• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EMENEMSAudi - podlehate rovnez luxusu 4 kruhu?
    EZEE
    EZEE --- ---
    TOFI: Tak to to budes mit zivejsi jeste. Na snehu radost.
    TOFI
    TOFI --- ---
    EZEE: je to benzin V6 3.0 a jede to moc pekne, cekam na prvni snih abych zkusil quattro
    EZEE
    EZEE --- ---
    TOFI: Tak jaka? Mas tdicko? Taha to hezky vid? :)
    TOFI
    TOFI --- ---
    Moje prvni Audinka: V6 3.0 162kW Quattro S-Line
    EZEE
    EZEE --- ---
    TOFI: B6 ma za me nejhezci zadek s B8. O trosku vic se mi libi v avantu. Mam B7 3.0 avant 173kw tusim a spojenost nejvic. Super to jede furt.
    EZEE
    EZEE --- ---
    Audi Auto Union Type 52 16 Cylinder Supercar From 1930s
    https://youtu.be/oOcGw2adAuc?si=BTTS07Iq3UR4mbAL
    ACIDLUMIX
    ACIDLUMIX --- ---
    Zdravim vsechny. pokoukavam po A7 nebo S7 s 3.0TDI rok 2019+ a zajima me na jake problemy bych si me dat pozor atd. Nikdy jsem v audi nevlastnil, jen nekolik skodovek RS, superby, Evo9, a jednou Ford Ecosport) ted mam novou MX-5, takze nic moc blize k audi a spolehlivosti motoru atd. auto budu kupovat (kdyz) v anglii na jezdeni tu, s najezdem do 12tis km za rok a to na dlouhou dobu, tak by me zajimalo jestli do toho nebudu zbytecne neco sysat :( se skodovkama mam dobre zkusenosti TDIcka meli vsechny pres 300tis km menil jsem tlumice pera, ale jinak nic...

Predem dekuji za jakoukoliv zkusenost a pripominku.
    SCHRAPNEL
    SCHRAPNEL --- ---
    KY_109: Ahoj, ja svoju Q7 servisujem tu: http://www.tmcar.cz/ teraz mi robili brzdy.
    KODAS23
    KODAS23 --- ---
    KY_109
    KY_109 --- ---
    Nemeli byste prosim tip na servis v Praze, co nebude za cenu autorizaku a zvladne nejaky klasicky servis, plus nejakou klepmirinu a lak? Je to tusim A4 Combi, imho B8.
    Znamy co zijou v zahranici a chystaji se do Prahy na dovolenou by radi nechali oservisovat a soucasne opravit nejakou plecharinu co paninka pomuchlala pri parkovani. Idealne taky mluvici nemecky nebo anglicky. Diky!
    EZEE
    EZEE --- ---
    HONZAL: Krasna odezva na plynu a razeni jak maslicko i po tolika km, teda aspon u me :) Mam A4 3.0 a chce to to Sko..
    EZEE
    EZEE --- ---
    HONZAL: Dily za hubicku, vzal bych ale 3.0 :)
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Jsem laik a potřebujeme větší auto, ale za rozumnou cenu (jakože hodně levně). Co tohle - znamená to drahý opravy/náhradní díly? Rezne to? Líbí se mi moc :-)
    Audi A6 2.0 TDI, Navi, Xenony | Sauto.cz
    https://www.sauto.cz/osobni/detail/audi/a6/179876846

ne třeba konkrétně tohle, spíš obecně tenhle typ, rok výroby...
    EZEE
    EZEE --- ---
    Ke konci videa krasne taha, asi budu setrit na S4. Ten zvuk me zabiji.
    Audi S4 V6 3.0TFSI aká je rýchla s 034 MotorSport TUNE ? Stihne isť zákazník na šprint?
    https://youtu.be/ZLWytchZbc8
    EZEE
    EZEE --- ---
    Ahoj, tak od patku budu taky stastnym majitelem A4 B7 3.0 :) Nekdo zkusenosti s nejakym dobrym prazskym servisem? Dik :)
    TOREN
    TOREN --- ---
    Dělá se ještě a5/a6/a7 v manuálui, resp. který poslední rok se dělaly ?
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Tak nejspíš vyřešeno, sehnal jsem všechny čtyři čidla vejšky, zadní vypadaly dobrý, ale přední jsou dost zatuhlý a na jedný straně byl uhnilej ten čep co drží tu plastovou tyčku, a auto se spokojeně nafouklo, dle diagnostiky vše drží, základní nastavení podvozku proběhlo a snad teda hotovo :) kdyby někdo chtěl rozdělovací kostku nebo jednotku vzduchu s E na konci, ozvěte, vyměnim třeba za cigára :)
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Ahoj, A6 Allroad C5, 2003, 2.5 132 kW. Jedu, prejedu sranky a najednou auto padlo, nejdriv se rozblikaly spodni dve zeleny diody vejsky plus ta pro snizovani, vzapeti i zluta kontrolka vejsky na budikach a auto uplne lehlo. Mechy jsou nedavno meneny, hadicky k nim taky, v kompresoru (kterej je pul roku starej) sem vymenil valec, ojnici, tesnici krouzek, odvezl ho do firmy na repas kde merili tlak a fouka jako novej. Koupil jsem novou rozdelovaci kostku a porad ta sama situace - kompresor fouka, ale auto se nehne ani o milimetr. Diagnoatika nejdriv psala ze kompreaor se vypina z duvodu prehrati, po vymene kostky pise, ze nebyla dosazena nejaka horni mez.Pri nastartovani blika zluta kontrolka na budikach, nejspodnejsi zelena dioda vejsky, blika i dioda zvedani, ale po chvili zhasne a jen blikaj ty prvni dve zmineny. Zbejva uz jen ridici jednotka a cidla vejsky na kolech, nebo vas napada jeste neco, nez to poslu dal do sveta nebo rozprodam na dily? Diky :)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    LYNCH: kvuli tomu jsem dostal technickou pouze na mesic
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    Zdravim. Filtr v mobilu mi nic neukazuje. Prestali fungovat budiky. Kdyz uz se podari sehnat z bazaru jak je financne nakladne je pripojit? Pry se musi resit imobilizér nejaky pin atd. Vubec tomu nerozumim. Jakýkoli novejsi odkaz, rada bude skvela. Dekuji
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam