• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    Šarapovová měla na Australian Open pozitivní dopingový test — Tenis — ČT sport — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/...s/328564-sarapovova-mela-na-australian-open-pozitivni-dopingovy-test/
    dobrý joke, má tým lidí kolem sebe a nevšimnou si, že užívá něco co se nově zakáže...
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Ja taky ne. Ale podrzel to pekne no. Holt na ranare dali jinyho ranare a zabralo to. Urcite ale jenom nahodou! :)))
    KLX
    KLX --- ---
    MEESHA: vázali mu chvíli předtím stehenní sval, atk asi něco se svalem..ale nevim..
    jinak ten Rosol mě překvapil úplně na maximum..já to zapl pozdě, takže akorát úspěšně uzmul druhý set a třetí byl jasnej..Když to Tomáš skrečoval, tak jsem si říkal, hlavně ne Rosol, ten mlaďoch si ho povodí a ono pravej opak..fakt jakože waw! Ale stejně ho dál nemam vůbec rád :))
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    to jsem nečekal. dobrý podání, pásky, lajny a zverev se sesypal. ale věštim mu velkou budoucnost.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tak Rosa zatim dobry! Vypada to ze na mladyho vi.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Vypadal jako kdyz ma horecku.

A Rosola neeew!
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Co ze je Tomasovi? Zvrnuta noha?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    SLAMITCH: sleduju to chvíli,až po té, co skončila Bára s Garciou. každopádně Paire výborně čte hru a posílá mu to každou chvíli do protipohybu, pohlednej tenis.
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Ten Wavra vypada, ze dava strasny mrdy. Uff :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    STANIIIK: dík, ten jsem našel taky, ale neotvírá se mi tam video v žádnym prohlížeči... dlouho jsem nepotřeboval koukat přes streamy, ale O2 sport na kabelovce nemám a streamy, jak sleduju, v mezičase můj počítač nějak přestal načítat. ńo nic, nějak se s tím do příště poperu.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Jj Batman stream viz niz
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    MEESHA: jj, přijde mi od loňský sezóny o dost vyrovnanější... třeba mu prospěl i ten sňatek :D kde koukáš? nejde mi žádnej stream, tak sleduju na fortuně :/
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Sudi zahlasil novy podani po spatnym hlaseni sudiho ze slo o chybu, Tomas vzal oko a bylo o ok. Mel mit primej bod ale sudi mu dal nov prvni podani a Tomas projel posranou dvojchybou brejk, nacez Sasa s prehledem doserviroval druhej set.

Na lavicce Tomas se sudim v klidu diskusi ze tohle fakt by neslo a ze my delat lip svoji praci atd. Ale mile a v klidu nacez sudi rek ze je taky jen clovek a dela chyby. Nacez Tomas ze ano jiste ale ma taky moznost svy rozhodnuti zmenit ale neudelal to. A pak Tomas ze nevadi a jde chudak do tretiho.

Kazdopadne cumim ze Tomas fakt vyzral. No a sudi WTF.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Sasa ve druhym slusne naklada. Takovy mice a uhly!
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Dneska Tomas od pul 9 se Sasou Zverevem, to jsem zvedava, to mladatko se mi libi :)
    KLX
    KLX --- ---
    DUKON: moc pěkný!

jinak jsem četl bulvár a Štěpec zase pígluje Vaidišovou..snad jim to oběma prospěje :)
    DUKON
    DUKON --- ---
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    NIMBUS: Bych Báru Strejcovej klidně hodil místo Kvitky do Áčka )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam