• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Zejtra Berdych od 7 na centru :) lleyton mu zatopi
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Kvitka zatim hodne s prehledem, 6:1 a v druhym 3:0 a kvitka na podani
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Ten Coric je 204, je mu 17!!! Ma career won/lost 3/5, zacal hrat tak vcera tipuju a Rosa ho neda?!
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    KaPliskova a Bara ZStrycova jdou dal, co to tam ale vyvadi Rosol to nechapu!
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Já měl ranní, dal jsem si to nahrát.. Už teda koukat nemusím. Sejdeme se tu v jednu ráno, na Fedexe ;-)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    SNAXX: jj mne taky, je to svab. Ale rozehral se hodne slusne posledni dobou, nejen tim podanim
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    a slizounek Raonic jde taky dal. boze, jak ten mi leze na nervy svym zjevem :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    To jo. Mel smulu kdyby hral na kurtu c. 11 s nejakym joudou tak ma sanci ale tohle napodruhy moc ne. A to to wawra dost kazil ani podani mu neslo...
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    Tak skoda, no... nehral spatne, ale bohuzel. Aspon ho to posili pro DC.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    SNAXX: Na tohle byl machr Nimbus, nevim co to bylo za turnaj ale mel tam 5 streamu.
    MAJKLSON
    MAJKLSON --- ---
    škoda škoda.. hraje sympatickej tenis
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    Sleduje, jen asi ne tolik proziva :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Shit! To mu to dlouho nevydrzelo. To to tu nikdo nesleduje?!
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    A brejknul ho! Ted musi potvrdit s doservirovat set. Pooood!!!!
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Jirka se uz trochu rozehral ted ma dokonce 3 breakboly
    SNAXX
    SNAXX --- ---

..rikal tu nekdo.. zacatek grandslamu? :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Pro Jirku dobra skola tenhle stadion grandslam Wawrinka a zadna podpora z davu ale tenis je to hroznej koukat se na to neda :((
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Bohuzel je mezi nimi propastny rozdil. Jirka je hodne nejistej a nenasel si jeste na Wawru zpusob. Rekla bych ze ani jeho levacka to nedava. Wawra si je dost jistej a ty jeho backhandy jsou total smrtelny :/ no uvidime. Ono taky podpora z publika nulova, cely je to tam divny
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Jestli mám možnost si vybrat tak beru cokoli kde nehraje Wawrinka. At mi Jirka promine.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Vy vole! Ta vase Delpa si priklada jitrocel na zapesti a na US Open vubec neni:)))
    Ja koukam na Jirku samozrejme a obcas projedu ostatni kurty, na Tsongu jsem se divala, esa mu tam padaj jedna radost, muj oblibeny Monaco je bez zubu a bez sance
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam