• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Lendl Tomase nechce, i kdyby se preskocil. Tomas, ne Lendl :D
    KLX
    KLX --- ---
    KLX: slam
    KLX
    KLX --- ---
    a Andyho zase Lendl, respektive mu bude našeptávat...tvl. Tomáši, už se pochlap a vem ho do týmu, jinak ten grand slav nedáš!
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    Ha Wawru bude trénovat Krajicek hmm
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Simon :(
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    DelPo!! )
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    SPLIFFBOY: V tom případu se neřeší jedna věc.. Jestli oni to v těch testech už měřili dřív, nebo ne.. Pokud ano, tak by se skoro očekávalo upozornit někoho, kdo to bere neustále. Tohle jsou fakt bigdata, věřím, že mají fakt přehled pohybů a výsledků všeho možnýho u jednotlivých lidí.. Nehledám za tím konspiraci, ale skoro by se mi chtělo napsat říct, že když to brali v půlce Ruska, tak by to stálo za jinou informací než to připsat do nějakýho paragrafu116 bodu 19e).. To je jak na dně zamčené registračky, na zrušeným záchodě, za dveřmi s cedulí "Pozor, leopard!".
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak ještě k tématu vyšel na idnes článek s detailama z doprovodný zprávy k rozsudku a s citacema z obhajoby... a to teda vyznivá dost proti Marii... tak budiž. ale bude mi chybět...

Za dopingový hřích Šarapovové může i zrušená dovolená „anděla strážného“ - iDNES.cz
    http://sport.idnes.cz/...ia-sarapovova-tenis-doping-trest-d7t-/tenis.aspx?c=A160609_220643_tenis_ten
    DUKON
    DUKON --- ---
    SPLIFFBOY: fskutecnosti Rusko....
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Radeček to má pěkně rozjetý do finále - Istomin - Čilič - Kohlschreiber - Delpo - Fedex ;)
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    SPLIFFBOY: dobre, souhlas ze pokud to do ni cpali tajne a ona o tom ani netusila tak je to trest vysokej....mam ale takovy tuseni ze to ale neni pravda. No ale jsou to jen spekulace. Lance Armstrong behem sve kariery taky pro ten sport hodne udelal...tohle jako argument moc neberu :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ANCHATON: no ale ten tribunal vylozene rozhodnul, ze se nedopustila vedomeho poruseni antidoping pravidel, navzdory tomu takhle tvrdej trest. ta domnela vyhoda je prave dost diskutabilni. nerozporuju nutnost trestu, ale v tyhle vysi znamena likvidaci dalsi kariery nekoho, kdo pro popularizaci toho sportu udelal tolik, co malokdo...
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    SPLIFFBOY: me to naopak prijde malo, nepochybuju ze to brala vedome a ziskavat vyhodu oproti souperum je nefer a dost to svedci o charakteru...at uz to je kdokoliv
    KUDLA
    KUDLA --- ---
    Mate nekdo zkušenost s tenisakama Štěpánek? Nekde to na me vyskocilo tak me zajímá jestli to neni nejaky aušus...budu rád za recenzi
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Bych jí dal roubík, deset na holou, hodinu klečet na hrachu a hotovo
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    mě to teda přijde dost... Marii nijak nemiluju, ale rozhodně ji jako hráčku respektuju a patří mezi ty, u kterých budu jednou rád vzpomínat, že jsem je mohl vidět hrát na vlastní oči. takhle dlouhej trest je v jejím věku, řekl bych, v podstatě konečná. a způsob určování délky trestu je podle mě velká politika, rozhodně to není samozřejmě všem stejně, třeba Bára měla tehdy za ten sibutramin půl roku stopku. nejsem chemik, ani doktor, neumím posoudit vliv těch látek na výkon, mám přirozeně i velkou nedůvěru k tomu, že to bylo vše nevědomé, když v tom jelo tolik Rusů... ale je mi jí stejně docela líto.
    KLX
    KLX --- ---
    KLX: ale já jsem zaujatej, nemam jí rád..tak žádný polehčující okolnosti nevidim no :)
    KLX
    KLX --- ---
    tak to je klasika za doping, ne (4 roky)..to může říct každej, že o tom nevěděl..ale v jejím případě (tým jako kráva předpokládám) je to spíš s podivem, že jim to uniklo..jestli teda...navíc teď, co se děje ve světě s dopingem (hlavně rusáci) se spíš divim, že neostala 4 roky..
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Mne to prijde docela dost a puvodni 4 roky taky
    KLX
    KLX --- ---
    to jsem čekal víc..ale tak, když vlastně nic neudělala, tak je to docela dost :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam