• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    MEESHA: co tak ctu kolem a kolem, tak ano, uzivala ho deset let, ale na seznam nepovolenych latek se dostal minuly rok v zari s platnosti od 1.1.2016. Driv to byl lek, ted to je doping no...

libi se mi, ze se k tomu postavila tak, jak se postavila, zadny vymlouvani, proste rekla, ano brala jsem to na to a to a bohuzel jsme si nevsimli toho, ze to je na seznamu zakazanych latek. Prijde mi divny, ze nevedeli, ze to je na seznamu zakazanych latek, ale zase na druhou stranu, kdyby to vedeli a dale uzivali, tak se to rovna profesni sebevrazde :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Husty! Prej to uzivala 10 let...
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    Šarapovová měla na Australian Open pozitivní dopingový test — Tenis — ČT sport — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/...s/328564-sarapovova-mela-na-australian-open-pozitivni-dopingovy-test/
    dobrý joke, má tým lidí kolem sebe a nevšimnou si, že užívá něco co se nově zakáže...
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Ja taky ne. Ale podrzel to pekne no. Holt na ranare dali jinyho ranare a zabralo to. Urcite ale jenom nahodou! :)))
    KLX
    KLX --- ---
    MEESHA: vázali mu chvíli předtím stehenní sval, atk asi něco se svalem..ale nevim..
    jinak ten Rosol mě překvapil úplně na maximum..já to zapl pozdě, takže akorát úspěšně uzmul druhý set a třetí byl jasnej..Když to Tomáš skrečoval, tak jsem si říkal, hlavně ne Rosol, ten mlaďoch si ho povodí a ono pravej opak..fakt jakože waw! Ale stejně ho dál nemam vůbec rád :))
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    to jsem nečekal. dobrý podání, pásky, lajny a zverev se sesypal. ale věštim mu velkou budoucnost.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tak Rosa zatim dobry! Vypada to ze na mladyho vi.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Vypadal jako kdyz ma horecku.

A Rosola neeew!
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Co ze je Tomasovi? Zvrnuta noha?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    SLAMITCH: sleduju to chvíli,až po té, co skončila Bára s Garciou. každopádně Paire výborně čte hru a posílá mu to každou chvíli do protipohybu, pohlednej tenis.
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Ten Wavra vypada, ze dava strasny mrdy. Uff :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    STANIIIK: dík, ten jsem našel taky, ale neotvírá se mi tam video v žádnym prohlížeči... dlouho jsem nepotřeboval koukat přes streamy, ale O2 sport na kabelovce nemám a streamy, jak sleduju, v mezičase můj počítač nějak přestal načítat. ńo nic, nějak se s tím do příště poperu.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Jj Batman stream viz niz
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    MEESHA: jj, přijde mi od loňský sezóny o dost vyrovnanější... třeba mu prospěl i ten sňatek :D kde koukáš? nejde mi žádnej stream, tak sleduju na fortuně :/
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Sudi zahlasil novy podani po spatnym hlaseni sudiho ze slo o chybu, Tomas vzal oko a bylo o ok. Mel mit primej bod ale sudi mu dal nov prvni podani a Tomas projel posranou dvojchybou brejk, nacez Sasa s prehledem doserviroval druhej set.

Na lavicce Tomas se sudim v klidu diskusi ze tohle fakt by neslo a ze my delat lip svoji praci atd. Ale mile a v klidu nacez sudi rek ze je taky jen clovek a dela chyby. Nacez Tomas ze ano jiste ale ma taky moznost svy rozhodnuti zmenit ale neudelal to. A pak Tomas ze nevadi a jde chudak do tretiho.

Kazdopadne cumim ze Tomas fakt vyzral. No a sudi WTF.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Sasa ve druhym slusne naklada. Takovy mice a uhly!
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Dneska Tomas od pul 9 se Sasou Zverevem, to jsem zvedava, to mladatko se mi libi :)
    KLX
    KLX --- ---
    DUKON: moc pěkný!

jinak jsem četl bulvár a Štěpec zase pígluje Vaidišovou..snad jim to oběma prospěje :)
    DUKON
    DUKON --- ---
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam