• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    KLX
    KLX --- ---
    BELKIN: prej v tomhle zápase Lisicki překonala rekord v rychlosti podání na okruhu WTA všech dob
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Na Slovak Sportu ted opakuji nejaky turnaj na betonech kde hraje Ivanovic proti Lisicki a němka to tam zatlouka že z toho jde strach!
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Lukas Rosol - official announced yesterday that he and his fiancee Michaela Ochotská are expecting a baby! Congratulations to both of them!

:))
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    počítám dobře, že nemůže statisticky vyhrát víc jak 50% fifténů? když se střídají na příjmu i na podání? pokud by se holky soupeřky neupodávaly na každym svym podání nevynucenejma chybama, tak nemá šanci vyhrát prostě
    KLX
    KLX --- ---
    JOPS: tohle je víc než hodně vtipný..nechápu!
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    BELKIN: I když, ženám se omlouvám. Reklamu na americkej tenis.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    JOPS: Lepší reklamu na ženský tenis by člověk nevymyslel!
    JOPS
    JOPS --- ---
    Bizarní tenis: hráčka zranila partnerku, dohrávala sama proti dvěma - iDNES.cz
    http://sport.idnes.cz/..._114218_tenis_tny#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6

????

ti americani nejsou normalni...

i ja jako obycejnej sedlak od chlumce kterej zna pravidla tenisu na zakladni urovni, tak je mi jasny, ze jedine misto, kdy osamocena hracka muze ziskat game je pri jejim vlastnim podani. Jina varianta proste neexistuje, pokud souperky nedaji dvojchybu.

Fakt bych chtel videt toho genia, co tyhla pravidla vymyslel.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    To neni zas tak spatny!

Advantage Cars Prague Open by I.CLTK Praha
    http://www.pragueopen.net/acceptance-list.php

Rosol, Lukáš CZE 43 WC
    Rola, Blaz SLO 82
    Robert, Stephane FRA 91
    Riba, Pere ESP 97
    Schwartzman, Diego Sebastian ARG 101
    Kuznetsov, Andrey RUS 103
    Bagnis, Facundo ARG 113
    Arguello, Facundo ARG 121
    Berrer, Michael GER 134
    Przysiezny, Michal POL 144
    Melzer, Gerald AUT 148
    Burquier, Gregoire FRA 170
    Mecir , Miloslav SVK 176
    Hajek, Jan CZE 192
    Carballes Baena, Roberto ESP 194
    Rudnev, Valery RUS 212
    Sorensen, Louk IRL 214
    Pospisil, Jaroslav CZE 219
    Ignatik, Uladzimir BLR 221
    Mertl, Jan CZE 222
    Androic, Toni CRO 223
    Olivo, Renzo ARG 226
    Westerhof, Boy NED 235
    KLX
    KLX --- ---
    JOPS: tak máš asi pravdu..jak říkam, je to už celkem dlouho..faktem je, že dnes je taky ranec dobrých hráčů, ale do semifinále, nebo finále se většinou dostane (i přes možný trápení nebo boj) stejná čtyřka..tak asi nic a už mlčim :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KLX: fakt ? me prijde, ze v tech 80. letech bylo pet tenistu a pak zase propast :) Tech pet si mezi sebou bralo grandslamy a zbytek utrel :)))
    Sampras
    Agassi
    Lendl
    McEnroe
    Edberg

pak si myslim, ze zase pauza a zbytek sveta

Dneska to je
    Nadal
    Djokovic
    Murray
    Federer
    a pak zase dlouha pauza, obcas nekdo zablejskne, ale pak je fakt prazdno :)
    KLX
    KLX --- ---
    JOPS: já ti nevim, ale dříve mně nepřišlo, že by bylo pár jedinců takhle před ostatními..jasně, byl tu Sampras, Agassi, ale i ranec dalších..je možný, že už si to úplně nevybavuju, ale pro mě byl tehdá tenis daleko zábavnější, než teď, páč teď je to skoro pořád dokola Nadal - Djokovič, Djokovič - Nadal, Nadal - Djokovič...a já je navíc oba nejvíc nesnášim..no špatenka :D
    a dříve, za dob Borise a Stefana to bylo ještě víc vyrovnaný..ale to jsem byl malej, tak mi to možná tak přišlo
    JOPS
    JOPS --- ---
    LEHUOK: myslim, ze v soucasne dobe asi nejlepsi tenisti jsou Djokovic a Nadal.

pak chvili pauza a nasleduje Murray a Federer, pak zase pauza a tam je zbytek. Obcas nekdo prekvapi, ze porazi nekoho z prvni ctyrky, ale neni to zas tak moc casto :)

A pred touhle erou tu byl Agassi, McEnroe, Becker atd... takze kazda doba mela par svych tenistu, kteri byli o par trid vejs nez ostatni :)

a stve me, ze uz nehraje Andy Roddick. Jeho styl jsem zral :)))

a toto podani nemelo chybu :)
    Andy Roddick greatest serve ever
    https://www.youtube.com/watch?v=yXL-gtksKY8
    KLX
    KLX --- ---
    jjj..včera jsem to četl..dostal hned divokou kartu, což mi zní teda docela zajímavě, když měl trest za doping (i když už si nepamatuju, za co to bylo přesně)..a začíná někde na 832 místě ATP, nebo tak něco
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Troicki dneska zase na scene... myslela jsem, ze se ma vratit az v lednu 2015?
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    MEESHA: No kdyz se nad tim clovek zamysli.. Tak tu za poslednich 5 let byla cela rada hracu, at uz jim rikali "young guns" nebo jakkoli, a stale zadny vyraznejsi uspech..

Dolgopolov, Tomic, Pospisil...
    Dimitrov a Raonic jsou pomerne uspesni, ale nic takoveho co se delo v dobach kdy na tour zacali vyrazne pusobit Djoker, Murray, natoz Nadal ani nemluve.. Je to normalni, nebo je clovek z ery tech naposledy jmenovanych moc zmlsan, tenis tak dlouho nesleduju tak nemam prilis dlouhodobou perspektivu.. (tak 6 let zpatky teprve poradne).
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    JOPS: imho nikdy nehrál tolik zápasů takovéhle úrovně v řadě, prostě odešel fyzicky.. Jinak jsem ale stejně nečekal, že by ho dal
    MAJKLSON
    MAJKLSON --- ---
    karlovič hrozná držka. fakt ho nesnáším.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Na Fandovi davaji zapas Ferrer - Zverev a ten rozdil je propastnej. Zverev ma po peti setech asi 6% na prvnim servisu :)
    A vypada to, ze snad nema jeste zadnej winner micek :) co uhral, tak bylo ze Ferrer zkazil...
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Jinac sehnali prachy a od 4/8 je druhej prazskej challenger na stvanici, jupiii! Jsem ale zvedava na obsazeni...
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    RUSTU: jednorazova vec
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam