• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    me ti mladici prijdou vsichni hrozne nestali ve vykonech, vzdy nejaky zazari, vyvesti se mu velka budoucnost a ze se stane jednickou, a pak ta forma zmizi :) ti veterani furt drou. jinak souhlas, ze Tomas nema pestrou hru, ale pri jeho vysce ten pohyb proste opravdu je narocnejsi. navic z nej mam pocit, ze je perfekcionista a nerad hraje cokoliv, v cem si sam sebou neni uplne jisty.

jo a Stepec hlasi na fb, ze dostal divokou kartu do hlavni souteze na Wimbledonu :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    JOPS: tak tos posral! :DD
    JOPS
    JOPS --- ---
    MEESHA: Zverev mi prijde jako jeden z nejnesympatictejsich tenistu... Neco mi na nem strasne vadi. Nedokazu to popsat, ale jak ho vidim, tak doufam, ze prohraje a pral bych mu prohru i proti Wawrinkovi :))))
    JOPS
    JOPS --- ---
    MEESHA: koukam, ze podle oficialni statistiky ma 196cm, takze je o neco mensi nez ja. A o nem si nemyslim, ze by byl kolohnat. Pohyb ma dobrej, vysku taky dobrou, je to jenom o tom si pripravit ten spravny micek pred nabehem na sit. Vypalit delo do rohu a hned hura na sit. Me sere, ze tam ty kratase nedava, souperovi staci stat metr dva za lajnou a vracet. Kdyby vedeli, ze sem tam soupne kratkej mic, tak musi stat bliz a cekat to. Stepanek ma tu smulu v tom, ze to neni takovej bombardak jako Berdych. Stepec to ma v hlave srovnany, ale nema tu razanci Berdycha, kterej jeste ke vsemu neni talent od prirody, ale ma to podle me tezce vydreny. Bych ho prirovnal trochu k Pavlu Nedvedovi ve fotbale.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    JOPS: s tim taky souhlasim, krom ty postavy, je to kolohnat a prijde mi ze ho to v pohybu brzdi. Stejne jako Jirku Veselyho. Temhle typum Karlovic, Isner moc nez mlatit to servisem a od zakladni cary podle me moc nezbejva
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    HONZIK_HAPPY: neni spatnej, ale na mladyho Zvereva nema! :p
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Trava je zradna... ale i tak jsem tou novou generaci nemyslela zrovna Baghdatise :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Berdych GS asi neziska, s tim musim souhlasit a pritom ten potencial tam je. Musi zmenit hru. Premejslet u toho. Vice nabehu na sit, postavu na to ma... To jebani do micku od zadni lajny nemuze na prvni petku stacit...
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    přiznám se mám nového oblíbence a přesně tohle splňuje Thiem
    KLX
    KLX --- ---
    KLX: což by ho mohl naučit třeba Lendl, nebo někdo jemu podobný
    KLX
    KLX --- ---
    MEESHA: jojo..bohužel si myslim to samé, ale naděje umírá poslední..pořád je to světová super třída..takže třeba jednou udrží hlavu a vystoupá až na trůn..
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Nechci byt za skarohlida, ale Tomas uz GS nevyhraje :( do top 10 se dere nova generace a Tomas bude rad, kdyz se tam jeste chvili udrzi...
    KLX
    KLX --- ---
    HONZIK_HAPPY: však jo..taky jsem si to představil :-) To by měl, páč jinak to na vrchol asi nevede..
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    KLX: jako to byla jen moje představivost... kdoví koho si dotáhne do týmu ;)
    KLX
    KLX --- ---
    HONZIK_HAPPY: :-))) to teda...jojo, to jsou ty ženy ala Jarmila Kratochvílová..spíš polochlapi, ale výkonost obrovská..a dril ještě větší..hehe, chudák Tomáš! :D
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    KLX: měla by ho trénovat Navrátilová :) by se mi líbilo.. tu ženskou mám ráda se s tím nepare.. dostat ji Kvitka tak uteče s pláčem :)
    KLX
    KLX --- ---
    já, co jsem četl, měl jen pocit, že prostě nenašli shodu v čase atd., Tomáš pak reagoval trochu nafoukaně (nebo mi to alespoň tak přišlo) a víc nic...jestli ho ale nechce (Tomáše), tak to je ten GS fakt bez šance :(
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    No ja myslim, ze Lendl nad Tomasem zlomil hul? Nebo aspon jsem to tak pochopila z vyjadreni Tomase a Lendla co tak byly poruznu.
    KLX
    KLX --- ---
    :))) jako fakt? Já měl za to, že se nedomluvili, protože vytíženost atd...
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Lendl Tomase nechce, i kdyby se preskocil. Tomas, ne Lendl :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam