• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EMENEMSAudi - podlehate rovnez luxusu 4 kruhu?
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    DYNK: JJ, mám osmičku. Už druhou.

Audi Matrix LED např. zde: http://youtu.be/jHBbEcHW8PI

V podstatě jde o dost značné vylepšení stávajících LED světel.
    DYNK
    DYNK --- ---
    PHAILO: nevim co je audi matrix light, ale kdyby to byly ty led svetla, co davaji do soucasnych modelu, tak s tim zkusenost mam:)

Se pochlub cim jezdis;) Vzhledem k TV tipuju osmu.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    DYNK: Tak snad to nebude jen o problémech ne? Když to tak vezmu, tak za poslední 4 roky a 2 auta od AUDI jsem zaznamenal pouze dva problémy: u minulého auta odešla nějaká jednotka vytápění pro levou zadní polovinu auta. U toho posledního mi zlobil příjem TV, ale bylo to opraveno SW aktualizací. Takže o poruchách to moc nebude.

Chtěl jsem se zeptat - nemáte už někdo praktickou zkušenost s Audi Matrix Light? Docela se mi to líbí.
    DYNK
    DYNK --- ---
    Njn, holt spolehlivy auta :D
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    Člověk najde klub a tady je nějak podezřele mrtvo :-/
    CESKI
    CESKI --- ---
    3,0 TDi 180kW .....
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    motor?
    CESKI
    CESKI --- ---
    Tak už více než měsíc si užívám funglovou A6....lidi oproti té staré (2002) je to strašlivý skok :)
    VOY
    VOY --- ---
    EXAGE: Ja tu mou A3 prave koupil od rodicu, protoze si mama poridila tuhle novou A1. A kdyz se divam na starou fakturu za A3, tak byla cca. za 700 a ta A1 (asi o kus lepsi vybava, ale taky se zvednul standard za ty roky) kolem 750. O cenicich Audi vim fakt malo, ale prijde mi, ze mezi tou 2006 A3 a tou dnesni museli teda asi dost zdrazit, protoze A3 byla za podobnou cenu, tak by pocitam upgrade probehl na ni. Nebo jakej je vztah A1 a A3 v tech modelovych radach, pro koho je A1 vubec urcena? Prijde mi to jako pomerne dost drahy auto.
    VOY
    VOY --- ---
    Zdar, stal jsem se majitelem A3 2006 1.6 benzin v automatu. Poradte prosim kam to jezdit v Praze servisovat, abych na tom neprodelal kalhoty. Also, mam tam radio Audi Concert a chtel bych na tom nejak prehravat svoji hudbu, premyslim o xcarlinku, ale kdyby bylo neco levnejsiho alternativniho co ma treba jen AUX, tak bych to zvazil. Jak to resite vy?
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    KUKLIK: Mě se to nechce hledat, ale jakej je cenovej rozdíl A1 a A3? Jinak docela pobavily senzory vpředu a vzadu.. :)))
    KUKLIK
    KUKLIK --- ---
    GEKONZPRAHY:
    NILOR:
    Jasně, že bude černá a asi i jiná kola. :-)
    Tuhle fotku jsem dal pro ilustraci, až jí budeme mít, tak díám originál. :-)
    Bude to Sportback, 5dvířko, v plné palbě (klimoška, vyhřívání sedadel, senzory vzadu i vpředu, multifunkční volant, navigace atd.) :-)
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    KUKLIK: Ovšem teda maska a kola jsou trošku overpowered :) Jinak moc hezký!
    NILOR
    NILOR --- ---
    KUKLIK: neslusela by ji spis cerna? :)
    KUKLIK
    KUKLIK --- ---
    Tak v úterý si pro ní jedeme do Plzně do autosalonu.... bude přítulce hodně slušet... ;-)

LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    WASONE: u A3 sportback to jde rucne jen pomoci knofliku co jsou na pristrojovce.Oddalis to o 15tis km nebo 365dni :)

"To reset the standard display manually, switch off the ignition, then press and hold down the trip reset button beneath the speedometer. Turn the digutal clock reset button clockwise, and the trip display will now show 'service---' Depress the clock reset knob as required to alternate between individual services, however do not zero the display, otherwise incorrect readings will be shown"
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    tak to je parada, pocital jsem prumer 10, coz je pro me jeste rozumna hranice.
    dik!
    WASONE
    WASONE --- ---
    GULAZ: Můj tip je 8...zkušenost s 2.0 TFSI 147kW v TT je: po městě 9,5...dálkově to může jít i na 7,5...ale záleží jak se tomu šlape...klidně to může jít i o 3 litry výš v obou případech pokud to nešetříš
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    Dokaze nekdo odhandout kolik prumerne papne motor 2.0TFSI 125kW v A6kombi?
    WASONE
    WASONE --- ---
    Má někdo v Praze diagnostiku pls? Potřeboval bych jenom vynulovat servisní interval po výměně oleje u Audi TT druhé generace.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam