• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EMENEMSAudi - podlehate rovnez luxusu 4 kruhu?
    DYNK
    DYNK --- ---
    FUTURAK: Jo, jsou to znamy veci, ale ne kazdej se o to bezne zajima.
    Ty jsi porizoval toho allroada 4.2? Jak slape? Ja o tom konkretnim kousku dost uvazoval, ale nakonec jsem si rek, ze jedna Audi v rodine staci :) a poridil jsem zene benzinovy XC70
    FUTURAK
    FUTURAK --- ---
    DYNK: jo to je vsechno co tam pisou uz davno znama vec. taky jsem se tim ridil pri vyberu auta. u tech 2,5 tdi V6 se da hodne vecem predejit kdyz se meni olej normalne po 10t - 15t km ale problem pri koupi je samo vedet jak se o to minulej majitel staral
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    a co sa tyka klonu A4 - seata exeo, maju tie motory rovnake problemy?
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    GULAZ: mam to v A4, 125kW, rv. 2007
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    tenle motor zrovna mam. rok s tim jezdim bez problemu. Zatim najeto cca 130Kkm.
    Nedavno byla svolavacka audi, kde mi menili vstriky zadara. Coz se teda dost hodilo. Nevim jestli jeste trva.
    Asi nejvetsi hrozba je nahon olejovyho cerpadla, kterej se vyzvejkaval. Ten jsem zatim neresil, ale tusim, ze casem uz to taky poresili zmenou materialu. Tak jako tak, to neni draha oprava.
    Jinak bych rek, ze ten motor nema zadny vetsi vady...
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    Ahojte, rozhliadam sa po novom vozitku, a paci sa mi AUDi A4.
    chcel by som rv 2008/2009, TDI, dvojliter. Na diskusiach su vsak naznaky, ze dvojlitrove naftaky trpia radou problemov kvoli PD. Je nejaka specialna motorizacia, ktorej sa vyhnut? Staci mi aj odkaz na nejake forum, kde sa to prebera.. dakujem :)
    DYNK
    DYNK --- ---
    DANCHEZ: To nutne nemusi znamenat problem. Staci si zjistit co je tam jinak, jestli vubec neco a podle toho pak zvazit, jestli to za to stoji, nebo ne. Predpokladam, ze to sem ze statu nekdo privez jako novy, ne?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    GULAZ: hm tak jsem to samy auto nasel na sauto a je to dovoz USA
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    DANCHEZ: imho slusna cena
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    zdravim, muzu poprosit o nazor?
    Audi A4 2.0 TFSI quattro S-Line
    http://www.sportovnivozy.cz/58296-audi-a4-20-tfsi-quattro-s-line
    DYNK
    DYNK --- ---
    FUTURAK: na to bych doporucil Vlastu (vlastne asi na cokoli bych ho doporucil) www.goby.cz

Nevim, jestli jsem tady uz psal, co se mi stalo pri posledni navsteve u nej. Menil jsem ramena, cistil a plnil klimu, menil olej a filtry, takze jsem u nej nechal neco pres dvacku. Vecer mi pak volal celej zkrousenej, at mu poslu cislo uctu, ze mi omylem nauctoval o sedm set vic za klimu, kterou delal na vedlejsim aute a nejak blbe si to zapsal:))
    FETF
    FETF --- ---
    FUTURAK: Hele autoelektrika, upravy a opravy, vsechno co si jen predstavis...
    FUTURAK
    FUTURAK --- ---
    FETF: to je nejakej audinar? potreboval bych udelat nejakou vstupni prohlidku
    FETF
    FETF --- ---
    EMEKA: Doporucuju M. Rubase, Cerveny Ujezd tel:+420777022499
    EMEKA
    EMEKA --- ---
    Nevite prosim o nekom z Prahy, kdo by dokazal aktivovat neco pres VCDS v Audi A6 2005?
    KENZO
    KENZO --- ---
    JUGI: to vypadá jako moje A4 2006 Sline quatro 2.0 benzin. Ale ja to mám ve stribre;)
    FUTURAK
    FUTURAK --- ---
    takze zatim vsechno ok. nejaky drobotiny ale nic tragickyho

nejvic me prekvapuje spotreba kde prvni nadrz plynu byla za 15l urcite tim jak jsme si dost casto uzili to zrychleni nicmene druha nadrz pul praha pul kolem prahy behacky uz byla jen 13,6 a to jsem si taky neodpustil si obcas dat plnej kotel
    VOY
    VOY --- ---
    Zdar, mam nasledujici problem, mozna jste uz nekdo neco podobnyho resili. Mam A3 sportback v 1.6 benzin automatu a nekdy (zvlast v nizsich rychlostech) kdyz pustim plyn a automat podrazuje, tak se ozve takova mensi tlumena rana. Nezda se mi, ze by to melo nejaky vliv na funkcnost toho auta, ale obavam se, ze kdyz to necham byt tak me bude cekat nejaka draha oprava. Nejaky tipy na co by se stalo za to zamerit? Diky!
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    FUTURAK: praktickou zkusenost s timto vyrobkem a obchodem nemam, ale +/- to odpovida zahranicni nabidce http://www.pneumaticke-perovani.cz/...-a6-allroad-quattro/pneumaticky-vzduchovy-tlumic--_mech_-zad/9
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam