• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    Krasne mu to tam padalo, hlavne ty servisy. Na dvorci asi 43 stupnu prej, takze to jeho hre svedcilo :).
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    Tak dneska s nejvetsi pravdepodobnosti uvidime Jirku s Donaldem se poprat, dva levaci to bude zajimavy.
    Jsem zvedavej kolik tam potkame cechu :)
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    HONZIK_HAPPY: stejne jako Pavlasek na toho jsem docela zvedava jak mu to dal pujde :)
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    MAJKLSON: von vubec nema spatnej vstup mezi velky kluky :)
    MAJKLSON
    MAJKLSON --- ---
    Veselý dal Gulbise. Rispekt!
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    NIMBUS: tak snad si to ted vybere a na AO dostane lehci los ..
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Tak Lucka chuděra v prvním kole narazila na Sam.. Tři hodiny zápas, to jsem dlouho neviděl
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Roger nakonec lehce se štěstím. Kdyby to došlo do tajbrejku, tak bůhví. Ještě že tak ;-)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Tomáš škoda, ale zrovna proti Dejvovi mi to ani nevadilo. Já zrovna těm dvěma přeju tak stejně.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Nevite neexistuje nekde rozpis ligovych turnaju v CR?
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tomas skoda, kazdopadne je ve forme.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Tak Grigor za 53 minut, asi to má ve smlouvě
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Ja jsem si Delpa vsimla, ze nevydrzel, ale nejak mi to priznam se neprislo dulezity :D Tsonga zas pro zmenu odstoupil, ma zanet v predlokti (nevim co, slacha, tenisovej loket?)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Tak on má obě, ale poslední bylo to levé.. teď jestli uleví levýmu dvojnamáhánim pravého.. ale ono zase se přeškolit na takovéhle úrovni, to neni asi taková sranda :)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    LEHUOK: No uvidíme.
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    NIMBUS: A co ze to ma za problem, levy zapesti? :) Me napadlo ze moh zkusit hrat jednorucak, s tim jeho rozprahem by to byly urcite rany..
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    BELKIN: tak prý ho to stále bolí, ale nedovede si život bez tenisu představit. Je to srdcař ;-)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    NIMBUS: To velké hurá. Snad mu zdravi vydrzi, o hlavu a s ni spojenou kvalitu hry se u něj nebojim.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    To jsem první, kdo si všiml, že bude od Sydney hrát Delpo? :-) hurá, hurá a hurá
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam