• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EMENEMSAudi - podlehate rovnez luxusu 4 kruhu?
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    NILOR: OZ ?
    NILOR
    NILOR --- ---
    neví nekdo kola? znacka ?

KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Audi S8 / RS8 4.0 TFSI 760 HP Talladega MTM TUNED INSANE! 0-280 km/h Acceleration
    https://www.youtube.com/watch?v=FH4OQY29f0s
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    tohle je snad jediný audi co schvaluju.

audi coupe quattro turbo
    https://www.youtube.com/watch?v=Ji6ghDY9Pv8
    FUTURAK
    FUTURAK --- ---
    DYNK: jj az na malej dulek na prednim blatniku je to auto uplne dokonale. fakt jsem vybral dobre. koukal jsem na bmw 540 i na volvo ale tohle i interierem i jizdnima vlastnostma uplne vede
    DYNK
    DYNK --- ---
    FUTURAK: jj, a ten allroad byl v Pruhonicich a byl bez plynu. Obe teda vypadaly moc pekne.
    FUTURAK
    FUTURAK --- ---
    DYNK: tohle stalo na smichove v bazaru asi od 11/2013 cerna kombi 2002/12
    DYNK
    DYNK --- ---
    FUTURAK: Ja ten motor znam v a8 a s tou taky umi pekne zahejbat:)
    Ja kdyz jsem na ty auta koukal, tak kolem Prahy byl jeden Allroad a jedna obyc A6. Myslel jsem, ze v plynu byl ten Allroad, ale uz je to nejakej patek..
    FUTURAK
    FUTURAK --- ---
    DYNK: nemam allroad jen A6 quattro a spokojenost proste obrovska. je to fakt raketa. samo az prijde prvni problem tak to bude drazsi vec :D zatim najeto kolem 12t - 15t km
    DYNK
    DYNK --- ---
    FUTURAK: Jo, jsou to znamy veci, ale ne kazdej se o to bezne zajima.
    Ty jsi porizoval toho allroada 4.2? Jak slape? Ja o tom konkretnim kousku dost uvazoval, ale nakonec jsem si rek, ze jedna Audi v rodine staci :) a poridil jsem zene benzinovy XC70
    FUTURAK
    FUTURAK --- ---
    DYNK: jo to je vsechno co tam pisou uz davno znama vec. taky jsem se tim ridil pri vyberu auta. u tech 2,5 tdi V6 se da hodne vecem predejit kdyz se meni olej normalne po 10t - 15t km ale problem pri koupi je samo vedet jak se o to minulej majitel staral
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    a co sa tyka klonu A4 - seata exeo, maju tie motory rovnake problemy?
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    GULAZ: mam to v A4, 125kW, rv. 2007
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    tenle motor zrovna mam. rok s tim jezdim bez problemu. Zatim najeto cca 130Kkm.
    Nedavno byla svolavacka audi, kde mi menili vstriky zadara. Coz se teda dost hodilo. Nevim jestli jeste trva.
    Asi nejvetsi hrozba je nahon olejovyho cerpadla, kterej se vyzvejkaval. Ten jsem zatim neresil, ale tusim, ze casem uz to taky poresili zmenou materialu. Tak jako tak, to neni draha oprava.
    Jinak bych rek, ze ten motor nema zadny vetsi vady...
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    Ahojte, rozhliadam sa po novom vozitku, a paci sa mi AUDi A4.
    chcel by som rv 2008/2009, TDI, dvojliter. Na diskusiach su vsak naznaky, ze dvojlitrove naftaky trpia radou problemov kvoli PD. Je nejaka specialna motorizacia, ktorej sa vyhnut? Staci mi aj odkaz na nejake forum, kde sa to prebera.. dakujem :)
    DYNK
    DYNK --- ---
    DANCHEZ: To nutne nemusi znamenat problem. Staci si zjistit co je tam jinak, jestli vubec neco a podle toho pak zvazit, jestli to za to stoji, nebo ne. Predpokladam, ze to sem ze statu nekdo privez jako novy, ne?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    GULAZ: hm tak jsem to samy auto nasel na sauto a je to dovoz USA
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    DANCHEZ: imho slusna cena
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    zdravim, muzu poprosit o nazor?
    Audi A4 2.0 TFSI quattro S-Line
    http://www.sportovnivozy.cz/58296-audi-a4-20-tfsi-quattro-s-line
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam