• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    KLX
    KLX --- ---
    btw..jaK dopadl ten Čilič? Ten si to dobře vyžral..2x za sebou 5 setů v tom vedru..jestli to dal, tak slušně!
    KLX
    KLX --- ---
    :))) to teda! Takhle, jako včera, jsem snad nikdy nikomu (kromě oblíbenců) nefandil, jako té angličance...škoda..řekl bych, že to trošku neunesla..přitom stačilo jen dopodávat..každopádně vidět Serenu v potížích je prostě k nezaplacení :-)
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    skoda ty Serene mohlo bejt volnejc ...
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Dobře Lucka! :))
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    A tomu Kyrgiosovi se snad ani nedá nefandit
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    DUKON: Von teda umí hlavně asi na Rafu, Jinak je to spíš německej model :D
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    JOPS: Je tam krásně slyšet, jak jsou i komentátoři nadšený.. jako neskutečný
    JOPS
    JOPS --- ---
    DUKON: no... Ja ho teď taky viděl poprvé..
    DUKON
    DUKON --- ---
    JOPS: skoda ze ma 30 a od 2002 kdy je PRO jsem o nem snad neslysel
    JOPS
    JOPS --- ---
    NIMBUS: Naaadhera, konecne nekdo, kdo u toho premejsli a nereze do toho od zadni lajny hlava nehlava.

Jsem se tady tomu v praci musel hlasite smat, protoze tenhle sestrih je fakt pecka :))
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Nebali.

Jinak Karlovic 53 es s Dolgopolovem. Jsem zvedava, jak si s nim Jo poradi :) Ivo je muj cernej kun na viteze finalistu :))
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Rafka má tolik nahráno že se maličko bojím že už to doopravdy pomalu balí. A to mu fandím moc a dlouho.
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    NIMBUS: by mi ho bylo i lito :) to musela bejt parada ... mam rada tenis na siti :P to hraje dneska snad jen Stepec a par vyjimek ... tohodle kluka chci videt proti Djokovi!
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    tohle ale dnes asi nešlo vyhrát
    Rafael Nadal vs Dustin Brown - Highlights Wimbledon 2015 (HD720p 50fps) by ACE Tennis HD
    https://www.youtube.com/watch?v=soXxD2XhXlM
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    PREVIT: Nedalo mi to ;)

PREVIT
    PREVIT --- ---
    NIMBUS: Uz se stalo.:)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    ANCHATON: já jsem na začátku druhýho setu Rogera sednul v práci na kolo a viděl jsem ho akorát si podávat ruku ;-) teď ale koho je to výkon a jakej - kdybych byl lepší cyklista a on horší tenista, tak jsem mohl vidět ještě dva sety.. každopádně si nestěžuju :-D
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    to je magor ta Kvitova....clovek si skoci na cigo a zapas je fuc
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Prohraje zase dneska Rafa s Dustinem Brownem? :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tak nic no, Jirka utocil ale chyboval... Ward je sympatak a Britove jsou z toho uplne vydreni :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam