• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EMENEMSAudi - podlehate rovnez luxusu 4 kruhu?
    DUB
    DUB --- ---
    JOHN_LENON: Zkus id Emeka me aktualizoval sw a mapy na sd karte na a5
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Ahoj, poradil by mi někdo jak na akutalizaci map v MMI u audi A7 2011? Je sice fajn, že to v módu převzetí simky ukazuje krásný google mapy, ale co z toho, když jedete u Tábora po D3 a na obrázku silnici vidíte, jenže navigace se tváři, že uháníte po poli....
    Zkoušel sem my audi a samozřejmě, tam mi stránka nic nenabízí. Pouze kontaktovat dealera a to, ruku na srdce, fakt nechci. Jako cena 9 tisíc za mapu, která bude za rok zastaralá. To žijeme v pravěku.

U starý A6 (C6) sem to řešil DVD mapama, tam to bylo jednoduchý, ale tady si nevim moc rady.
    ANASTAZIA
    ANASTAZIA --- ---
    BARUSSS: koukni se na to video, co jsem linkoval
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    MRDAC_BEDEN: tak ryska ukazuje min...takže ho teda mám dolít ? do servisu jdu příští pátek
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    Nejprve je potreba zkontrolovat hladinu oleje.
    Jak zkontrolovat stav oleje? - Oleje.cz
    https://www.oleje.cz/clanek/Jak-zkontrolovat-stav-oleje-
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    teď má najeto 94tis
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    to je poslední záznam v servisní knížce

BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    MRDAC_BEDEN:kontrolka je oranžová, jsou pod ní vlnky a napsáno MIN

takže teda mám jen dolít olej a čau ? :D
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    DUB: Ted jsem to delal na VW v autoservis Petrik v Chuchli a spokojenost.
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    BARUSSS: Jestli je kontrolka cervena, znamena to ze je malo oleje a urcite bych s tim nejezdil, protoze muzes zadrit motor, coz v lepsim pripade znamea skodu nizsich desitek tisic. Pokud je kontrolka oranzova, muze signalizovat uplynuti servisniho intervalu a bezhlavym dolitim bys zlikvidovala katalizator.
    Takze zkontroluj hladinu oleje, je potreba, aby auto stalo narovine alespon pul hodiny po vypnuti motoru.

Na samotnem doliti oleje uz neni nic sloziteho ;) https://imgur.com/gallery/gpALGIH
    WYMA
    WYMA --- ---
    tvl, žena v nesnázích, a vy tady něco vyprávíte o manuálu :)))

BARUSSS: pokud ta kontrolka není červená, tak se zase tak moc extra nic neděje. chce to dolejt co nejdříve (ne za měsíc), ale na pumpu nebo do servisu můžeš s klidem vyrazit.
    VOY
    VOY --- ---
    BARUSSS: Jakmile sviti uz ta kontrolka tak bych se neptal jak daleko jeste muzu jet, ale kde je nejblizsi pumpa. Myslim, ze tam je jeste nejaka cervena kontrolka, kdyz uz by s tim clovek snad nemel jet vubec (co jsem tak pochytil kdyz se mi rozsvitila ta cervena ;), ale potencialni skoda je tak velka, ze bych asi radeji nejezdil dokud tam aspon litr nenaleju.
    ANASTAZIA
    ANASTAZIA --- ---
    BARUSSS: lol...hele hlavne s tim nikam nejezdi at to nezadres. Kup si olej dle specifikace v manualu nebo co mas na samolepce v motorovym prostoru a dolej. Tady je manual https://youtu.be/Vjhj3d7Yutk
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    Ahoj, poraďte mi prosím. Dnes se mi rozsvítila kontrolky motorového oleje, že je tam min hladina. Kolik ještě můžu najet km ? A nechtěl byste mi ho někdo dolít ? Praha 4 :D
    DUB
    DUB --- ---
    VOY: A prej musis sehnat crack nebo zaplatit, on to cracknul- scanmaster
    DUB
    DUB --- ---
    VOY: To je kolegy, zeptam se ho zejtra co to je ale myslim ze to neni ani poloprofi, naka basic.
    VOY
    VOY --- ---
    DUB: BTW ten software co mas je free nebo lze neco s databazi chyb sehnat pouze komercne?
    DUB
    DUB --- ---
    rad bych to nechal spis vymenit, nez uplne vyradit .)
    DUB
    DUB --- ---
    cau, je tu nekdo kdo si nechaval menit EGR ventil a doporucil mi nakej dobrej a ne nesmyslne drahej servis? jde o motor 3.0tdi 176kw, pry je potreba pak jeste neco nastavit v ridici jednotce po vymene.
    rozsvitila se mi kontrolka motoru (mil) a vyskocila tam chyba P0401 http://resizeimage.net/viewimg/SFBf1CzgKROp2XEU/IZDuM/chyba.jpg
    SOUL
    SOUL --- ---
    Krásný den! Mám A6 competition, a dočetl jsem se, že v režimu Boost dojde krátkodobě k nárustu vykonu ještě o nejakých 20hp.

Poradíte mi, zda se to někde zapíná, nebo je to automatická funkce nebo co? Nějak jsem to nenašel :)

Díky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam