• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ANCHATON: no ale ten tribunal vylozene rozhodnul, ze se nedopustila vedomeho poruseni antidoping pravidel, navzdory tomu takhle tvrdej trest. ta domnela vyhoda je prave dost diskutabilni. nerozporuju nutnost trestu, ale v tyhle vysi znamena likvidaci dalsi kariery nekoho, kdo pro popularizaci toho sportu udelal tolik, co malokdo...
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    SPLIFFBOY: me to naopak prijde malo, nepochybuju ze to brala vedome a ziskavat vyhodu oproti souperum je nefer a dost to svedci o charakteru...at uz to je kdokoliv
    KUDLA
    KUDLA --- ---
    Mate nekdo zkušenost s tenisakama Štěpánek? Nekde to na me vyskocilo tak me zajímá jestli to neni nejaky aušus...budu rád za recenzi
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Bych jí dal roubík, deset na holou, hodinu klečet na hrachu a hotovo
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    mě to teda přijde dost... Marii nijak nemiluju, ale rozhodně ji jako hráčku respektuju a patří mezi ty, u kterých budu jednou rád vzpomínat, že jsem je mohl vidět hrát na vlastní oči. takhle dlouhej trest je v jejím věku, řekl bych, v podstatě konečná. a způsob určování délky trestu je podle mě velká politika, rozhodně to není samozřejmě všem stejně, třeba Bára měla tehdy za ten sibutramin půl roku stopku. nejsem chemik, ani doktor, neumím posoudit vliv těch látek na výkon, mám přirozeně i velkou nedůvěru k tomu, že to bylo vše nevědomé, když v tom jelo tolik Rusů... ale je mi jí stejně docela líto.
    KLX
    KLX --- ---
    KLX: ale já jsem zaujatej, nemam jí rád..tak žádný polehčující okolnosti nevidim no :)
    KLX
    KLX --- ---
    tak to je klasika za doping, ne (4 roky)..to může říct každej, že o tom nevěděl..ale v jejím případě (tým jako kráva předpokládám) je to spíš s podivem, že jim to uniklo..jestli teda...navíc teď, co se děje ve světě s dopingem (hlavně rusáci) se spíš divim, že neostala 4 roky..
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Mne to prijde docela dost a puvodni 4 roky taky
    KLX
    KLX --- ---
    to jsem čekal víc..ale tak, když vlastně nic neudělala, tak je to docela dost :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Sarapka dostala 2 roky off:

Today with their decision of a two year suspension, the ITF tribunal unanimously concluded that what I did was not intentional. The tribunal found that I did not seek treatment from my doctor for the purpose of obtaining a performance enhancing substance. The ITF spent tremendous amounts of time and resources trying to prove I intentionally violated the anti-doping rules and the tribunal concluded I did not. You need to know that the ITF asked the tribunal to suspend me for four years – the required suspension for an intentional violation -- and the tribunal rejected the ITF’s position.
    While the tribunal concluded correctly that I did not intentionally violate the anti-doping rules, I cannot accept an unfairly harsh two-year suspension. The tribunal, whose members were selected by the ITF, agreed that I did not do anything intentionally wrong, yet they seek to keep me from playing tennis for two years. I will immediately appeal the suspension portion of this ruling to CAS, the Court of Arbitration for Sport.
    I have missed playing tennis and I have missed my amazing fans, who are the best and most loyal fans in the world. I have read your letters. I have read your social media posts and your love and support has gotten me through these tough days. I intend to stand for what I believe is right and that’s why I will fight to be back on the tennis court as soon as possible.
    Love Maria
    P.S. My lawyer prepared a short summary of how the ITF process works so I thought I would pass it along to my fans so you too can be aware of what the ITF rules call for
    KLX
    KLX --- ---
    HONZIK_HAPPY: :)) jj..to jsou ty tři sety..kdyby bylo na dva, tak jim sebere strašně moc bodů, mazák :) a nebo taky stejně ne ee :))
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    Jj já si to spletla byl to Andy :) stejný problémy jak Djok neumej na jeho variabilitu hrát, ale pak ho utahaj :/
    KLX
    KLX --- ---
    JOPS: počkej..to letos, to bylo s Andym ne? Nebo i s Djokerem vedl 2:0 na sety a pak odešel? Fakt král, jestli takhle trápí top hráče elitní 10ky..ale on je král i tak, kdyby netrápil :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KLX: jj, tady na French Open se potkali v prvnim kole. Radek vedl 6:3, 6:3 a pak zbyvajici sety projel. Docela dobrej tenis. Asi nejkoukatelnejsi co jsem videl na Franch Open (ale zase musim rict, ze jsem moc zapasu nevidel no....)
    KLX
    KLX --- ---
    HONZIK_HAPPY: jako Štěpec Djokera? Jo, tomu věřim..proto mě Radek tak baví, páč i když na to už nemá fyzicky, vždycky bojuje na max a potrápí kohokoliv svou pestrou hrou..letos jsem právě Tomovi dost věřil..s Ferrerem předtím hrál výborně, ale pak zas někdo top a hned endešlus..a jako že v podstatě bez šance..
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    KLX: tady na RG ale už i předtím když se potkali potrapil :)
    KLX
    KLX --- ---
    kde to s ním hrál Štěpec nedávmo (s Djokerem), na grandslamu tušim, 1. nebo 2. kolo, jak ho tam potrápil snad nejvíc ze všech na tom turnaji (stejně ale 3:0 na sety myslim) ? Přesně jak říkáš, změna rytmu..to Tomáš vůbec neumí a prostě furt jen bombí a bombí..koukal jsem na ten match na dovče a jako nakonec jsem se děsně ožral, páč mě nasral, jak je to furt to samé...říkal jsem si, tak a teď to zlomí..a ono stejná píseň..fakt půl království na to, že ho Tomáš nikdy neudělá!
    JOPS
    JOPS --- ---
    ja si proste nemuzu pomoct, ale pinkat si s Djokovicem od zadni lajny je picovina nejvetsiho kalibru... Tahle varianta je pro soupere Novaka nehratelna. Murray si tuhle variantu muze dovolit na vsechny krome Djokovice a Fedexe :) (jak me sere, ze Fedex nehral....)

Ono se mi to keca, ale na Djokovice plati treba Stepanek, tam je smula v tom, ze uz bohuzel nejlepsi leta ma za sebou a uz fyzicka nestaci.

Treba Berdych tu prvni ctyrku (Djoko, Murray, Nadal, Fedex) nemuze porazet, protoze narozdil od nich dela chyby od zadni lajny a celkove mi prijde jeho tenis malo variabilni. Djokovic tam aspon dokaze sypat kratasy, coz u Berdycha proste neni videt a pritom kratas neni zas tak technicky narocny uder... (teda aspon v amaterskych podminkach, tam jsem sypal jeden za druhym a minimum zkurvenych :) )

BELKIN
    BELKIN --- ---
    HONZIK_HAPPY: Byla to jen otázka času, kdo jinej než on je tak dobrej teď. Nikdo mu nesahá ani po ramena.
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    tak to Djok má pfff
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam