• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EMENEMSAudi - podlehate rovnez luxusu 4 kruhu?
    D4LI
    D4LI --- ---
    Ahoj, netušil by někdo kde sehant jetý keramický kotouče na S8 2007? Za novou přední sadu chtěj 200k, což je skoro půlka auta :)
    SPUN
    SPUN --- ---
    zdravím nevíte někdo kolik jsou nabroušené vačky na RS2
    PANDOVEC
    PANDOVEC --- ---
    ANDY_WARHOL: Neni za co,je fakt dobrej,radost doporučovat
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PANDOVEC: diky:)
    PANDOVEC
    PANDOVEC --- ---
    SKAFF: Jezdim k němu taky.Teď sem dojezdil teda...
    PANDOVEC
    PANDOVEC --- ---
    ANDY_WARHOL: Tohle byl můj tip.)
    [ SKAFF @ Audi - podlehate rovnez luxusu 4 kruhu? ]

Zavolej mu,určitě se domluvíte i na benzinu
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PANDOVEC: benzin...
    PANDOVEC
    PANDOVEC --- ---
    ANDY_WARHOL: pokud nafta,muzu doporucit skvelyho mechanika,nikoliv vymenovace dilu.Do posty
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    nemáte někdo tip na kvalitní servis Praha a okolí? mám a4 97 rok. díky moc
    CESKI
    CESKI --- ---
    tak dva týdny nazpět nedorzdil jeden pan doktor a mám na zadním nárazníku(než bude přelakován) obtisk jeho značky.......tj. černá a6 avant 2009 natukla a6 avant 2013 :D veselý pátek :D
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    DYNK: JJ, mám osmičku. Už druhou.

Audi Matrix LED např. zde: http://youtu.be/jHBbEcHW8PI

V podstatě jde o dost značné vylepšení stávajících LED světel.
    DYNK
    DYNK --- ---
    PHAILO: nevim co je audi matrix light, ale kdyby to byly ty led svetla, co davaji do soucasnych modelu, tak s tim zkusenost mam:)

Se pochlub cim jezdis;) Vzhledem k TV tipuju osmu.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    DYNK: Tak snad to nebude jen o problémech ne? Když to tak vezmu, tak za poslední 4 roky a 2 auta od AUDI jsem zaznamenal pouze dva problémy: u minulého auta odešla nějaká jednotka vytápění pro levou zadní polovinu auta. U toho posledního mi zlobil příjem TV, ale bylo to opraveno SW aktualizací. Takže o poruchách to moc nebude.

Chtěl jsem se zeptat - nemáte už někdo praktickou zkušenost s Audi Matrix Light? Docela se mi to líbí.
    DYNK
    DYNK --- ---
    Njn, holt spolehlivy auta :D
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    Člověk najde klub a tady je nějak podezřele mrtvo :-/
    CESKI
    CESKI --- ---
    3,0 TDi 180kW .....
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    motor?
    CESKI
    CESKI --- ---
    Tak už více než měsíc si užívám funglovou A6....lidi oproti té staré (2002) je to strašlivý skok :)
    VOY
    VOY --- ---
    EXAGE: Ja tu mou A3 prave koupil od rodicu, protoze si mama poridila tuhle novou A1. A kdyz se divam na starou fakturu za A3, tak byla cca. za 700 a ta A1 (asi o kus lepsi vybava, ale taky se zvednul standard za ty roky) kolem 750. O cenicich Audi vim fakt malo, ale prijde mi, ze mezi tou 2006 A3 a tou dnesni museli teda asi dost zdrazit, protoze A3 byla za podobnou cenu, tak by pocitam upgrade probehl na ni. Nebo jakej je vztah A1 a A3 v tech modelovych radach, pro koho je A1 vubec urcena? Prijde mi to jako pomerne dost drahy auto.
    VOY
    VOY --- ---
    Zdar, stal jsem se majitelem A3 2006 1.6 benzin v automatu. Poradte prosim kam to jezdit v Praze servisovat, abych na tom neprodelal kalhoty. Also, mam tam radio Audi Concert a chtel bych na tom nejak prehravat svoji hudbu, premyslim o xcarlinku, ale kdyby bylo neco levnejsiho alternativniho co ma treba jen AUX, tak bych to zvazil. Jak to resite vy?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam