• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EMENEMSAudi - podlehate rovnez luxusu 4 kruhu?
    DUB
    DUB --- ---
    cau,
    nekdy se mi na a5 sb 2011 stava, ze se MMI stale dokola restartje, vzdy tak 5min facha, pak se 3x rebootne, mezitim vse facha a na po ctvrty uz se jen restartuje po par minutach a nic nefacha. az kdyz auto par hodit stoji s vypnutym motorem, tak vse facha jak ma a pak za par dni zas tehle problem.
    nestava se vam to nekomu?

zkousel sem i "asi mekkej" reset pres tyhle tlacitka, ale to jen restartne a pak se to restartuje zas samo https://cimg0.ibsrv.net/...iworld.com/784x583_85/332/Screen-Shot-2016-03-25-at-6-32-06-PM-148332.png
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    ANASTAZIA: diky
    ANASTAZIA
    ANASTAZIA --- ---
    LYNCH: pres torpedo...rozebrat kryt okolo steracu, vycistit a najit vytokovy otvor a ten prostouchnout dratem idelane s gumovou izolaci.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    zdravim..objevila se mi voda na koberci u spolujezdce.nevi prosim vas nekdo kudy by tam mohla tect?diky
    ANASTAZIA
    ANASTAZIA --- ---
    ADAMM: sedan kombi?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Ahoj, mám A6 (C4) kombi a nějakej dement se mi snažil dostat do kufru (prázdnýho) a zničil kliku. Nějaký tip, kde bych to mohl sehnat? Tátovy offline kontakty tentokrát zatím neúspěšné...
    NICKNAME
    NICKNAME --- ---
    Ahoj audiňáci, bohužel sem v zimě trefil sloupek tak špatně, že sem si vohnul nápravnici. Pokud by tedy někdo měl nějaký tip, kde sehnat ideálně komplet zadní nápravu, klidně bez torsenu, budu neskonale vděčný. Jedná se o sedan A4 B5 Quattro AFN. Náprava by ale měla pasovat i z avanta a vw passat 4motion etc..

Díky!
    DYNK
    DYNK --- ---
    EMEKA: kolik to tak zhruba stoji? auto je w212
    EMEKA
    EMEKA --- ---
    DYNK: ne, ale muzu ti sehnat emulator, ktery se zapoji za navigaci
    DYNK
    DYNK --- ---
    EMEKA: umis i Mercedesy?
    EMEKA
    EMEKA --- ---
    SOUL: cau, ja ti to.odbloknu na.jakykoliv Audi
    SHIMI
    SHIMI --- ---
    THERIDANE: Diky, maj tam zajimavy informace) Trochu se tedy bojim spotreby, kdyz je ta ctyrka takhle kratka....ale asi ji vezmu)
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    SHIMI: Muzu jen doporucit, teda ten manual... tata na ni letos prekrocil 500 000 bez vetsich problemu za ty leta.
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    SHIMI: Na tomhle automatu je trojka 1:1, a čtyřka je někde mezi čtyřkou a pětkou toho šestikvaltu. Přesně to můžeš vyčíst v katalogu (najdi si motorizaci, která tě zajímá): http://www.automobile-catalog.com/make/audi/a6_c4/a6_1gen_avant/1995.html
    SHIMI
    SHIMI --- ---
    Ahoj vespolek, vybiram nove priblizovadlo a padlo to na starou A6ku. mam zatim zamluvenou jednu z prvnich, jakozto z doslechu a zkusenosti kamaradu snad nejspolehlivejsich. Je to A6 C4 avant, 2,5 TDI, 103 kw, automat. Vypada krasne, je na ni udelano spousta dulezitych veci a za mesic bych pro ni mel jet. Chtel jsem se zeptat, zda mate nekdo zkusenost s timto starym automatem? Pry je to nesmrtelny, ale jak je to se spotrebou a s prevodovym pomerem? Je to jen 4-kvalt. Nikde jsem nenasel, zda se ta 4 rovna 5ce v manualu. V te dobe se jinak delal 6ti kvalt manual, tak mi to trochu vrta hlavou. Jinak po par dnech premysleni jsem se rozhodl, ze bych asi radeji manual, ale hlavne quattro. A tady nastal problem. V Cechach neni na prodej snad ani jedna. Nemel by nekdo tip, kontakt, nebo znamost na dovoz ze zahranici? Pripadne nevedel by nekdo o nekom, kdo tuhle legendu prodava? Pouze C4, 103 kW, quatro a hlavne v kombiku. Predem moc diky :)
    DYNK
    DYNK --- ---
    SOUL: Ja bych rek, ze autorizak to ani neudela. Je tam to omezeni preci jen z duvodu bezpecnosti.
    SOUL
    SOUL --- ---
    DYNK: prijdu ale o zaruku, je to tak? nebo kdyz to bude v autorizovanym servisu tak je to v poho?
    DYNK
    DYNK --- ---
    SOUL: Da se to odblokovat na kazdym aute. Nevim jak je cena na Audi, koukal jsem na to na Mercedes a chteli za to par tisic. Audi bych cekal podobne, nebo levnejsi.
    SOUL
    SOUL --- ---
    Ahoj, mate někdo zkušenosti s přehráváním videa? Mohu z flashky pustit video, ale obraz se vypne je co se rozjedu :) Nejde tohle nějak obejít/vypnout? V nastavení jsem se k ničemu nedopátral (ale možná jsem přehlídl, je tam toho hodně). Kamarád má mercedes S a cestou do německa hodí tempomat, pustí si film nebo koncert a jede.. Jestli tohle audi neumí tak by to byla škoda :) Díky !
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam