. Pokud jsi tomu daval, co je treba (hlavne olej), tak verim, ze jsi s ni problem nemel. Ne kazdej k udrzbe pristupuje zodpovedne a na tech 132kW se to udajne projevi dost citelne.
    DYNK
    DYNK --- ---
    btw nestalo by za to udelat tady nastenku s informacema kdo co ma? Nebo by mozna stacilo uvest nick na audiklubu a tam uz asi kazdej z nas auto vyplneny ma.
    EMENEMS
    EMENEMS --- ---
    DYNK: ja mel 2 roky A6 ve 2,5 TDI se 132kW, nalital jsem s tim 80k km a absolutne bez problemu ...
    DYNK
    DYNK --- ---
    nedelaly se ty 2.5 tdi ve trech kilowatazich? Pokud si dobre vybavuju to, co jsem se docet na audiklubu, tak nejhorsi na servis by mela byt ta 132kW, naopak 110kW by mela byt pomerne drzak. Ale jsou to jen informace nacteny z fora a jeste mozna zkresleny moji pameti:) Kazdopadne neni 2.5 tdi jako 2.5 tdi.
    PANDOVEC
    PANDOVEC --- ---
    WYMA: Je to motor od motoru.Mam 2,5.Sem s ni spokojenej.Zadnej problem s tim motorem nebyl.Takovejch ve svym okoli znam vic.Ale taky znam takovy,co bez varovani chcipli a stalo to hodne penez je probrat.Zalezi na tom,jak se k tomu motoru chovas.Hodne na tom zalezi...
    PANDOVEC
    PANDOVEC --- ---
    GEKONZPRAHY: Tak za 20k koupis.Tzn. tricet zbejva.Mechy dejme tomu oba za 15 sezenes,to neni nerealny.Pokud to budou jenom mechy.Praci nepocitam.Oleje filtry.Rozvody teda snad ne.Mozna baterku.Snad se do 50 vejdes.Bylo by to hezky.Ale nejak sem se naucil brat v potaz spis tu horsi variantu
    WYMA
    WYMA --- ---
    GEKONZPRAHY: ber mě jako velkýho laika, ale co je mi známo, tak 2,5 tdi z těhle let vyžadovaly dost intenzivní servis.
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    PANDOVEC: Díly budu kupovat origo, mám svoje zdroje a kupuju za nákupku, takže to mě zase tak moc netrápí.. Je mi jasný, že investice tam budou, a pokud bych se vešel dejme tomu do 50k, asi by mě to ještě moc nemrzelo. Ale tvejch 100k mě dost děsí. Co ještě se tam může vysrat, pokud se to už nevysralo?

Děkuju!
    PANDOVEC
    PANDOVEC --- ---
    Vyplati nevyplati musis posoudit sam.
    Auto je to hezky.Docela drahy na servis.

Jenom odhadem z toho co si napsal to budou mechy vepredu.Jeden cca 12000,- original.Nemusis samo kupovat origo.Vetsinou se poskodej mechanicky nejakym bordelem nebo zpuchrej.

Vubec se musis pripravit na to,ze to neni auto bez investic imho.Pokud to nejakou dobu stalo,tak tim spis.Nechat nekde zkouknout a zvazit.

Za tisic euro.Pokud bych mel na auto rozpocet treba 100000kc,sel bych do toho.Das to dohromady spolehlive,jeste trochu zbyde na provoz.A mas auto od spolehlivyho zdroje.

Jen muj nazor,nikomu necpu
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Zdravíčko,

mám možnost defakto za odvoz (1k€) si vzít na doježdění Audi A6 Allroad 2.5 TDi, 8/2001. Najeto 190k, kůže, xenony, automat, navi, v celkem pěknym stavu, rozvody dělaný jednou a to ve 120k, akorát to celý leží napředku, nejspíš oba měchy už jsou v hajzlu.

Vyplatí se to vůbec? Kupuju to od spolehlivýho člověka kterýmu věřim, takže vim, že to neni nějaká stočená svině líná jak flaška Vália. Díky za každej tip.
    PANDOVEC
    PANDOVEC --- ---
    Jo a sem clenem audiklub.cz.(Coz id skaff mozna taky,ne? ;-) ).Tak sem schopnej sehnat rady,kontakty na levnejsi dily treba taky
    PANDOVEC
    PANDOVEC --- ---
    Ha,konecne klub o me srdcove znacce.

Mam A4,2.5TDI,120kw.Bez quattra teda.Ale sem s tim hrozne spokojenej.2003 rok vyroby.Najeto pres 250 000.
    KODAS23
    KODAS23 --- ---
    Audi RS6, 5,2 biturbo. Přední brzdy :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam