• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EMENEMSAudi - podlehate rovnez luxusu 4 kruhu?
    DYNK
    DYNK --- ---
    diky za info:)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Nechápu ty audiny s ledkama vzadu... copak to auto uteklo z nějaký diskotéky? stát za tim na křižovatce, tak mi to okamžitě připomíná, proč tyhle šmucky nemám rád. hrozný paštiky.
    DYNK
    DYNK --- ---
    MUI: V a3 jsem nesedel. Mam zkusenosti akorat z aktualni a6 a predposledni a4. A6 ma sedacky v pohode, u a4 bych uvital kdyby byly sirsi v oblasti ramen, ale zada me z toho neboli a ani nemuzu rict, ze by byly nepohodlny. Kazdopadne si auto se sedackama, ktery ti nejsou prijemny, nekupuj:)
    DIET
    DIET --- ---
    Diky vsem za info!
    DYNK
    DYNK --- ---
    KODAS23: Podarilo se mu to auto prodat? Budu asi jednou resit prodej auta s podobnym najezdem, tak me zajima, jestli je to vubec prodejny..

Ja jsem vysokejm najezdum otevrenej, ale auto s pulmilionem bych asi od ciziho cloveka nevzal. Musel bych ho asi nejakou dobu znat a pozorovat.
    KODAS23
    KODAS23 --- ---
    Známý měl A6 2,5tdi v pětivalci, přirovnal bych k zmiňovaným 1,9tdi. Nebyl nikdy žadný problém, hlučnost a spotřeba taky nizká, co se u V6 2,5tdi nedá řict! Doporučuji, když A6 zbavoval měl na tachometru téměř 500000km
    DIET:
    DYNK
    DYNK --- ---
    LOJZAK: neni to ta verze, ktery praska hlava?:)

Opravdu jsem mel na mysli 2.5tdi. Je to petivalec. Pruser byly 2.5tdi V6.
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    DYNK: tobude 103kw ale 2,0TDI 4V ,ne ?
    DYNK
    DYNK --- ---
    WYMA: Tipnul bych si neco mezi:) 1.9 je preci jen jina liga. Ted jsem trochu googlil a wiki rika, se 103 kW se zapsal jako jeden z nejlepsich naftaku ever.

Ma ho Kriznik v tom svym dailydriveru a urcite i spousta jinejch lidi na audiklubu.. Mel by to byt kod AEL.
    WYMA
    WYMA --- ---
    DYNK: nebyly takovej průser znamená, že byly průser, ale ne tak extra velkej, a nebo že spolehlivost dosáhla úrovně 1,9 tdi ? :)
    DYNK
    DYNK --- ---
    Neni 2.5tdi jako 2.5tdi. Jsou mezi nima typy, ktery nebyly takovej pruser. Chce to zjistit kod motoru a podle toho googlit.
    WYMA
    WYMA --- ---
    DIET: osobní ne. ale na téma (ne)spolehlivosti 2,5tdi toho najdeš po internetu dost. nic pozitivního to není.
    DIET
    DIET --- ---
    Nemate nahodou nekdo zkusenost s timto motorem? 2.5TDi 103kW, je to v Audi A6 C4 Avant.
    DYNK
    DYNK --- ---
    VOY: Jestli s tim nechces hned do servisu, tak zkus procist tohle http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?t=85818

Par tipu od ostatnich uzivatelu se tam da najit.

Jinak mam pocit, ze Vlasta se specializuje na diesly, ale to neznamena, ze si s benzinem neporadi.
    VOY
    VOY --- ---
    Mam A3 1.6 benzin v automatu a stava se mi, ze nekam dojedu z garaze po studenym startu a kdyz treba po hodine k tomu autu prijdu, tak nastartuje az nepotreti. Nastesti se mi nikdy nestalo, ze bych nekde zustal viset, nicmene mi to vadi. Dokazali by s tim v goby neco provest? Obavam se, ze se s takovou zavadou dostanu do rukou nekoho, kdo akorat za hodne penez spoustu veci vymeni, ale nikam se nedostaneme. Stava se to jen obcas, takze je taky slozity to predvest.
    WYMA
    WYMA --- ---
    díky !
    DYNK
    DYNK --- ---
    Pridavam se k doporuceni Vlasty. Urcite ale zavolat a domluvit se predem. Zazil jsem, ze nemel cas ani na vymenu oleje Je dost vytizenej.
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    WYMA: http://www.goby.cz/ delaj audi a koncerny obecne hodne. Chces cloveka jmenem Vlasta
    WYMA
    WYMA --- ---
    Máte někdo tip na servis k proklepnutí bazarový A4? Samozřejmě netřeba autorizák...
    Praha
    DYNK
    DYNK --- ---
    Tak jsem byl u Vlasty na vymene oleje a celkovy prohlidce. Kdyz jsem si pak k nemu pro auto prijel, tak kroutil hlavou, ze to neni mozny, ze musim mit na tachometru pritoceny kilometry. Ze prej kdybych mu to privez s tim, ze to ma o 200tis. min, tak nema duvod mi neverit.
    Nebudu lhat, zahralo me to u srdce:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam